A Hexagona új női kézitáska és hátizsák kollekciója megérkezett! A Hexagona új női kézitáska és hátizsák kollekciója megérkezett!

A Hexagona új női kézitáska és hátizsák kollekciója megérkezett!

Dóra Csintalan

11. 03. 2024

A Hexagona bemutatta új női kézitáska- és hátizsák-kollekcióját. És már első pillantásra látszik, hogy tavaszra készültek. Csupa friss és vidám árnyalatban pompáznak, de a praktikus felhasználást is szem előtt tartják. És mivel Hexagon táskák, garantáltan több mint egy szezont kibírnak, valamint könnyedén illeszkednek a ruhatáradba. És az utolsó részletig betartják ígéretüket.

Amikor úgy dönt, hogy új kézitáskába fektet, érdemes néhány dolgot szem előtt tartani. A legfontosabb a tartósság. Ez az, ami egyértelműen prioritást kell hogy élvezzen, és óva kell hogy tartsa attól, hogy impulzusszerűen megvásároljon egy olyan modellt, amely felkeltette a hírességek stylistjainak figyelmét, és késztetést érez egy új kiegészítő beszerzésére, még akkor is, ha előre tudja, hogy egy héten belül megjelenik a vágy másik tárgya. Mielőtt tehát megvesz egy új darabot, kérdezze meg magától: néhány év múlva is tetszeni fog? És vajon a tervező gondolt e erre a kérdésre amikor elkészítette? A Hexagona esetében igen.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Hogyan kombináljunk egy színes kézitáskát egy ruhával?

A kézitáska nemcsak praktikus kiegészítő, hanem nagyon könnyen színessé teheti az öltözékét. Azonban már a színek kombinálása is kihívást jelenthet. Ha félsz a kísérletezéstől, szívesen adunk néhány tanácsot, hogyan csináld. Hogyan fejezd ki a stílusodat, világnézetedet, személyiségedet, és hogyan adj érdekes és eredeti elemet a megjelenésedhez a színek segítségével.

  • Semleges alap: ha a táskád merész színű, például lila vagy piros, akkor ajánlott semleges alapon kezdeni a többi ruhadarabot. Egy egyszerű fekete, szürke, mogyoróbarna vagy krémszínű ruhával egyszerű monokróm alapot hozhat létre, és a színes kézitáska kiemelkedik.
  • Monokróm megjelenés: Ha elegáns és kifinomult megjelenést szeretne, próbálj meg olyan táskát választani, amely hasonló árnyalatú, mint a ruha többi része. Ez a monokróm stílus a kapcsolat és a harmónia érzetét kelti. És hogy milyen színeket válassz ebben az esetben? Próbáld ki például a lila árnyalatait, mint a levendula, a szilva és a magenta, de kipróbálhatod a sötétzöldet, azaz a petrol, vagy a smaragdzöld is.
  • Színkontraszt: Egy színes kézitáska nagyszerű módja lehet annak, hogy egy öltözékhez egy nagyon jellegzetes hangsúlyt adjon, és kijelentést tegyen "Itt vagyok, és nem félek a feltűnéstől". Ha egyszerű ruhát viselsz, például fehér pólót és szürke, széles szárú nadrágot, egy kék vagy bordó táska hozzáadásával könnyen le fogsz esni. Ha az öltözékedben merész színekre támaszkodsz, például korall, magenta vagy kék, akkor a táskádhoz válassz olyan színeket, mint a szürke, a tengerészkék vagy a fehér. Igen, ezek is olyan színek, amelyek kellő kontrasztot adnak az öltözékhez, ráadásul később könnyen kombinálhatóak lesznek kevésbé rikító ruhákkal.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Rózsaszín,zöld és barack kiegészítők a Hexagona-tól

Kiválasztottuk a 3 legjobb modellt különböző színekben, amelyek biztosan lenyűgöznek egyszerűségükkel, sokoldalúságukkal és friss megjelenésükkel, és amelyeket nem csak a következő szezonban, hanem örökké használni fogsz.

Rózsaszín kézitáska Hexagona Vinet

A Vinet iskolapéldája annak, hogy még a tiszta minimalizmus is hordozhat egyedi és barátságos elemeket. Igen, a klasszikus minimalizmus egy konzervatívabb és hűvösebb formát ölt, amely megtartja a távolságtartást és a komolyságot. De ha lágy színekbe csomagoljuk, azonnal teljesen más benyomást kelt. Egyetértesz?

  • Hexagona Vinet női kézitáska - bézs
  • Hexagona Vinet női kézitáska - bézs
  • Hexagona Vinet női kézitáska - bézs
  • Hexagona Vinet női kézitáska - bézs

Zöld kézitáska Hexagona Rezza

A Rezza crossbody kisebb, mint a Tadde, de markánsabb formájú és robusztusabb benyomást kelt, így biztosan nem fog nem lenyűgözni. És ne aggódj a színe miatt. Zöld, de ez egy pasztellzöld, ami önmagában nagyon könnyen kombinálható más pasztellszínekkel, fehérrel, mélyzölddel, de a kontrasztra is lehet fogadni, és például sötétszürkével vagy indigóval kiegészíteni.

  • Női crossbody táska Hexagona Rezza - világos zöld
  • Női crossbody táska Hexagona Rezza - világos zöld
  • Női crossbody táska Hexagona Rezza - világos zöld
  • Női crossbody táska Hexagona Rezza - világos zöld

Barack női hátizsák Hexagona Liliame

Utolsó tippünk a Liliame női városi hátizsák. Ez praktikus belső elrendezést biztosít, egy cipzáras főzsebbel, amely barna és bézs színű anyaggal van bélelve, és praktikusan két részre osztható. Kívülről a hátizsák nagyon eredeti benyomást kelt, köszönhetően a formájának és az elülső cipzáras zsebnek. Ha pedig nem kedveli a pasztellszíneket, megrendelheti gazdag sárga vagy barna színben is.

  • Női hátizsák Hexagona Liliame - fehér-bézs
  • Női hátizsák Hexagona Liliame - fehér-bézs
  • Női hátizsák Hexagona Liliame - fehér-bézs
  • Női hátizsák Hexagona Liliame - fehér-bézs

Új női kézitáskák és hátizsákok Hexagona

A 3 tippünket már ismeri. De természetesen a teljes Hexagona kollekció ennél sokkal többet kínál. Sokkal több modellt, sokkal több színt és sokkal több funkciót.