Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDYAS A rendezvény végéig 4d 9h 20m

Bezárás

Egy kézitáska a munkába vagy a városba? Többféle típusunk van az ön számára Egy kézitáska a munkába vagy a városba? Többféle típusunk van az ön számára

Egy kézitáska a munkába vagy a városba? Többféle típusunk van az ön számára

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 01. 2023

Nem tudod elképzelni a mindennapi öltözékedet egy praktikus, stílusos és gyönyörű kézitáska nélkül? Igen, mi nők erről szólunk. De melyik táska illik az alkalomhoz? Melyikbe fér bele a legtöbb? Nem csak ezekben a kérdésekben tudunk segíteni. Valójában számtalan táskatípus létezik, és a következő cikkben egy kicsit többet megtudhat róluk.

Kézitáskák

Ezt a legnépszerűbb táskatípust szinte minden sarkon láthatjuk. Alkalmas munkába, a városba vagy szinte bármilyen más eseményre.

Ha nincs otthon ilyen darabod, akkor azt javasoljuk, hogy először vegyél egyet, amit minél többet tudsz viselni. Tehát először válasszon fekete, szürke vagy szürkésbarna színt. Ezután bővítheti gyűjteményét más színekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen ruhához. Anyagát tekintve a legjobb, ha ilyen típusú bőr kézitáskát vásárolunk, tekintettel arra, hogy mi nők szinte minden nap hordjuk. És figyeljen a méretre. Egy nagy kézitáska rendben van, de a nap folyamán eléggé elhasználódhat. Ha tehát minőségi és stílusos kézitáskát keres, széles kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt.

Válltáska

Gyakorlatias nő vagy? Olyan kézitáskára van szüksége, amelybe minden belefér, amire szüksége van, és nem korlátozza Önt semmilyen módon? Ha vásárolni, sétálni vagy csak a városba megy, és a lehető legnagyobb kényelmet szeretné megőrizni, a válltáska az ideális választás az Ön számára. A vállpántnak köszönhetően mindkét keze szabad lesz, és boldogan vásárolhat.

A válltáskákat többféle méretben és színben találja. Ha bevásárláshoz vagy egy hosszú munkanapra keres kézitáskát, akkor a nagyobb teherbírás miatt nagyobb, lehetőleg bőrből készült táskát ajánlunk. Ebben az esetben azonban vigyázzon, mit pakol be a táskájába, hogy ne terhelje egyoldalúan a gerincét. A nagy terhelés a kézitáskának sem tesz jót.

Ha úgy érzi, hogy a válltáskáknak csak hatalmasnak kell lenniük, akkor téved. A kis válltáskák, amelyekben csak a legszükségesebbek férnek el, szintén nagyon népszerűek. Ha buliba, randira vagy akár moziba mész, ez a táska tökéletes választás számodra. Népszerűek például az egyszerű, fémpánttal ellátott kézitáskák. De ha igazán fel akarja hívni magára a figyelmet, válasszon merész vagy szokatlan színű és formájú táskát.

Egy nagyobb térfogatú, hosszabb fogantyúval ellátott kézitáska, amibe gyakorlatilag mindent bele tudsz gyömöszölni? Ez egy vásárló. Ha olyan táskát keres, amelyben elférnek a bevásárlások, a rágcsálnivalók és egyéb személyes tárgyak, akkor a Shopper az Öné. A felesleges zsebek nélküli, egyszerű, elegáns kivitelű kézitáska bármilyen öltözéket kiegészít, ugyanakkor nagyon praktikus. A Calvin Klein márka például egy nagyon szép modellt kínál ebből a kézitáskából.

Crossbody táskák

A crossbody táska nagyon népszerű táskatípus a nők körében. A crossbody kézitáskák egyre népszerűbbek, különösen azért, mert szépek, elegánsak és nagyon kényelmes viselet, mert a helyükön maradnak, és mindkét kezed szabad. Ezeknek a kézitáskáknak van egy pántja, amelyet úgy állíthatsz be, ahogyan csak szeretnéd.

A crossbody táskák a legtöbb esetben kisebbek. A különböző formák és színek elérhetőségének köszönhetően nem okozhat gondot, hogy megtalálja az alkalomhoz legmegfelelőbb táskát. Akár egy kézitáskát keresel, amelyet magaddal vihetsz egy partira, egy kávéra egy barátnőddel vagy bármilyen társasági eseményre, egy crossbody kézitáskával sosem fogsz hibázni. Ezek a táskák tökéletesen kiegészítik és feldobják bármelyik öltözéket. Ha tehát egy alap fekete vagy nude színű darabot keres, vagy valami extravagánsabbat, mi mindent tudunk ajánlani.

Aktatáskák

Lehet, hogy a táskák és aktatáskák egyesek számára kissé régimódiak, de újra divatba jönnek. Az ilyen típusú kézitáskák nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak. Kétségtelen, hogy újszerű kialakításuknak köszönhetően bármilyen öltözéket feldobnak, és biztosan megragadják a tekintetet. Formájuknak köszönhetően alkalmasak például munkahelyi vagy iskolai használatra, mivel a legtöbb esetben könnyedén beilleszthetőek az A4-es formátumba. Mivel az ilyen típusú táskák atipikus formája vonzza a figyelmet, javasoljuk, hogy az aktatáska  kiválasztásakor a visszafogott színekre összpontosítson.

 

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.