A Tamaris új táskakollekciója, amely tökéletes a nyárra A Tamaris új táskakollekciója, amely tökéletes a nyárra

A Tamaris új táskakollekciója, amely tökéletes a nyárra

Dóra Csintalan

12. 05. 2024

Ha csak egy divatdarabot viselhetnél egész nyáron, melyik lenne az? Talán ez a cikk ad egy tippet. A Tamaris új táskakollekciója nagyon közelről érinti a természetet, a tengert, az utazást és általában a föld szeretetét. Kétféle táskában kapható, és annyira jól fog szórakoztatni, hogy idén nyáron semmi mást nem akarsz majd viselni. Akkor most bemutassuk őket.

A fehér minden árnyalata, természetes anyagok, kényelmes, mégis csábítóan nőies szabások, enyhe boho beütéssel. Ez a Tamaris új kollekciója, amely egyesíti a természet és az utazás szeretetét. Már a fotók láttán is biztosan a homok, a friss tengeri levegő, a kék ég és a végtelen horizont jut eszedbe. A természet és annak szépsége volt a múzsája ennek a kollekciónak a megalkotásához, amelyet a végtelen zöldterületekre tett kirándulásokon éppúgy élvezhetünk, mint a városközpontban egy pohár pezsgővel záruló esti sétákon. Ami a színvilágot illeti, a kollekció a sivatagi tájra utaló fehér és bézs árnyalatokat kínál majd kontrasztban. Ha idén kihagyod a tengert, de mégis hiányzik, ez a kollekció elég vigaszt nyújt majd. A fonott anyagok trendje a rusztikus, mediterrán stílusra utal, míg a sima műbőrből készült modellek a tengerparti városok köves utcáira utalnak. Egyszóval egy kalandos utazás, amelyet a város biztonságában is élvezhetünk. A kollekció főleg kézitáskákra és crossbody táskákra épül, többféle árnyalatban. Ezeknél a fehér, a homok, a fa és a klasszikus fekete természetes árnyalatai dominálnak. Így akár az irodában kell töltened a nyarat, akár a tengerpartra indulsz, a trópusi hangulat ennek a kollekciónak köszönhetően eléggé körülvesz majd.

Végül, de nem utolsósorban megemlítenénk a városi hátizsákokat, amelyek nem tartoznak közvetlenül a nyári kollekcióhoz, de kifejezésmódjuk és tulajdonságaik tökéletesen illeszkednek hozzá. A hátizsákok a klasszikus tengerparti témát egy új, természetesebb megjelenéssé alakítják át, a fehér és a homokos bézsárnyalatai pedig a fémcsatokkal és logókkal ellentétben az egyes modelleknek megadják a szükséges városi lendületet. Számunkra tehát egyértelműen megérnek egy pillantást.

Tamaris a její nová kolekce kabelek, na léto jako stvořená
Tamaris a její nová kolekce kabelek, na léto jako stvořená

Hogyan viseljük a Tamaris új nyári táskakollekcióját?

A Tamaris táskák nem csak praktikus kiegészítők, hanem divatos darabok is, amelyek bármilyen nyári öltözéket feldobhatnak. De ne feledd, a legfontosabb, hogy hű maradj személyes stílusodhoz, és jól érezd magad abba, ami viselsz. Kombináld a színeket, formákat és mintákat, hogy tükrözd a személyiségedet, miközben feldobod az öltözékedet.

  • Tamaris táska és könnyű nyári ruha: A romantikus és kissé elegáns megjelenés érdekében kombináld a Tamaris táskát egy A-vonalú nyári ruhával. Válassz a táska színéhez illő árnyalatokat, vagy engedd szabadjára a fantáziádat, és válassz mintákat. A Tamaris kézitáska előnye, hogy - bár sokféle színben kaphatóak - mindig az egységességre és a minimalista kivitelre építenek. Ezáltal könnyen kombinálhatóak vadabb öltözékekkel.
  • Tamaris táska és farmer: A laza és kényelmes megjelenés érdekében próbálj ki egy Tamaris kézitáskát egy szűk farmerrel kombinálni. De választhatod a lazább szabást is, amely ebben a szezonban a város utcáit is meghódította. Teremts kontrasztot a durvább farmeranyag és a nőies stílusú, élénk színekben pompázó kézitáska között. Felsőkabátnak pedig egy csíkos pamut- vagy vászoning is megteszi. Ez utóbbi idén is pikk-pakk sikert arat.
  • Tamaris táska és szoknya: A kifinomult megjelenés érdekében válassz Tamaris táskát egy szoknyához. A vádli magasságig érő midi szoknyák remek választás munkába vagy egy formálisabb eseményre. A Tamaris kézitáska pedig remekül mutat majd rajtuk. Itt is játszhatsz a színkontrasztokkal, vagy választhatod a monokróm megjelenést. A fehér, a pezsgő és a bézs árnyalatai például mindig a tökéletes nyári elegancia szinonimái lesznek.
  • Tamaris táska és sportos outfit: Ez paradoxonnak hangzik, de az is. A Tamaris táskák sportos öltözékkel is kombinálhatók, ami ideális például tenisz- és golfversenyekre, vagy más, eleganciát igénylő sportmérkőzésekre. És ebben az esetben ne félj egy olyan kézitáskától, amelyet kényelmes viselni, és amely megadja a szükséges kifinomult kifejezést.