Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 13h 51m

Bezárás

Fekete kiegészítők: minden szezon trendje Fekete kiegészítők: minden szezon trendje

Fekete kiegészítők: minden szezon trendje

Dóra Csintalan

16. 08. 2023

Ha csak egy kiegészítőt kellene beszereznie, melyik lenne az? Valószínűleg a feketét. Igen, a fekete a legelegánsabb, legsokoldalúbb, legkarizmatikusabb és legklasszikusabb szín. Mindenhez illik, és mégis minden évszakban előveheted, tavasztól télig. Tehát mindenkinek kellene legalább egy darabot tartania otthon ebben az abszolút színben. Ha pedig hiányzik, itt az ideje pótolni. Összeállítottunk neked ma egy rövid útmutatót erről a nélkülözhetetlen színről.

A fekete nem árnyékol be, a feketétől ragyogni fogsz

Egy áramló midi ruha körszoknyával, egy gazdag színű, pazar rövidnadrág kontrasztos fehér blúzzal vagy bézs és homok árnyalatokkal egy nyári férfi öltözék. És hogy mit viseljünk hozzájuk? Feketét! Abszolút és kérdés nélkül! Ez az időtlen szín biztosan soha nem fogja beárnyékolni a divatszellemedet vagy a személyiségedet. Épp ellenkezőleg, ragyogni fogsz tőle, és kitűnsz majd a tömegből. Ez egy kontrasztokkal teli szín. Földies és merész, szexi és formális, nosztalgikus és mindig menő. Nagyon személyes és nagyon erős. És nekünk is annak kell lennünk.

Černé doplňky: trend každé sezóny 3

A végtelenség, az extravagancia és az elegancia szimbóluma

A fekete túl sok neked? Ne aggódjon. Mert a fekete sosem túl sok. Semlegességének köszönhetően kiemeli az adott ruhadarab szabását, formáját és anyagát, és finoman hangsúlyozza annak tulajdonságait és egyediségét. A minimalizmust, a végtelenséget, az extravaganciát és az eleganciát szimbolizálja. És mondott valaki csendes luxust? Pontosan. Nem kell csillogó miniruhát felvenni, vagy kigombolt férfiinget kigombolni, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. A fekete megteszi helyetted ezt a feladatot, anélkül, hogy szexistának tűnnél. És ezért is érdemes beruházni rá.

Akár férfi, akár nő vagy, ne vedd félvállról ezt a színt. A fekete mindenkinek jól áll, a fekete pedig a minőséghez. Megtalálhatod a Bellicci, a Sparwell, de a Burkely, a Bugatti és még sok más divatos kiegészítőkben is. Mindegyikük kollekciójában megtalálható a fekete kiegészítők széles választéka, és mindegyikük a kézzel készített és valóban minőségi anyagokat helyezi az értékei közé.

Černé doplňky: trend každé sezóny 1