Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 10h 8m

Bezárás

Az új Suri Frey hátizsák-kollekció:egy kis játékosság és egy kis futurizmus Az új Suri Frey hátizsák-kollekció:egy kis játékosság és egy kis futurizmus

Az új Suri Frey hátizsák-kollekció:egy kis játékosság és egy kis futurizmus

Dóra Csintalan

02. 10. 2023

Ez egy váratlan, mégis nagyon egyszerű ötlet. Végül is, aki megpróbál valami modern és korszerűtlen dolgot csinálni, annak egy kicsit olyan gyereknek kell lennie, aki tele van fantáziával és játékossággal. És ha te is benne vagy ebben az életstílusban, akkor örülni fogsz, ha nem is izgatottan, Suri Frey új, városi hátizsák-kollekciójának.

A német Suri Frey márka, ahogy a neve is mutatja, a szabad gondolkodás nagy szószólója, és új kollekciója is ennek szellemében készült. Szóval mi is van itt? Először is, egy laza stílus, fantáziadús tervezés és új utak, hogy az élet ideológiáját a divatiparba is bevigyék. Tehát akár szelíd romantikus vagy, aki a pasztellszíneket és a romantikus elemeket kedveli, akár progresszív alkotó, a legjobb helyen jársz. Ez a kollekció mindkettőt ötvözi. Más, merész és új. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy túlságosan különc. A Suri Frey olyan márkaként kommunikál, amely minden korosztály számára ott van, és ezért figyelembe veszi a szükséges fegyelmet és harmóniát a minket körülvevő világgal. Röviden, ez egy ilyen megkülönböztető elem, meglehetősen közös alapvonásokkal.

Hogyan viseljük a női hátizsákokat

A női hátizsák viselési stílusa a személyes ízléstől és az alkalomtól függ, de összességében általában nagyon sokoldalúak, és számos öltözék remek kiegészítői.

  • Utcai stílus: Egy szűk farmer, egy póló és egy bőrdzseki vagy farmerdzseki egy városi hátizsákkal kényelmes és stílusos megjelenést eredményez a mindennapokban. Egy A-vonalú ruha és egy túlméretezett pulóver egy hátizsákkal romantikus jelleget kölcsönöz az öltözéknek.
  • Sportosabb események: egy maratonon fogsz szurkolni szeretteidnek, vagy egy gyereknapra mész a kicsikkel? Ne vigye magával a táskáját! Fogadj a hátizsákra. Ez sokkal praktikusabb és stílusosabb megoldás. És hogy mivel kombináld? Próbáld ki a tréningruhát, amely az utóbbi években nagy sláger volt, vagy nyúlj a boyfriend farmerhez és egy egyszerű felsőhöz.
  • Irodai ruhák: Igen, egy új hátizsákkal biztosan ragyogni fogsz a munkahelyeden. Egy trencsekk, egy ⅞ nadrág és egy fehér ing professzionális és divatos benyomást kelt egy elegáns városi hátizsákkal. De természetesen ruhával is kombinálhatod. Ebben az esetben azonban kerülje a burokszerűeket, és válasszon egy lazább, lágyabb fazont. Akár virágos motívummal is.
  • Boho stílus: A hátizsákok jól illenek az etnikai vagy bohém ruhákhoz is. De az öltözék összeállításakor mindenképpen tartsd szem előtt a természeti elemeket, amelyek ezt a különleges divatirányzatot uralják. És hogy mi dominál az idei őszi Suri Frey kollekcióban? A játékosság és a modernitás.