Férfi Sparwell vintage hátizsákok és táskák Férfi Sparwell vintage hátizsákok és táskák

Férfi Sparwell vintage hátizsákok és táskák

Dóra Csintalan

26. 06. 2024

A vintage ruhák mind a divatbemutatók kifutóin, mind az utcán mindennapossá váltak. És hogy mi vár ránk idén? A vintage stílus szakértői azt jósolják, hogy visszatérünk az 50-es és 80-as évekhez. Ezért több mint biztos, hogy egyre gyakrabban találkozhatunk majd ultraférfias stílusokkal, erős vállakkal és mindenekelőtt bőrrel. Rengeteg bőrrel.

Míg jelenleg az Y2K divat dominál, a következő 12 hónapban a 80-as évek visszatérése várható. De nem fogunk annyi miniszoknyát és kivágott felsőt látni. Az emberek konzervatívabban akarnak majd öltözködni. Már most sok divatrajongó érdeklődik az inkább hosszabb, hangsúlyos vállú vintage darabok viselése iránt. Ami pedig a kiegészítőket illeti, a bőr anyagok a divatosak. És ezt az olyan márkák is tudják, mint az Yves Saint Laurent, Thierry Mugler és a Sparwell is.

Ezzel a hangulatváltással összhangban a tervezők is készülnek az 1950-es évek visszatérésére. Ezzel együtt ismét számíthatunk a ( Dior által bevezetett) The Nem Look stílusra, elegáns anyagokra, ultra férfias és nőies szabásokra és a bőrre.

Végül, de nem utolsósorban, az utóbbi időben egyre több vállalati öltözködési stílust látunk, amely különösen az It Boys körében vált népszerűvé. Ez a stílus pedig jól kombinálható a bőrből készült divatkiegészítőkkel is. Ez egy természetes reakció arra a nagyon minimalista stílusra, amely oly sok szezonban dominált, és amellyel könnyű átváltani a vintage megjelenésre.

Pánské vintage batohy a tašky Sparwell
Pánské vintage batohy a tašky Sparwell

Hogyan viseljük a férfi vintage hátizsákokat és táskákat

A vintage táskák és hátizsákok megfelelő keveréke a ruhákkal a stílus és a kényelem egyensúlyáról szól. A fő cél az, hogy jól és magabiztosan érezd magad abban, amit viselsz.

  • Klasszikus bőrtáskák és hátizsákok: a bőr aktatáskák váratlanul jól illenek az öltönyökhöz vagy az üzleti alkalmi öltözékekhez, amelyekhez ezek a kiegészítők játékos és kreatív jelleget kölcsönöznek. Válassz barna vagy fekete színű táskát az elegáns és professzionális megjelenéshez. Alkalmi megjelenéshez kombinálj bőr hátizsákot farmerrel, inggel és pólóval, pulóverrel vagy egyszerű pólóval.
  • Retro bőr hátizsákok: az autentikus vintage megjelenésért kombinálj bőr hátizsákot farmerrel, bőrdzsekivel és egy egyszerű fehér pólóval. Ez a stílus a 70-es és 80-as évek hangulatát. idézi. A boho öltözékhez használj bőr hátizsákot, laza nadrágot, mintás pólót és olyan kiegészítőket, mint a merész karkötők.
  • Különleges textúrájú bőrtáskák: Ha van egy merész színű vagy textúrájú táskád vagy hátizsákod, kombináld egy egyszerűbb és semleges ruhával. Például egy fekete farmer, egy fehér póló és egy farmerdzseki kiemeli a táskát. Ugyanakkor megpróbálhatod a táska árnyalatát az öltözéked egyes elemeivel, például cipővel, övvel vagy sállal összehangolni.
  • Vintage táskák minden alkalomra: formálisabb környezetben válassz klasszikus bőr aktatáskát. Kombináld elegáns nadrággal, inggel és zakóval. Szabadidős és hétvégi tevékenységekhez ideális választás egy vintage hátizsák, amelyet rövidnadrággal, farmerrel és alkalmi pólóval vagy inggel viselhetsz.
  • Kiegészítők és részletek: a bőrcipő vagy az elegáns tornacipő kiegészítheti az általános megjelenést. Az órák, szemüvegek és övek még kifinomultabbá tehetik az öltözékedet.
Pánské vintage batohy a tašky Sparwell

Legjobb bőr férfi táskák és hátizsákok Sparwell

Ha vintage megjelenést szeretnél elérni, biztosan nem kell rögtön nadrágtartóhoz, hát nélküli zakóhoz vagy az 1950-es évekből származó öltönyökhöz nyúlnod. Csak adj hozzá egy minőségi elemet a mindennapi öltözékedhez, ami ebben a divatirányzatban van. Ezután sokkal könnyebb lesz újabb és újabb kombinációkat létrehozni, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen lemondani erről a stílusról. És hogy milyen kiegészítőkről beszélünk?