Enrico Benetti táskák Enrico Benetti táskák

Enrico Benetti táskák

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 01. 2023

Ezen a héten egy újabb klasszikussal találkozhatunk a márkák között. Az Enrico Benetti egy eredetileg hollandiai divatmárka, amely ma már az egész világon ismert. A céget 1946-ban alapították, és kezdetben kizárólag bőrárukra specializálódott.

Jelenleg Hollandia egyik legnagyobb bőrtermék-exportőre. A 20 európai ország mellett az Enrico Benetti lassan Nyugat-Afrikában és a Fülöp-szigeteken is terjeszkedik. A márka népszerűsége elsősorban frissességének és egyszerűségének köszönhető.

Enrico Benetti divatos kiegészítő kollekciói folyamatosan frissülnek a globális divattrendeknek megfelelően. Ezzel a márkával egyszerűen soha nem fogsz kifogyni. Nem számít, hogy Ön férfi vagy nő, sportosan vagy elegánsan szeretne öltözködni, az Enrico Benettivel mindig lesz választási lehetősége. A márka széles választéka valójában arra törekszik, hogy minden célcsoport számára kínáljon árukat.

De a legfontosabb dolog ezzel a márkával kapcsolatban a minőséghez való hozzáállásuk. Minden termék kiváló minőségű anyagokból, leggyakrabban valódi bőrből és nejlonból készül. Ezenkívül minden terméket stressztesztnek vetünk alá a tartósság érdekében. Ha hozzávesszük, hogy az Enrico Benetti termékek mennyire praktikusak és környezetbarátok, akkor az egyik legszimpatikusabb divatmárkát kapjuk a piacon.

Férfi válltáska Enrico Benetti-kék

Praktikus és kényelmes válltáskát keres a munkához? Be kell férnie a laptopjának és A4-es dokumentumoknak? Akkor ezt a kék Enrico Benetti válltáskát ajánljuk.

A táska nagyon tartós és erős textilanyagból készült. Ez könnyűvé és könnyen tisztíthatóvá teszi. Ami érdekes, az a belső tér. Egy nagy cipzáras zseb uralja. Ide könnyedén elhelyezhet A4-es dokumentumokat, egy táblagépet vagy egy kisebb laptopot.

Van egy második nagy zseb a táska elején, közvetlenül a patent alatt. Itt tárolhat további dokumentumokat vagy egyéb olyan dolgokat, amelyeket kéznél szeretne tartani. Az utolsó zseb a táska hátulján található. Ez is cipzárral rendelkezik, és minden elfér benne. Különösen olyan dolgok, amelyekre akarsz vigyázni. Az állítható vállpánt elengedhetetlen. Erős és kellemes anyagból készült.

  • Férfi válltáska Enrico Benetti Monter - kék
  • Férfi válltáska Enrico Benetti Monter - kék
  • Férfi válltáska Enrico Benetti Monter - kék
  • Férfi válltáska Enrico Benetti Monter - kék

Férfi irattáska  Enrico Benetti Niels-szürke

Kisebb és feltűnésmentes táskára van szükségünk a városba vagy kirándulásokhoz? Valami, amiben elférnek az iratok és néhány egyéb szükséglet? Próbálja ki a szürke Enrico Benetti Niels férfi irattáskát.

Az elülső patent mágneses csattal zárható, ami nagyon elegáns és praktikus megoldás. A főzsebnek saját cipzárja is van, így nem kell aggódnia, hogy az iratai kirepülnek. A belső zseb szintén három részre van osztva. Az egyik nagyobb, és saját cipzárral rendelkezik, és van két kisebb, nyitott táska mindannak, amit kéznél akarsz tartani.

A táska elején, közvetlenül a patent alatt található egy másik cipzáras zseb, az utolsó pedig a táska hátulján. Elképesztő, hogy egy ilyen kis táskában mennyi tárolóhely van. A fent említett nagyobb unokatestvéréhez hasonlóan ez a táska is kényelmes anyagból készült, állítható vállpánttal rendelkezik.

  • Férfi dokumentumtáska Enrico Benetti Niels - szürke
  • Férfi dokumentumtáska Enrico Benetti Niels - szürke
  • Férfi dokumentumtáska Enrico Benetti Niels - szürke
  • Férfi dokumentumtáska Enrico Benetti Niels - szürke

Az Enrico Benetti az egyik legjobb európai divatmárka. Megfizethetőségének köszönhetően kiváló megoldás mindazok számára, akiket az ár-érték arány érdekel. Használja a praktikus nejlon táskákat a munkahelyén és az utazások során. A bőrtáskákkal ragyogni fogsz az üzleti megbeszéléseken. Adj egy esélyt a holland divat klasszikusainak.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.