Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 10h 8m

Bezárás

Férfi Katana táskák vászonból Férfi Katana táskák vászonból

Férfi Katana táskák vászonból

Dóra Csintalan

30. 09. 2023

Ma kizárólag az uraknak van valamink. Különösen azok számára, akik a funkcionális és inkább kültéri anyagokat kedvelik. De ha Ön is keres egy divatos kiegészítőt egy csipetnyi eleganciával, próbálja ki a Katanát. Ez egy olyan márka, amely egyesíti a franciát és a praktikumot.

A Katana márka

A francia Katana márka 1989 óta van jelen a piacon, és tapasztalatának és megbízhatóságának köszönhetően mára a divatcikkek egyik vezető gyártójává vált. A termékkínálat igazán széles, a munkahelyi aktatáskáktól kezdve az alkalmi táskákon át a szabadidős táskákig, így biztosan mindenki számára van valami.

A Katana csak a legjobb minőségű anyagokat használja, például valódi bőrt vagy vásznat, amelyek egyedi megjelenést és tartósságot kölcsönöznek a termékeknek. A márka a nemes anyagokat innovatív dizájnnal és kifinomult ergonómiával ötvözi. Ezáltal ideálisak a mindennapi és városi használatra. Egyszerűség, praktikum és személyiség jellemzi a Katana termékeket.

Canvas anyag

A Canvas népszerű anyag olyan kiegészítőkhöz, mint a tokok, táskák, utazási poggyászok és egyéb kiegészítők. Sokoldalú és népszerű a tartóssága és hosszú élettartama miatt.

Leggyakrabban pamutból készül, ami könnyűvé és kényelmessé teszi a viseletét. Néha azonban más szálak, például poliészter keverékét is tartalmazhatja az erősség és a tartósság javítása érdekében. Igen, ez is a tartósságáról és kopásállóságáról ismert, így ideális anyag a mindennapi viselethez. A vászon jellegzetes megjelenéssel rendelkezik, amely rusztikus és sportosabb megjelenést kölcsönöz neki. Sokféle színben kapható, de különösen földszínű, mint például a barna, a homok, az olíva vagy a szürke. Mivel általában természetes szálakból, például pamutból készül, viszonylag alacsony a környezeti hatása, és környezetbarátabbnak számít.

Férfi etue

A férfi táskák praktikus és elegáns megoldást jelentenek azon férfiak számára, akiknek kisebb táskákra van szükségük utazáshoz vagy munkához. Többféle méretben és stílusban kaphatók, így mindenki számára van valami. A Katana márka teljes választékát kínálja ezeknek a kiegészítőknek a Canvasból, különböző színekben és stílusokban. A legtöbbjük egy főzsebbel rendelkezik, amely patentos vagy cipzáras záródású, további kisebb zsebekkel az oldalakon, valamint állítható vállpánttal. Emellett fém vagy természetes bőrből készült díszítőelemekkel egészítik ki őket.

Férfi aktatáskák

A férfi aktatáskák nagyszerű kiegészítők mindazok számára, akik stílusos és praktikus módot keresnek arra, hogy dolgaikat a munkahelyükre vigyék. A Katana esetében a táskák kiváló minőségű Canvas anyagból készülnek, és patenttal, mágneses csattal és cipzárral záródnak. A belső teret általában egy nagyobb zseb osztja gyakorlatilag két részre. Az egyik felében két nyitott zseb is található az apróságok számára, a másik felében pedig egy cipzáras zseb. A hátoldalon cipzáras zsebek is találhatók. Minden modell tágas, és A4-es dokumentumok behelyezése sem okoz gondot. Az állítható vállpánt nagyon kényelmes és variálható hordozást garantál.

Utazó táskák

Az utazótáskák az utóbbi években minden férfi számára nélkülözhetetlen kiegészítővé váltak. Számos különböző típusú utazótáska létezik, amelyek méretben, stílusban és rendeltetésben különböznek egymástól. A Katana olyan utazótáskákat hozott létre, amelyek alkalmasak rövidebb utazásokhoz. Ezek vászon és természetes bőr anyagok kombinációjából készülnek. A főzseb cipzárral záródik, és anyaggal van bélelve. A belső rekesz osztatlan, oldalain pedig nyitott zsebeket találsz a kisebb tárgyak számára és egy cipzáras zsebet. A táskákhoz állítható vállpánt is tartozik, amely tartós textilanyagból készült.