Ingyenes áru visszaküldés

Az e-shopunkban vásárolt árut 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti.

Kód az áru 14 napon belüli visszaküldésére a Packeta.hu oldalon keresztül: 96674513

Aggódik amiatt, hogy a megrendelt áru megfelel-e Önnek, és tetszeni fog-e Önnek? Aggódik a bonyolult visszaküldés és a magas postaköltségek miatt? Nem kell. Használja az ingyenes visszaküldés lehetőségét a Packeta.hu üzleteiben.

Az áruk ingyenes visszaküldésének módja

Ugyanazt az eljárást kell követnie, mint a hagyományos visszaküldés esetében. Egyszerűen csak értesítsen minket e-mailben, és mi elküldjük Önnek az összes szükséges információt a visszaküldési űrlappal együtt. Ezután a nyomtatvánnyal együtt csomagolja be az árut, és vigye el bármelyik Packeta.hu fiókba (kattintson a fiókok listájára). Ezt a kódot jelentse: 96674513. Az operátor átveszi a csomagot, kinyomtat egy visszaigazolást, majd az árut a mi költségünkön visszaküldjük a raktárunkba.

Ha a Packeta.hu fuvarozóval történő ingyenes visszaküldés lehetőségével él, sajnos hosszabb idővel kell számolnia, amíg az árut visszaküldi hozzánk. Ez az időszak általában 5 és 7 munkanap között van.

Amint az áru visszaérkezik a raktárunkba, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, és az összeget 5 munkanapon belül visszautaljuk a bankszámlájára.