Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 4h 37m

Bezárás

Élénkítsd fel a nyári ruháidat a Burkely-vel Élénkítsd fel a nyári ruháidat a Burkely-vel

Élénkítsd fel a nyári ruháidat a Burkely-vel

Dóra Csintalan

20. 07. 2023

Nem csak egy randin kell elegánsan öltözködni. Rengeteg olyan alkalom vagy esemény van, amely szó szerint könyörög azért, hogy megmutasd ízlésedet és művészi érzékenységedet. És ott van még a munka. A hely, ahol tanulunk, alkotunk, termelünk, néha dühösek vagyunk, néha örülünk, és ami a legfontosabb, hogy naponta legalább nyolc órát itt maradunk. És az ehhez választott öltözékünknek is ehhez kell illeszkednie. Olyan öltözékeknek, amelyekhez divatos kiegészítők is tartoznak.

Munka, munka és még több munka. Néha úgy érzed, hogy szó szerint napokat töltesz ott. Néha öröm, szórakozás és motiváció. Máskor meg homályos, vagy akár idegroncs. Akárhogy is, hosszú órák egy ruhában. És különösen nyáron úgy érzed, hogy legalább egy kis napsütést és jó hangulatot kell magaddal vinned az irodába. Egyszóval, hogy feldobd az outfited. És mi lehetne jobb és egyszerűbb módja ennek a helyzetnek, mint egy új táska, amely ezt a pozitív gondolkodásmódot tükrözi?

Igen, a divatos kiegészítők sokat mondhatnak. És nem csak az ízlésedről, hanem az alkalomról, amikor viseled őket, vagy az évszakról is. Nyáron az ember tele van optimizmussal, jó kedvvel és izgatottan várja, hogy mi vár rá ezalatt. És mindez tükröződhet a táskáján is. Ezért ebben a szezonban nyúlj a színesebb árnyalatokhoz vagy az eredeti formákhoz, és tudasd a világgal, hogy még a munkahelyi dresscode-nak sem kell unalmasnak lennie.

Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 4
Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 5

Tejszínes, pisztáciás vagy karamellás Burkelyt szeretne?

A Burkely márka a legédesebb "ízeket" választotta nyári kollekciójához. Ugyanakkor továbbra is szem előtt tartotta hagyományos stílusát, ezért az idei fagylaltködöt nem vitte a végletekig. Egyszóval pasztellszínek és vidám árnyalatok, amelyek a természetes színeken alapulnak. És ez teszi őt az első számú választásunkká a munkába. A stílusa mellett a márka továbbra is megőrzi minőségét. Így kizárólag természetes bőrből varrt divatkiegészítők közül választhatsz. Emellett rengeteg kis cipzáras zsebet találsz minden darabon, az extra biztonság és a jobb rendszerezés érdekében. És hogy milyen konkrét modellek közül választhatsz új munkatársaidnak?

Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 3

[widget type="products"  products="KBUR_03.45,KBUR_03.34,KBUR_03.35,KBUR_02.95,KBUR_02.90,KBUR_02.89,KBUR_02.74,KBUR_01.86,KBUR_02.78" name="Válltáskák" text="

A válltáskák mindenekelőtt nagyon praktikusak, és lehetővé teszik, hogy a dolgokat biztonságosan, közvetlenül Ön mellett hordhassa. Választásukkor azonban fontos figyelembe venni a méretet. Ha sok helyre van szüksége a holmijának, például a pénztárcájának, a kulcsainak, a kozmetikumoknak, valamint a napi bevásárlásainak és egyebeknek, válasszon nagyobb méretű, strukturált rekeszekkel és zsebekkel ellátott kézitáskát. Másrészt, ha inkább kisebb és kompaktabb kiegészítőket szeretne, csak a legszükségesebb dolgoknak, akkor válasszon kisebb méretet. Ha kézitáskát viselsz a válladon, a kényelem kulcsfontosságú. Ezért győződjön meg róla, hogy a vállpánt elég széles és kényelmes. Néhány kézitáska még állítható pánttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy testre szabja a hosszát az Ön magasságának és preferenciáinak megfelelően. Végül, de nem utolsósorban a válltáskák remek kompromisszumot jelentenek a funkcionalitás és a stílus között. Nemcsak azt teszik lehetővé, hogy kényelmesen és biztonságosan hordozhassa a holmiját, hanem egy kis eleganciát is adnak hozzá.

"]