Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 17h 34m

Bezárás

Ajándékutalvány, ideális ajándék nem csak karácsonyra Ajándékutalvány, ideális ajándék nem csak karácsonyra

Ajándékutalvány, ideális ajándék nem csak karácsonyra

Dóra Csintalan

04. 01. 2024

A karácsonyi időszak örömet, de nyüzsgést és a szeretteink számára megfelelő ajándék keresését is hoz nekünk. De mit szólna ahhoz, hogy idén valami teljesen egyedit és személyre szabhatóat adjon? Az ajándékutalvány a rugalmasság és a választék szimbólumává vált. Nemcsak lehetővé teszi a megajándékozott számára, hogy kiválaszthassa, mit szeretne igazán, hanem azt is mondja, hogy törődik vele, hogy valóban tetszik-e az ajándék. Akkor miért ne fogadhatna rá?

Néha előfordul, hogy nem sikerül ajándékot venni, vagy egyszerűen csak elfelejtesz valakit. És akkor mi van? Tényleg az a jó ötlet, hogy stresszelünk és gondolkodás nélkül az első dolog után nyúlunk, amit látunk, vagy pedig a befektetett összeget jól használjuk fel, és olyasmit adunk a megajándékozottnak, amit mindenki értékelni fog, azaz választunk? Mi a második lehetőség mellett vagyunk.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Ajándékutalvány mint ideális ajándék

Egy lehetőség, hogy valakit boldoggá tegyünk, és azt mondjuk: "Szeretlek". mindig van rá mód. Néha egy születésnap vagy egy ünnep, máskor egy fontos mérföldkő az életben. De egy dolgot mindig jelent, mégpedig egy lehetőséget arra, hogy kiemeljük és emlékezzünk erre a napra, ideális esetben egy olyan ajándékkal, amelyre mindig emlékezni fog.

Ajándékutalvány az utolsó pillanatban karácsonyi ajándékként

Közeleg a karácsony, ezért ha gyors, de praktikus ajándékot keres, tegyen egy ajándékutalványra. Az ajándékozásnak ez a modern módja rugalmasságot és választékot kínál, hogy mindenkinek örömet szerezzen. Az ajándékutalványok egyik legnagyobb előnye, hogy azonnal rendelkezésre állnak. Néhány kattintással pontosan a megajándékozott érdeklődési köréhez igazított utalványt kaphat. Ugyanakkor az ajándékutalvány megadja a választás szabadságát. Ahelyett, hogy elkötelezné magát egy adott termék mellett, lehetővé teszi, hogy a lehetőségek széles skálájából válasszon. És ha attól tart, hogy az ajándékutalvány személytelennek tűnhet, ennek éppen az ellenkezője igaz. Egyetlen konkrét tárgy sem tud annyit nyújtani, mint egy élmény vagy egy emlék. Talán éppen ez a rugalmasság és választék teszi lehetővé, hogy a címzett olyasmit válasszon, amit igazán élvezni fog, és amire emlékezni fog, mint az Öntől kapott karácsonyi ajándékra.

Ajándékutalvány karácsonyi, születésnapi és diplomaosztó ajándékként

Az ajándékutalvány a rugalmasság és a modern ajándékozás szimbólumává vált. Eseménytől vagy alkalomtól függetlenül lehetőséget nyújt arra, hogy pontosan a címzett ízlésének és igényeinek megfelelő ajándékot kapjon. Karácsonykor az utalványok egy kicsit népszerűbbek, de csak egy kicsit. Például születésnapi ajándék keresésekor gyakran szembesülünk azzal a dilemmával, hogy mit is adjunk. Egy ajándékutalvánnyal számtalan lehetőség nyílik meg. Függetlenül az ajándékozott korától, érdeklődési körétől vagy tapasztalataitól, kiválaszthatja azt, amire igazán vágyik. A ballagás, az iskola sikeres befejezése vagy a célok elérése is megérdemli az ünneplést és az ajándékot. Ennek során az utalvány lehetővé teszi, hogy olyan jutalmat válasszunk, amely tükrözi azt az erőfeszítést és kemény munkát, amelyet az illető az elért eredményébe fektetett.

Ajándékutalvány ajándékba anyának, testvérnek és férjnek

Az utalvány egy olyan ajándék, amely a törődést és egy kis ismeretséget mutat az illetővel. És akár karácsonyra, születésnapra vagy csak a szeretet jeleként, a család bármelyik tagjának remek választás. Az anyukák egy új, tetszés szerinti kézitáskának, a testvérek egy utazótáskának vagy laptoptáskának, az apukák egy új bőr aktatáskának, a férjek pedig egy pénztárcának vagy hátizsáknak örülhetnek a munkához.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Ajándékutalvány  3 000 Kč értékben

Tudod, minél nagyobb az összeg, annál jobb. Egyszerűen nem lehet százért kapni a legjobb minőségű kézitáskákat vagy például valódi bőrből készült férfitáskákat. És ha igen, hidd el, nem valódi bőrből lesznek. De ha valakinek odaadja a 3000 CZK értékű utalványunkat, elhiheti, hogy szinte korlátlan választási lehetőséget ad neki, majd egy időtlen kiegészítőt, ami egy kicsit jellemezni fogja a személyiségét.

Ajándékutalvány 2 000 Kč értékben

A 2000 CZK-os utalvány a második legdrágább, és még érte is sokat lehet vásárolni a Kabelečkyben. Akár laptoptáskáért, hátizsákért vagy kézitáskáért érkezik a megajándékozott, ebben a mennyiségben igazán trendi és időtálló darabokat tud majd válogatni, a legjobb anyagokból.

Ajándékutalvány 1 500 Kč értékben

Ha olyan személynek választ, akinek sürgősen szüksége van például egy új pénztárcára, akkor az 1500 CZK értékű utalvány ideális lesz. A legtöbb pénztárcánk, személyi igazolványunk és egyéb apró divatos kiegészítőink ebben az árkategóriában találhatók. Ugyanakkor ideális összeg például alkalmazottai vagy barátai ajándékozására is.

Ajándékutalvány 1 000 Kč értékben

Az 1000 CZK értékű ajándékutalvány bizonyított klasszikus. Ez az összeg minden szép és minőségi divatos kiegészítő alapja. Ha csak kiegészítő ajándékként választja az utalványt, például valakinek a családban, akkor ez az összeg is remek kiindulópont lesz.

Ajándékutalvány 500 Kč értékben

Például, ha ajándékot választ egy kollégájának vagy egy távoli barátjának, és nem szeretne nagy összeget fektetni az ajándékba, egy 500 CZK értékű ajándékutalvány is biztosan tetszeni fog. Természetesen egyszerre több utalvány is felhasználható nálunk. Ha a fenti összegek közül még egy sem elég számodra, több ajándékutalványt is vásárolhatsz, amivel az illető később akár valami igazán nagyot, vagy egyszerre több dolgot is vásárolhat.

Meddig rendeljünk a Kabeleckyn karácsonyi ajándékot

Snažíme se vyjít vám vstříc nejen sortimentem, ale také možností dodání, která je obzvláště během vánočního období tak důležitá. A proto u nás můžete vaše vánoční dárky objednávat do:

  • 18.12. 12:00 óráig - időbeni szállítási garanciával Magyarországon és Szlovákiában
  • 20.12. 12:00 óráig - időbeni szállítási garanciával Csehországban
  • 21.12. 17:00 óráig - személyes átvétel nálunk Brünnben