Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 4d 23h 27m

Bezárás

Férfi hátizsák mint ajándék május 1-re Férfi hátizsák mint ajándék május 1-re

Férfi hátizsák mint ajándék május 1-re

Dóra Csintalan

23. 04. 2024

Május 1 nem csak a nőké. Együtt ünnepeljük a férfiakkal, ezért az ajándékozásnak is közösnek kell lennie. Hiszen a legnagyobb öröm nem ajándékot kapni, hanem ajándékot adni. És hogy milyen ajándéknak örülhet manapság egy férfi? Valami kifinomult, átgondolt, de egyben dizájnos. Egyszóval egy olyan ajándék, amely stílusban és funkcióban is megragadja a tekintetet. Ilyen például egy férfi hátizsák.

Azok az idők, amikor a hátizsákok csak a sportos stílust jelképezték, már régen elmúltak. A minimalista és elegáns modellek nagyszerű alternatívát jelentenek azok számára, akik nem hajlandóak nehéz táskákat vagy aktatáskákat cipelni. Ráadásul a tavaszi időjárás túrázásra ösztönöz, és egy hátizsák az ideális partner ehhez. Ha tehát olyan ajándékot keresel, amely egyszerre tetszik a szemnek és praktikus is, akkor jó helyen vagy. Már csak az a kérdés hogy melyiket is választod.

Pánský batoh jako dárek k 1. Máji
Pánský batoh jako dárek k 1. Máji

Mi szerint válasszunk férfi hátizsákot

Választhatsz bőr, nejlon, szintetikus vagy szövet modellek közül. Ha a párodat inkább a városok utcái érdeklik, mint a hegymászás, szerezz neki egy minimalista modellt, amelyben minden lényeges dolog, vagy akár egy laptop is befér. Természetesen ma már választhatsz a klasszikus bőr vagy annak vegán alternatívája közül. Mindkét változatnak megvannak a maga előnyei. De mindenek előtt van néhány fontos tényező, ami minden mást eldönt.

Méret

A legfontosabb a kapacitás. Ha a partnered nagyon kevéssel is beéri, válaszd a kisebb modelleket. Ha viszont több helyre van szüksége, például laptop és egyéb munkával kapcsolatos dolgok számára, akkor a nagyobb kapacitású és több rekesszel rendelkező, kifinomultabb darabokra összpontosíts.

Anyag

A hátizsák anyaga szintén fontos tényező. A bőrből készültek a hagyományos választásnak számítanak, és tartósságot, valamint elegáns megjelenést biztosítanak. Vannak azonban modernebb kivitelűek is a piacon, például textilanyagból, poliészterből vagy nejlonból készültek, amelyek viszont összeségében könnyebben tisztíthatók.

Design

A férfi hátizsák stílusának és kialakításának tükröznie kell viselője ízlését. Így választhatsz klasszikus egyszínű modellt vagy merészebb szabást és textúrát. A letisztult vonalak, az élesebb formák és az egyszínű klasszikusok, amelyek mindenhez passzolnak, valamint sok férfi kedveli őket. De ha van otthon egy hipszter akkor kipróbálhatsz egy kissé vintage modellt is. Ha pedig a párod a sportos stílus híve, válassz áramvonalas formájú hátizsákot.

Ár

Végül ne felejtsd el figyelembe venni a hátizsák árát. Természetesen egy minőségi darabba általában magasabb a befektetés, de hosszú távon ez jobban megtérül. Ha azonban a költségvetésed korlátozott, akkor is vannak lehetőségek a minőségi hátizsákok megfizethető áron történő megvásárlására.

Legjobb férfi hátizsákok a Kabelecky szerint

A választás igazán nagy. A legnépszerűbb típus a minimalista hátizsákok. Ha a semleges színekhez, például a feketéhez, a szürkéhez vagy a bézshez is nyúlsz, akkor a párod biztosan használni fogja a munkához. Szabadidős tevékenységekhez inkább a színes modellek alkalmasak, amelyek viszont bármilyen öltözéket feldobnak. Ha viszont inkább a sporttevékenységek híve, és olyan partnert választasz, aki támogatja őt, és nem okoz neki csalódást, akkor a funkcionális anyagokra fogadj, amelyek sokkal könnyebbek, és nem jelentenek felesleges terhet. De a legfontosabb, hogy a hátizsák jól üljön a hátán és kényelmes legyen. És mely márkák a legjobbak ebben a tekintetben?

Calvin Klein Leonberg mint tipp zárásként

Végül, íme egy tipp egy férfi hátizsákra, amely kényelmes, stílusos, és nem utolsó sorban a dizájnjának köszönhetően ismét előtérbe kerül a divatbemutatók és a divatláncok ajánlatai révén. Ez egy városi hátizsák, vagyis a formája nem túl szögletes és nem is túl kerek, alap zsebekkel rendelkezik és általános használatra alkalmas. A Calvin Klein által készített Leonberg egy ilyen hátizsák, amely műbőrből készült, elfér benne egy laptop, tiszta vonalai és egyszerű formája pedig időtálló kiegészítővé teszi, amely mindig megtalálja a helyét.

  • Férfi hátizsák Calvin Klein Leonberg - fekete
  • Férfi hátizsák Calvin Klein Leonberg - fekete
  • Férfi hátizsák Calvin Klein Leonberg - fekete
  • Férfi hátizsák Calvin Klein Leonberg - fekete