Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 15h 50m

Bezárás

Az új női Enrico Benetti kézitáskák és hátizsákok kollekciója megérkezett! Az új női Enrico Benetti kézitáskák és hátizsákok kollekciója megérkezett!

Az új női Enrico Benetti kézitáskák és hátizsákok kollekciója megérkezett!

Dóra Csintalan

04. 01. 2024

Az Enrico Benetti a kínálatunk egyik alapdarabja, és nagyon népszerű márka a minőségi anyagok és az elegáns és kissé sportos dizájnt ötvöző stílusa miatt. Ezért igyekszünk folyamatosan megújulni és megújítani. Nincs ez másként most sem, amikor az Enrico Benetti új kézitáska- és hátizsák-kollekcióval jelentkezett.

A tél lecsapott, méghozzá teljes pompájában. De hogyan öltözzünk fel ezekben a hideg napokban, hogy elegánsnak és kényelmesnek érezzük magunkat? Mindenképpen válasszon szőrmét, vízálló anyagokat, de olyan színeket is, mint a fehér, a mohazöld vagy a bézs, amelyek idén divatosak. És akkor gondoljon olyan divatkiegészítőkre is, amelyek kényelmes, mégis biztos rögzítésűek, tartósak, még hóviharban sem áznak el, és mégis stílusosak. Továbbá, hogy ki készíti a kiegészítőket? Az Enrico Benetti.

Melyek a téli trendek a hátizsákok és a kézitáskák között

A tél egy olyan évszak, amely próbára tesz minket, a bőrünket, de a divatanyagokat is, amelyekre támaszkodunk. Így összességében a kiegészítők ebben az évszakban inkább a vastagabb anyagokra, stílusokra és szabásokra összpontosítanak. Mégis, minden tél magában hordozza az egyediség bélyegét. És mit parancsol az idei év?

  • Semleges színű bőr: a semleges színű, klasszikus és elegáns bőr kézitáskák, mint például a fekete, barna vagy bézs mindig divatosak lesznek. Ennek oka, hogy sokoldalúak és könnyen kombinálhatók különböző stílusú ruhákkal.
  • Minimalista design: egyszerű és letisztult design, túlzott részletek és díszítések nélkül. Megmaradnak azonban a finom elemekkel, például finom varrással vagy diszkrét logókkal ellátott kézitáskák. És éppen ezek az elemek jellemzőek az Enrico Benetti márkára.
  • Fémes árnyalatok: az idei téli szezonban a fémes táskák és hátizsákok trendje köszön vissza. Az ezüst, arany vagy réz árnyalatok a kiegészítőkön csillogást és eleganciát kölcsönöznek a ruháknak.
  • Multifunkcionális hátizsákok: a kényelem iránti növekvő érdeklődéssel a jó minőségű, mégis stílusos hátizsákok a divatvilág szerves részévé válnak. A tartós anyagok, az ergonomikus kialakítás és a bőséges tárolóhely kulcsfontosságú. Idén azonban a gyártók a multifunkcionalitásra is tettek. A 2 az 1-ben modellek, vagy az elegancia és a lazaság kombinációja, amelyet Enrico Benetti is képvisel, idén igazán sikkesek.
  • Szokatlan formák: idén néhány márka úgy döntött, hogy kísérletezik a divatkiegészítők formáival. A geometrikus formák vagy a szokatlan sziluettek vonzzák a figyelmet, és eredetiséget kölcsönöznek az összképnek. Enrico Benetti inkább a klasszikus és bevált formákhoz ragaszkodik. Még így is találhatunk tőle rendkívüli darabokat, különösen az anyagok feldolgozásában.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Hogyan viseljük az Enrico Benetti kézitáskákat és hátizsákokat

Ahogy fentebb írtuk, az Enrico Benetti elsősorban az eleganciát a sportosabb vagy praktikusabb kialakítással ötvöző stílusra összpontosít. A márka kézitáskái és női hátizsákjai klasszikus bőrből, valamint nejlonból vagy műbőrből készültek. A formák tekintetében ez a márka meglehetősen konzervatív, de ezt nagyon eredeti színekkel kompenzálja. Az olajzöld, a szürke vagy a régi rózsaszín nem kivétel. Egy táska vagy hátizsák viselése nemcsak a funkcionalitásról, hanem az esztétikáról is szól. És a megfelelő kombináció egy öltözékben kiegészítheti a személyes stílusodat, hogy a divat csúcsára emelkedj. De hogyan kell ezt csinálni?

  • Hivatalos öltözék: A klasszikus fekete vagy barna szín könnyen kombinálható az üzleti megjelenéssel, és a kézitáska is ideális választás ebben az esetben.
  • Alkalmi öltözék: A kisebb és tömörebb opciók alkalmasak alkalmi megjelenéshez, míg az atipikus és élénk színek élénkítik a megjelenést.
  • Egyedi stílus: A kiegészítő és a ruházat kombinációjának átgondoltnak kell lennie. Egy bőr hátizsák például bőrcsizmával vagy övvel párosítható, stílusos összhangot teremtve. A kontrasztos kombinációk, például a nőies és puha ruházat sportos kiegészítőkkel, rendkívüli és jellegzetes benyomást kelthetnek.
  • Színek és minták kombinációja: a táska vagy hátizsák illeszkedjen a ruhadarab színeihez. A kontrasztos színek kombinálásával érdekes vizuális hatást érhetünk el, míg a ruhával azonos színű kézitáska elegáns benyomást kelthet.
  • Esemény testreszabása: válassza ki a kiegészítőt eseménytípus szerint is. A tartós és tágas hátizsákok alkalmasak fesztiválokra vagy a szabadba, a városi hátizsákok, valamint a klasszikus kézitáskák vagy crossbodyk a mindennapi viselethez, a kézitáskák vagy a lánccal ellátott mini táskák pedig a bulikhoz.
  • Hangsúly a funkcionalitáson: amikor táskát vagy hátizsákot választasz, ne feledkezz meg a praktikumról. Az elegendő zseb, a megfelelő típusú záródás és az anyag tartóssága fontos jellemzők, amelyek kényelmesebbé teszik a viselésüket.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Új Enrico Benetti kézitáska és hátizsák kollekció

Milyen az új Enrico Benetti kollekció? Letisztult, kecses és könnyen kombinálható. Ideális azok számára, akik szeretik a minimalizmust, de azok számára is, akik olyan darabot keresnek, amely mindenhez passzol. És mindannyiunknak szüksége van egy ilyenre időről időre.