Férfi tippek a Lerros-tól Férfi tippek a Lerros-tól

Férfi tippek a Lerros-tól

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

19. 02. 2023

A Lerros egy német márka, amely divatos kiegészítőket gyárt olyan férfiak számára, akik szeretik a saját útjukat járni. A márka az anyagok és stílusok kombinálására specializálódott. A világ egyik legjobb divatmárkája a textilanyagokkal való munkában. A Lerrosnál előszeretettel használják a különböző mintákat és összetéveszthetetlen oroszlános logójukat, mint életszemléletük szimbólumát. A Lerros márka magabiztos stílusát a legtöbb férfinak és úriembernek értékelnie kell. Ezért bedobunk néhányat a még mindig forró választékunkból a Lerros termékekből, mielőtt még elfogynának.

Ez a dokumentumtáska idén nyáron is sláger lesz.  A Rodger modell ragaszkodik az aktuális trendekhez, de megőrzi saját eredetiségét. A táska nejlon és kiváló minőségű műbőr kombinációjából készült. Ezért könnyű, könnyen tisztítható, a tengerészkék színe pedig sokoldalú divatkiegészítővé teszi, amely különösen a melegebb hónapokban tűnik ki.

A táska főzsebe cipzárral záródik. A belső rekesz osztatlan, a márka logójával ellátott anyaggal bélelt. A táska belsejében egy nyitott zseb található apróbb tárgyak számára és egy cipzáras zseb az oldalán. A táska erős nejlonból készült, állítható vállpántot tartalmaz.

  • Férfi válltáska Lerros Rodger - kék
  • Férfi válltáska Lerros Rodger - kék
  • Férfi válltáska Lerros Rodger - kék
  • Férfi válltáska Lerros Rodger - kék

Ez a következő generációs táska. A Torend modell a Lerros újdonsága, amely ötvözi a hagyományt és a modernitást. A szokatlan barna-zöld szín teljesen egyedi, és a nejlon és a valódi bőr érdekes kombinációja kiemeli.

De a legfontosabb dolog, amit egy válltáskáról tudni akarsz, hogy mennyire praktikus. Ha kinyitod a patentot, egy nagy, osztatlan rekesz tárul eléd, amely világos anyaggal van bélelve és a Lerros oroszlán logóval van ellátva. A két nyitott zseb mellett a kisebb tárgyak számára egy zsebet is találsz, amelyben akár egy 15 hüvelykes laptop vagy táblagép is elfér. A táska elején, közvetlenül a patent alatt további két nyitott zseb található kisebb tárgyak számára. A táska természetesen kiváló minőségű nejlonból készült, állítható vállpánttal rendelkezik.

  • Férfi válltáska Lerros Torend - zöld-barna
  • Férfi válltáska Lerros Torend - zöld-barna
  • Férfi válltáska Lerros Torend - zöld-barna
  • Férfi válltáska Lerros Torend - zöld-barna

Idén nyáron utazni fogsz? Talán valahová a tengerpartra? Akkor ajánlom a Kamil utazótáskát, ideális esetben a fent említett irattáskával kombinálva. Mindkettőnek ugyanaz a vizuális stílusa és színe, így gyönyörűen kiegészítik egymást (nem csak) a nyaraláson..

A táska nejlonból készült, és kiváló minőségű műbőr elemek egészítik ki. Így nem fogod túl sokat mozgatni, és ha koszos lesz, könnyen újra tisztíthatod. A főzseb cipzárral zárható. A belseje szürke anyaggal van bélelve, a márka logójával, és két nyitott zsebet találsz az apróságok számára, valamint egy cipzáras zsebet. Egy további cipzáras zseb található a táska oldalán.

A táska természetesen tartalmaz egy erős nejlonból készült állítható vállpántot, amely levehető, ha a táskát csak a kezében szeretné hordani. A táska inkább rövidebb utakra alkalmas, de hosszabb utakra is megteszi, ha takarékos utazó vagy. Mindenképpen stílusosan fogsz utazni.

  • Férfi utazótáska Lerros Kamil - kék
  • Férfi utazótáska Lerros Kamil - kék
  • Férfi utazótáska Lerros Kamil - kék
  • Férfi utazótáska Lerros Kamil - kék

Elegáns férfi Lerros sál

Lehet, hogy a tél lassan lecsengőben van, de ez nem jelenti azt, hogy a sálak szezonja teljesen véget ért. Különösen a Lerros márka által kínáltaké. A sál ideális divatkiegészítő, amely nyáron és télen is eltakarja a nyakadat, és mindig feldobja az öltözékedet.

A Lerros sálak választéka nagyon széles a minták és az anyagok tekintetében. A pamut sálak arany klasszikusnak számítanak, de a műszálas sálak fokozatosan teret nyertek a piacon, különösen a téli hónapokban. A Lerros oroszlános sálak egyszerűen nem okoznak csalódást. A választás az Öné.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.