Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 12h 13m

Bezárás

A Burkely új divatkiegészítő kollekciója A Burkely új divatkiegészítő kollekciója

A Burkely új divatkiegészítő kollekciója

Dóra Csintalan

20. 09. 2023

Egy kicsit durva design, eredeti kiegészítő címkék és még mindig ugyanaz, marhabőr. Ez az új Burkely kiegészítő kollekció, amellyel a márka úgy döntött, hogy idén ősszel betör a piacra. És ez sikerült is. Hiszen pont ez az a stílus, amire a sok fröccsenés, szélvihar és eső idején van kereslet.

Még akkor is, ha az időjárás még mindig inkább a nyárról beszél ,az ősz előbb-utóbb úgyis utolér minket, ezért nem árt felkészülni rá. És hogy milyen divatkiegészítők uralják már régóta ezt a szezont? Egyértelműen a bőrből készültek. Ezek strapabíróbbak, könnyebben viselik a nedvességet és a hideget, textúrájuk pedig az őszi természetet idézi. Kellemes felfrissülés a nyári hőség után, amikor kimehetünk az erdőbe vagy valamelyik nemzeti parkunkba, és élvezhetjük a hűvösebb levegőt, a nyugodtabb hangulatot és mindenekelőtt a színeket.

A holland Burkely márka már régóta támaszkodik a bőrre, különösen a marhabőrre, és kollekcióit nagyon elegáns és összetéveszthetetlen dizájnnal varrja, amely kéz a kézben jár ezzel a természetes anyaggal. Idén ősszel újabb elemekkel bővítette a kollekcióját. Ezek közé tartoznak a hangsúlyosabb varrások és a fémes elemek, a durvább bőrtextúra és az általános durva dizájn. Elsősorban alapvető divatkiegészítőkre, azaz kézitáskákra, hátizsákokra és pénztárcákra összpontosít, három alapszínben - fekete, konyak és bézs -. Az új kollekció megalkotásakor pedig Burkely a praktikusságra is gondolt, így választhatunk elegáns kézitáskákból munkához, nagyobb táskákból, például vásárláshoz, valamint kis crossbody táskákból.

Nová kolekce módních doplňků Burkely 1
Nová kolekce módních doplňků Burkely 2