Garantált kiszállítás karácsonyig rendeléseknél 12.20-ig. 12 óráig több információ A garancia lejártáig marad 15d 7m

Bezárás

Szállítás és fizetés

DPD group

A DPD futárszolgálat egy munkanappal korábban SMS-ben értesíti Önt a csomag kézbesítéséről. A szállítás hétköznapokon 9 és 18 óra között történik.
A futár előre felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztet egy időpontot a csomag átvételére. Ha nem érik el Önt a megbeszélt kézbesítési időpontig, a postaládájában értesítést hagyunk a kézbesítési kísérletről. A második kézbesítési kísérletre a következő napon kerül sor. Ha a futár nem éri el Önt a következő napon, a csomagot 7 nappal később a regionális DPD depóban helyezik el, ahol Ön átveheti, vagy egy harmadik kézbesítési kísérletet is elintézhet. Ezen időszak után a csomagot visszaküldjük. A szállítással vagy a nyomon követéssel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a vállalat weboldalára www.dpd.com/hu/hu/.

A szolgáltatás ára Magyarországon: 1 500 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

PACKETA

Szeretne pénzt spórolni a postaköltségen? Használja a Packeta.hu szállítási pontok hálózatát. Csak keressen egy ilyen üzletet Magyarországon, majd menjen el az áruért (akár hétvégén is). Minden üzlethelyiséget logóval jelölnek. Teljes listájuk itt található: www.packeta.hu/atvevohelyek. Kérjük, ossza meg velünk az Ön által választott szállítási pontot a hozzászólásokban, köszönjük. Amint az áru készen áll az Ön által kiválasztott szállítási ponton, SMS-ben és e-mailben értesítjük Önt. A csomagot a szállítási ponton 7 napig tárolják. Ez az időszak a szolgáltatóval kötött megállapodás alapján egyedileg meghosszabbítható.

A szolgáltatás ára Magyarországon: 1 000 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

Fizetési lehetőségek

Az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében jelenleg kétféle fizetési módot kínálunk az áruk kifizetésére.

Utánvételes fizetés
Csak akkor fizet, amikor megkapja a csomagot. Az utánvétellel fizetett megrendeléseket a megrendeléstől számított 24 órán belül igyekszünk feladni.

Fizetés banki átutalással
Ha úgy dönt, hogy banki átutalással fizet, a fizetési utasításokat a megrendelés visszaigazolásával együtt elküldjük Önnek e-mailben. A megrendelését legkésőbb a fizetés beérkezését követő napon kiszállítjuk.

Érdekli valami a szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban?

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@kabelecky.hu vagy az alábbi telefonszámon: +36 305 845 134.