Egy kézitáskával útközben vagy a méret számít Egy kézitáskával útközben vagy a méret számít

Egy kézitáskával útközben vagy a méret számít

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

17. 05. 2023

Párizst, Barcelonát, Rómát vagy Stockholmot szeretné? Természetesen. És legalább egy hétvégére. Végre itt a tavasz, és a meleg idő elkezdte vonzani az embereket az utcákra, és nem csak a cseheket. De mit vigyél magaddal, ha igazán sikkes szeretnél lenni, de a kézipoggyászod mérete korlátozza?

Hogyan kell helyesen csomagolni a kézitáskába

A megfelelő kézitáska kiválasztása egy dolog. De a helyes csomagolás már más kérdés. Mindenképpen jó ötlet néhány szabályt betartani, hogy minden könnyen elérhető legyen, és a belső tér jól hasznosuljon. Szóval hogyan kell ezt csinálni?

  • Készítsen előre listát azokról a dolgokról, amelyeket a táskájába fog tenni. Így legalább nem felejt el semmit.
  • Hajtogassa össze hatékonyan az olyan tárgyakat, mint a ruhák. Ideális esetben először téglalap alakúra hajtogatja őket, majd tekercsbe tekeri őket. Hidd el, ebben a formában sokkal több dolog fér el a táskádban.
  • Döntse el, hogy milyen tárgyakra lesz szüksége az út során. Tegye őket utoljára a táskájába, hogy végül ezeket vegye fel először.
  • A kozmetikumokat és egyéb folyadékokat mindenképpen csomagolja külön, átlátszó zacskókba. Így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem fog kifolyni a táskádban. Ugyanakkor a kozmetikumaidat nem engedik fel a repülőgépre speciális csomagolás nélkül.

Így mostmár csak útlevél, kulcsok és zárás.

Jó utat!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.