Doca kézitáskák, a fiatalság és a nőiesség megtestesítői Doca kézitáskák, a fiatalság és a nőiesség megtestesítői

Doca kézitáskák, a fiatalság és a nőiesség megtestesítői

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

27. 02. 2023

Minőségi, megfizethető divat, ideális a mindennapi viselethez. Ez a Doca! Az Ön közkedvelt divatkiegészítő márkája, amely pontosan tudja, mire van szüksége a nőknek. A Doca táskák, hátizsákok és pénztárcák a frissesség, a nőiesség, az egyediség és a szenvedély tökéletes példái, amelyek nagyon kedvező áron kaphatók.

A Doca egy görög márka, amely 1989 óta gazdagítja a divatvilágot darabjaival. Fennállása alatt a világ kedvenc divatkiegészítő márkái közé emelkedett, és joggal. Termékei a nőiesség, a fiatalos frissesség és a stílus megtestesítői. A Doca minden korosztályban megtalálta rajongóit. És miben rejlik a varázsa? Évente kétszer a Doca műhelycsapata bemutatja a legújabb divattrendeket tükröző, egyedi divatkiegészítők fergeteges kollekcióját. Úgy tűnik, hogy ez a márka anyagilag nem az Ön számára készült? Nos, tévedsz. Bár a Doca prémium minőségű termékeket kínál vásárlóinak, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mindennapokban is használható és megfizethető legyen. És ez az, ami világszerte sok nő szívét elnyerte, így a miénket is. Büszkék vagyunk arra, hogy ennek az egyedülálló márkának a darabjai megtalálhatóak a kabelecky.hu-n.

Női bézs Doca hátizsák

Hölgyeim, megvan már a hátizsákjuk? Nincs? Az nagy kár. Szerezzetek egyet, és mi gondoskodunk róla, hogy semmi mást ne viseljetek. A mi tavaszi szívtiprónk ez a gyönyörű bézs színű Doca hátizsák, egyenesen a 2019-es tavaszi kollekcióból. A gyönyörű bézs szín nagyon lágynak és nőiesnek tűnik. Ráadásul szinte bármilyen öltözékhez könnyedén párosíthatod. Nem is beszélve az elegáns díszítésről az elején. Egyszerűen imádjuk!

  • Női hátizsák Doca 15019 - krém színű
  • Női hátizsák Doca 15019 - krém színű

fekete Doca táska

Esküvőre, szalagavatóra, színházba vagy más fontos eseményre készül? Hölgyeim, ezzel a táskával lefegyverzi az egész termet. A tökéletes és érzéki piros szín a szenvedély és a nőiesség megtestesítője.

  • Női Doca 14996 - piros

Bordó Doca pénztárca

Egy gyönyörű darab a Doca-tól, amely a fiatalabb nők körében is kedvelt, akik értékelni fogják a divatos bordó színt, és az érett nők körében is, akiknek ez a darab ad egy kis hangulatot. Számunkra egy nagyszerű, elegáns pénztárca, mit gondolsz?

  • Női pénztárca Doca 65141 - burgundi-lila
  • Női pénztárca Doca 65141 - burgundi-lila
  • Női pénztárca Doca 65141 - burgundi-lila
  • Női pénztárca Doca 65141 - burgundi-lila

Khaki válltáska

Szereti a katonai stílust? Vagy csak az új színekben és formákban pompázó táskákért rajong? Akkor van valamink az Ön számára. Egy stílusos khaki színű válltáska, amelyet  bátran  magaddal vihetsz a munkahelyedre vagy a városba. Tökéletes méretű, így könnyedén elférnek benne az iratok, az élelmiszerek és a rágcsálnivalók.

  • Női Doca 14514 kézitáska - khaki színű
  • Női Doca 14514 kézitáska - khaki színű

Fekete Doca válltáska

Gyönyörű alapdarab, amelyhez nem kell aggódnia a párosítás miatt. Bármit viselsz, csak dobd át a válladon ezt a gyönyörű táskát, és máris mehetsz. Kényelmes, stílusos és mindenekelőtt nagyon praktikus, ez a kézitáska minden olyan nő álma, aki nem szeret napi szinten a ruhák összehangolásával foglalkozni, és nem szereti állandóan átpakolni a dolgokat egyik táskából a másikba. Hölgyeim, kezet a szívre, nálatok is ez van?

  • Doca 13401 női kézitáska - fekete
  • Doca 13401 női kézitáska - fekete
  • Doca 13401 női kézitáska - fekete

Rózsaszín Doca crossbody táska

És végül egy gyönyörű tavaszi darab, amit nagyon szeretsz. Ez a crossbody táska egyszerűen egy HIT! És nem csoda. Egy kényelmes, könnyen összeilleszthető darab, gyönyörű mintával az elején, ráadásul friss, rózsaszín színben? Na ez egy álom!

  • Női táska Doca 13456 - rózsaszín - rózsaszín
  • Női táska Doca 13456 - rózsaszín - rózsaszín

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.