Szállítás és fizetés

GLS group

A GLS futár egy munkanappal korábban SMS-ben értesíti Önt a küldemény kézbesítéséről. A kiszállítás munkanapokon 8 és 18 óra között történik.

A futár előre felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztet egy időpontot a küldemény átvételére. Ha nem érkezik meg a megbeszélt időpontig, tájékoztatást küldünk az áru újraszállításáról. Másnap megtörténik a második kézbesítési kísérlet, és ha a futár még ezen a napon sem éri el Önt, a cég még egy utolsó kísérletet tesz az Ön címére történő kézbesítésre. Tehát a GLSnek összesen három kézbesítési kísérlete van. A küldemény kézbesítése során lehetőség van a küldemény átirányítására a több mint 3000 kézbesítési pont valamelyikére.

További információ a kézbesítésről vagy a szállítmánykövetésről a vállalat honlapján található: www.gls-group.com

A szolgáltatás ára Magyarországon: 1 500 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

DPD group

A DPD futárszolgálat egy munkanappal korábban SMS-ben értesíti Önt a csomag kézbesítéséről. A szállítás hétköznapokon 9 és 18 óra között történik.
A futár előre felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztet egy időpontot a csomag átvételére. Ha nem érik el Önt a megbeszélt kézbesítési időpontig, a postaládájában értesítést hagyunk a kézbesítési kísérletről. A második kézbesítési kísérletre a következő napon kerül sor. Ha a futár nem éri el Önt a következő napon, a csomagot 7 nappal később a regionális DPD depóban helyezik el, ahol Ön átveheti, vagy egy harmadik kézbesítési kísérletet is elintézhet. Ezen időszak után a csomagot visszaküldjük. A szállítással vagy a nyomon követéssel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a vállalat weboldalára www.dpd.com.

A szolgáltatás ára Magyarországon: 1 500 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

PACKETA

Szeretne pénzt spórolni a postaköltségen? Használja a Packeta.hu szállítási pontok hálózatát. Csak keressen egy ilyen üzletet Magyarországon, majd menjen el az áruért (akár hétvégén is). Minden üzlethelyiséget logóval jelölnek. Teljes listájuk itt található: www.packeta.hu. Kérjük, ossza meg velünk az Ön által választott szállítási pontot a hozzászólásokban, köszönjük. Amint az áru készen áll az Ön által kiválasztott szállítási ponton, SMS-ben és e-mailben értesítjük Önt. A csomagot a szállítási ponton 7 napig tárolják. Ez az időszak a szolgáltatóval kötött megállapodás alapján egyedileg meghosszabbítható.

A szolgáltatás ára Magyarországon: 1 000 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

Fizetési lehetőségek

Az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében jelenleg kétféle fizetési módot kínálunk az áruk kifizetésére.

Utánvételes fizetés
Csak akkor fizet, amikor megkapja a csomagot. Az utánvétellel fizetett megrendeléseket a megrendeléstől számított 24 órán belül igyekszünk feladni.

Fizetés banki átutalással
Ha úgy dönt, hogy banki átutalással fizet, a fizetési utasításokat a megrendelés visszaigazolásával együtt elküldjük Önnek e-mailben. A megrendelését legkésőbb a fizetés beérkezését követő napon kiszállítjuk.

Érdekli valami a szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban?

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@kabelecky.hu vagy az alábbi telefonszámon: +36 305 845 134.