Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 10h 8m

Bezárás

A legjobb őszi női és férfi hátizsákok A legjobb őszi női és férfi hátizsákok

A legjobb őszi női és férfi hátizsákok

Dóra Csintalan

30. 10. 2023

Egy új őszi hátizsák nem bűn. Épp ellenkezőleg, szükségszerű. Egy minőségi hátizsák, legyen az például bőrből, szintetikus anyagból, vagy természetes anyagból készült, tökéletes az őszre. Keményebb formátumú, praktikusabb a hideg és esős időben, és igazán stílusosan mutat egy sportos öltözékkel, valamint egy bőrdzsekivel vagy egy gyapjúkabáttal.

Az őszi időjárás tökéletes a szabadtéri programokhoz, de a városok felfedezéséhez vagy egyszerűen csak új útvonalakon való munkába járáshoz. Tehát akár a munkába, akár a szabadba indulsz, egy minőségi hátizsák nélkülözhetetlen társad lesz. Választáskor azonban mindenképp vizsgálj meg több szempontot: a méretet, az anyagot és a belső elrendezést. A hátizsák mérete fontos, ha figyelembe vesszük az összes igényünket. Ha mindennapos hordozásra való hátizsákra van szükséged, akkor 20-30 literes hátizsákot válassz. Ha hosszabb utazásokhoz választasz hátizsákot, akkor fontold meg a 40-60 litereset. Az anyag szintén fontos szerepet játszik. Az időjárásálló hátizsák általában nejlonból, poliészterből vagy más szintetikus anyagból készül. A városba vagy egy hétvégére a barátokkal bátran választhat egy divatosabb darabot akár természetes bőrből. És a belső elrendezése? Itt is nagyon sok féle típusból választhat. Csak rajtad múlik, hogy olyan darabot keresel  amelyben a laptop és a rágcsálnivalók mellett a pénztárcád, a kulcsok és a mobiltelefonod is elfér, vagy csak néhány külön zsebre van szükséged a naplódnak és a piperecuccoknak.

Női bőr és szintetikus hátizsákok

Top podzimní pánské i dámské batohy 1

Az ősz az az évszak, amikor érdekes és stílusos ruhakombinációkat hozhatsz létre. Egy női hátizsák praktikus kiegészítő lehet a dolgok tárolására, de egyben egy divatos viselet is. Amikor azonban új hátizsákot választasz, ne feledd, hogy a legjobb öltözék az, amelyben kényelmesen és magabiztosan érzed magad, és a hátizsák kulcsfontosságú elem lehet ehhez.

  • Casual elegance: Maga a bőr anyag kifinomult megjelenést kölcsönöz, még akkor is ha csak farmert meg pólót viselsz. Egészítsd ki a hátizsákod egy fekete skinny farmerrel, fehér pólóval és bőrdzsekivel, és máris megvan a tökéletes őszi outfit.
  • Office chic: A bőr hátizsák nagyszerű kiegészítő lehet a munkához. Ha formális ruhákat visel, próbálja meg kombinálni egy bőr hátizsákkal, hogy stílusosabbá és elegánsabbá tegye az öltözékét. Ebben az esetben azonban válasszon egyszerűbb formákat, alapszíneket, és kerülje a különc kiegészítőket.
  • Retro vibes: Ha szereted a retro stílust, egy bőr hátizsák abszolút jó választás. Egy blúzzal, nadrággal, és alacsony sarkú cipővel kombinálva egy nagyon finom vintage öltözéket hozhatsz létre, amely biztos tetszeni fog neked is, és a körülötted lévőket is lenyűgözi.
  • Weekend getaway: Egy hétvégi vagy egy vidéki kiránduláshoz ideális választás lehet egy bőr hátizsák. Kombináld farmerrel, flanelinggel és kényelmes csizmával, és máris kész a laza mégis stílusos megjelenés.
  • Sporty look: A szintetikus hátizsák viszont tökéletesen illik a szabadidős stílushoz. Ha leggingset, tornacipőt és melegítőfelsőt viselsz, a hátizsák tökéletes választás.
  • Őszi séta: Ha őszi sétát vagy túrát tervez, a szintetikus hátizsák nagyon praktikus társ lesz, amely bírja az esőt. Kombináld egy melegebb mintás ruhával, farmerdzsekivel, kényelmes csizmával és meleg sállal és máris indulhatsz.

Férfi szabadtéri és irodai hátizsákok

Top podzimní pánské i dámské batohy 2

Az őszi férfi hátizsákok praktikus és stílusos kiegészítők a vidéki kirándulásokhoz valamint az irodába. Vásárlás előtt győződj meg róla, hogy a hátizsák illik a mindennapi öltözködési stílusodhoz, és megfelel az igényeidnek, legyen szó egy kalandos napról, vagy munkahelyi kötelezettségekről. De természetesen mindig a személyes ízléseden múlik.

  • Szabadtéri kirándulást: Ha szabadtéri kirándulásra készülsz, válassz egy nagy tárhellyel és funkcionális zsebekkel rendelkező hátizsákot. A hátizsáknak emellett kényelmesen állíthatónak kell lennie, és elegendő helyet kell biztosítania a víz, az élelmiszer, és a szükséges felszerelések számára. Ezt követően kombinálhatja kültéri ruházattal, például túranadrággal és kabáttal.
  • Nap a természetben: Amennyiben egy kisebb kirándulásra készültök a természetbe, kombinálhatjátok a hátizsákot egy könnyebb öltözékkel, például farmer, trikó és egy póló. Ebben az estben is egy praktikus hátizsákot válasszatok, elegendő hellyel minden dolog számára, mint például a fényképezőgép, frissítő vagy esernyő.
  • Business Casual: Ha városi hátizsákot keresel, és üzleti alkalmi ruhákat viselsz az irodában, egy bőr hátizsák remek kiegészítő lesz. Párosítsa nadrággal, inggel és bőrcsizmával vagy övvel. A bőr hátizsák eleganciát kölcsönöz az öltözékednek, a többi bőrből készült kiegészítő pedig tökéletesen egységesíti az általános stílusodat.
  • Kreatív Profese: A kreatív munkakörnyezethez válasszon egy modern szintetikus hátizsákot, amely illik a személyes stílusához. Kombináld például sötét farmerrel, galléros inggel és egyszerű tornacipővel.