4 az 1-ben kézitáska a Facebagtől 4 az 1-ben kézitáska a Facebagtől

4 az 1-ben kézitáska a Facebagtől

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

24. 03. 2023

Hölgyeim, eljött a pillanat! Bemutatjuk a cseh Facebag márka őszi újdonságát. A kedvenc Facebags, táskák és hátizsákok mellett most valami igazán különlegeset kínálunk nektek. A Facebag csapat szakértői és tervezői összedugták a fejüket, és az eredmény zseniális. Egy táska, ami sosem marad a sarokban heverve. Négyféleképpen viselheted!

A cseh Facebag márka nem újonc a divatkiegészítők piacán. Épp ellenkezőleg, mindannyiunknak tanulnunk kellene az alapítóiktól, a becsületes kézművesektől és a szorgalmas varrónőktől. A Facebag termékeket a Cseh Köztársaságban egy nagy hagyományokkal rendelkező vállalat - az Unidax - gyártja. Ez a családi vállalkozás tökéletes bizonyítéka az összetartásnak, a kézművesség szeretetének és az erős akaratnak. Aranyló cseh kezeik már 500 000 kézitáskát, 200 000 kulcstartót és egyéb dísztárgyat, valamint akár 600 000 övet is gyártottak. Nyilvánvaló, hogy igazi profikkal van dolgunk, amit az idei legnagyobb újdonságuk, a Facebag is bizonyít.

Ez  egy elegáns kis táska, amely valódi marhabőrből készült. De a varázslat az, hogy kap egy kisebb levehető pántot, amely könnyen crossbody táskává teszi, valamint egy rövidebbet is. Lehet, hogy furcsán hangzik, de mindent bemutatunk. Ezt a táskát öt színben találod meg, nevezetesen fekete, olívia, piros, mustár és rózsaszín színben. Ráadásul a táska nagyon praktikus méretbe készült, így könnyedén elfér benne mindenféle apróság, ami nélkül sosem hagyod el a lakásod. Most pedig képzeljük el, hogyan lehet egy kézitáskát hordani.

1. Táska a kézben

Esküvők, partik, ballagások, szalagavatók és sok más társadalmi esemény nem nélkülözheti a kézitáskát. És ha még praktikus méretben is van, és nem kell minden centiért megküzdeni? Tökéletes! Ez a vesetáska pontosan ilyen. Csak oldd ki a pántokat, és máris mehetsz. És most egy tipp neked! Rejtsd el a hosszabb pántot a táskádban - később az este folyamán jól fog jönni. A kezedben tartott táska nagyon elegánsan néz ki, és illik a ruhához és az öltönyhöz is. A valódi bőr is teszi a dolgát, amit első pillantásra fel fogsz ismerni. Az elején található díszes pántnak köszönhetően a kézitáska nagyon kényelmesen hordható, és egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz.

2. Övtáskák

Egy különleges, egyszerű szabású ruhára van szüksége, vagy csak egy praktikus divatkiegészítőt keres, ami nem lesz útban? Rögzítse a vesetáskát a dereka köré, és kész! Az állítható pántnak köszönhetően garantált a maximális kényelem. És kezd kicsit hideg lenni a ruhákhoz? Ne félj attól, hogy kabát vagy pulóver fölött viseld.

3. Övtáska a vállon

Az övtáskát már nem csak Ledvinky už se dávno nenosí jen kolem pasu, jako tomu bylo dříve.Most már az is nagyon trendi, hogy keresztben hordjuk , mint egy crossbody táskát. Csúsztasd át a válladon, állítsd be a pántot az igényeidnek megfelelően, és már kész is vagy. Ez a stílusos kiegészítő még a legunalmasabb öltözékeket is feldobja. Tökéletesen illik farmerhez és egyszerű pólóhoz éppúgy, mint ruhához. Ennek a viselési módnak köszönhetően mindig mindkét kezed szabad, és minden szükséges apróság is kéznél van.

4. Crossbody táska

Bizonyos ruhákhoz inkább klasszikus válltáskát viselsz? Semmi gond. Csak nyúljon a csomagban található hosszú pántért, és a táskája ismét kézitáska lesz. Ez a hordozási stílus nagyon sokoldalú, így nem kell aggódnod, hogy alkalmi és öltözködőbb ruhákkal egyaránt használhatod. A pánt tökéletes hosszúságú, így még a magasabbaknak sem kell kétségbeesniük.

Végezetül

Szóval, mit gondolsz? Számunkra egy stílusos és multifunkcionális darab, amelybe érdemes befektetni. Ráadásul egy szép, 10%-os kedvezményt készítettünk erre a zseniális kézitáskára. És a szállítás természetesen ingyenes. Ja, és lassan közeledik a karácsony, uraim, de pszt!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.