Szállítás és fizetés

GLS group

A GLS futárszolgálat egy munkanappal korábban SMS-ben értesíti Önt a csomag kézbesítéséről. A kézbesítés munkanapokon 8 és 18 óra között történik. 

A futár felveszi Önnel a kapcsolatot a csomag kivitele előtt, és egyeztet egy időpontot a csomag átvételére. Ha nem éri el Önt a megbeszélt időpontban, tájékoztatást küldünk Önnek az áru újbóli kézbesítéséről. Másnap egy újabb kézbesítésre kerül sor, és ha a futár ezen a napon sem éri el Önt, a vállalatnak még egy utolsó kísérlete van arra, hogy az Ön címére kézbesítsen. A GLS-nek összesen három kézbesítési kísérlete van. A kézbesítés során a csomagot több mint 3000 leadási pontra tudja átirányítani. 

A szállítással vagy a nyomon követéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a vállalat oldalára itt

Ár Magyarországon: 1 500 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

GLS Parcelshop

Jobban kedveli az átvételi pontokat, mint a házhozszállítást? Válassza a GLS ParcelShop szállítási módot. Ez ideális az alkalmi feladók számára, akik számára a kiszállítési pontok egyszerűbb és egyben költséghatékonyabb megoldást jelentenek. A kényelmes átvételt szolgálja hosszú nyitvatartási idővel, egyszerű árképzési feltételekkel és a leadási pontok hálózatával. Csak annyit kell tennie, hogy megkeresi az Önhöz legközelebbi átvételi pontot, és átveszi a csomagot. Ezeknek a teljes listáját itt találhatja meg. Rendeléskor válassza ki a kiválasztott üzlethelyiséget. Üzenetben, valamint e-mailben értesítjük, ha az áru készen áll az átvételre. A küldeményt 7 napig tárolják az átvételi ponton. Amennyiben ezt meg szeretné hosszabbítani, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ár Magyarországon: 1 000 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

PACKETA

Esetleg szeretne egy kis pénzt spórolni a postaköltségen? Használja a Packeta kézbesítési pontok hálózatát. Keresse meg a több mint 9300 átvételi pont egyikét, és vegye át áruját akár hétvégén is. Minden átvételi pont logóval van megjelölve. A teljes listát itt találja. Rendeléskor válassza ki a kiválasztott csomagátvételi pontot. SMS-ben és e-mailben is értesítést kap, ha az áru készen áll a kiválasztott üzletben. A küldeményt a feladóhelyen 7 napig tárolják. Ez az időtartam a szolgáltatóval való megállapodás alapján egyedileg meghosszabbítható.

Ár Magyarországon: 1 000 Ft + 500 Ft utánvételes fizetés

Fizetési lehetőségek

Az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében jelenleg négyféle fizetési módot kínálunk az áruk kifizetésére.

Utánvétel
Csak a csomag átvételekor fizet. Az utánvéttel fizetett megrendeléseket a megrendeléstől számított 24 órán belül igyekszünk elküldeni.

Banki átutalással való fizetés
Ha banki átutalással szeretne fizetni, az utasításokat a fizetéssel kapcsolatban a megrendelés visszaigazolásával együtt e-mailben küldjük. Rendelését legkésőbb a fizetés beérkezését követő napon elküldjük.

Online kártyás fizetés
A GoPay fizetési rendszeren keresztül gyorsan és biztonságosan fizethet nálunk kártyával is. Az összeget ezután azonnal jóváírjuk a számlánkon, és a megrendelést gyorsabban fel tudjuk dolgozni.

Fizetés a helyszínen személyes átvételkor
Kényelmes fizetés a Packeta bármelyik pontján.

Érdekli valami a szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban?

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@kabelecky.hu vagy az alábbi telefonszámon: +36 305 845 134.