Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 4h 19m

Bezárás

Egy bál, egy színház vagy akár egy céges parti. Tudja, milyen táskát viseljen?

Dóra Csintalan

14. 10. 2022

A báli szezon talán véget ért, de az írók számára még korántsem. Hiszen ezek a kis táskák nem csak a bálról szólnak. Ha tehát idén esküvőd lesz, színházba vagy más társasági eseményre mész, vagy csak egy éjszakai kiruccanásra, a kézitáska elengedhetetlen kiegészítő. Ezek a kis méretű kézitáskák nagyon népszerűek a nők körében, különösen azért, mert elegánsan néznek ki, és bármilyen ruhát feldobnak.

Hogyan hordjuk a táskát?

Ennek több módja van. Mérete miatt a legtöbbször a kezünkben hordjuk a tollat. De biztosan nem fogod zavarba hozni magad akkor sem, ha a hónaljadban tartod. Ezenkívül a legtöbb tollnak van egy fémszíja is, amelyet könnyen levehetünk róla, vagy a táskában tárolhatjuk, vagy alternatívaként használhatjuk, hogy kényelmesebbé tegyük. Bár nem tartoznak a legpraktikusabb kézitáskák közé, ezek biztosan a legszebbek közé tartoznak. Kérem szépen hölgyeim, sokszor még a pénztárcánk és a mobiltelefonunk sem fér el ezekben a kézitáskákban, nemhogy néhány kozmetikum. De mi mégis imádjuk őket. Mert kiemelik nőiességünket, eleganciánkat, és nem rontanak el semmilyen öltözéket. És olyan sok alkalomra tökéletesek, hogy bűn lenne nem beszerezni belőlük néhányat. Bemutatunk csak néhányat közülük.

Bálban

Ha bálba mész, mindenképpen olyan táskát válassz, amely tökéletesen illik a ruhádhoz, ékszereidhez és cipődhöz. A szalagavatónak hatalmas előnye, hogy szinte bármit megengedhetsz magadnak a csillogástól kezdve a strasszköveken át az egyéb applikációkig, és nem fogod magad diszkógömbnek érezni. Ha szereted a merész báli táskákat, imádni fogod az LS divatmárkát, amely többek között a Maggie kollekció gyönyörű táskáit kínálja többféle színben.

Ha nem vagy az extravagáns típus, neked is van valamink. Gyöngyök! A nőiesség és az érzékiség időtlen szimbóluma. Egy újabb módja annak, hogy feldobd a báli ruhádat. Az LS fashion gyöngyház nyakláncával te leszel a bálkirálynő.

Színházba vagy esküvőre

Színházba megy, vagy meghívást kapott egy esküvőre vagy más társadalmi eseményre? Akkor biztosan egyetért velem abban, hogy a hatalmas kézitáskák egyszerűen nem megfelelőek. Ebben az esetben itt az ideje egy kézitáskának. Ha elegánsan és szerényen szeretnél kinézni, próbáld meg a csillogást és a strasszköveket csipkével helyettesíteni. A csipke jelenleg nagyon divatos, és elegánsan és mutatósan mutat a kézitáskákon. Ez a fekete kézitáska az LS fashion-től például tökéletes darab a színházba.

Városba

Ha a városba vagy egy partira mész, jól jön egy kis kézitáska. A városba nem kell merész és rikító darabokat választani. Egy matt, az öltözékedhez illő színű kézitáska sokkal nagyobb benyomást fog kelteni. Ezekre az alkalmakra van egy tippünk a Doca márkától. Gyönyörű bézs színű műbőr kézitáska, amely mágneses csattal záródik és fém vállpánttal rendelkezik.

Retro party

Hölgyeim, a csengő még nem szólalt meg. Ellenkezőleg, teljes pompájukban visszatértek. A kerekded formák szerelmeseinek jó híreink vannak. A Doca márka gondol rátok!

Akár retro buliba mész, akár a pöttyös ruhák rajongója vagy, darabjaink biztosan elnyerik a tetszésedet. Ez a gyönyörű jegyzetfüzet a Docától például említést érdemel.

Alkalmi táska

A név arra utal, hogy ezek a kézitáskák betű alakúak (betűtípus). A betűs táskákat írótáskaként hordják a kézben vagy a hónaljban. Tipikus téglalap alakúak, mágneses rögzítéssel. Méretüket tekintve nagyon hasonlítanak egy kézitáskához, így nem lehet túl sok mindent beléjük tenni. Ugyanakkor nagyon elegánsnak és stílusosnak tűnnek. Mivel ezek a kézitáskák nagyon keskenyek, inkább csak egy zsebkendő, mobiltelefon, kulcsok és például egy rúzs számára alkalmasak. A pénztárcát semmiképpen sem ajánljuk, hogy "belegyömöszölje" a leveles táskába. Nincs rosszabb, mint egy első ránézésre túlzsúfolt kézitáska. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy a pénzt például a táska egy kis zsebében tárolja. Gyönyörű levél pénztárcát kínál műbőrből és még sok másból a Doca márka.

Amint látja, számtalan módja van annak, hogy az írásával benyomást keltsen. Miért ne bővítenéd tehát a gyűjteményedet néhány új divatdarabbal?