Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 6d 3h 10m

Bezárás

Az új blog megjelent! Blogunk új köntösben Az új blog megjelent! Blogunk új köntösben

Az új blog megjelent! Blogunk új köntösben

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

12. 04. 2023

Itt van! Egy idő után visszatértünk, és stílusosan fogunk kezdeni. Az eredeti "sima" blogunkat alapjaiban rengették meg, és ügyes programozóinknak köszönhetően egy új, személyre szabott blogot hoztunk létre, amely pontosan a mi ízlésünknek megfelelő. És úgy hallom, a fiúk még nem végeztek.

És miért tettük ezt egyáltalán? Számunkra az volt a kulcs, hogy a blogot újjáéleszthessük és elérhetővé tegyük szlovák és magyar olvasóink számára. Ebben segít nekünk ügyes kezű Dóránk, aki magyar ügyfeleinket is gondozza, és szerves része a Kabelečky csapatának. Ehhez jönnek még Kačka és Míša rendszeres cikkei és megszületik az új blog.

Mire számíthatsz? A mi Míšánk eddig is írta nektek a blogot. Hozzá csatlakozik Katka, egy tapasztalt szövegíró, aki a Modasi.cz divatösszehasonlító oldalnak ír. Az ő cikkeit biztosan egy levegővétellel fogjátok felfalni :).

Szóval tartsátok meg a kalapotokat. Hamarosan elindulunk. Minden héten olvashatsz az új kollekciókról, megismerheted márkáinkat, bepillantást nyerhetsz a Kabelečky kulisszái mögé és még sok minden mást.

Mi alig várjuk. Na és veled mi a helyzet?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.