Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 35m

Bezárás

Férfi vezetés a Calvin Klein által Férfi vezetés a Calvin Klein által

Férfi vezetés a Calvin Klein által

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

A Calvin Klein márka 1968 óta sütkérezik saját dicsőségében. Mindenki szereti, nemcsak időtlen dizájnja, hanem sokoldalú felhasználhatósága miatt is. Igen, a CK márkával és annak jellegzetes stílusával jó benyomást kelthetsz a munkahelyeden, az iskolában, a városban sétálva, de még a színházban is. Feltéve, ha tudod, hogyan kell csinálni. Ha pedig nem, akkor sincs semmi baj. Ezért vagyunk mi itt.

A márka története

A Calvin Klein egy divatmárka, amelyet 1968-ban alapított Calvin Klein amerikai tervező. A márka híres minimalista stílusáról és a CK kezdőbetűkkel ellátott ikonikus logójáról. Ruházati termékek és kiegészítők széles választékát kínálja, többek között ruházati cikkeket, fehérneműket, lábbeliket, órákat, ékszereket és illatszereket. A Calvin Klein leginkább innovatív és provokatív reklámkampányairól ismert, amelyek gyakran tartalmaznak merész és ellentmondásos elemeket. A márka emellett a letisztult esztétikájáról, egyszerű vonalvezetéséről és minőségi anyagairól is ismert. Ma a világ egyik legelismertebb és legnépszerűbb márkája. Gyakran társítják a modern és elegáns stílussal, termékeit pedig ikonikusnak tartják.

És ha még mindig úgy gondolja, hogy a CK csak egy márka a sok közül, összegyűjtöttünk néhány érdekes tényt, hogy meggyőzzük az ellenkezőjéről:

  • 1980-ban Calvin Klein lett az első tervező, aki a nevét egy gumiból készült alsónemű-övre tette. Ez az öv ikonikus darab lett, és hozzájárult ahhoz, hogy a márka az egyik legfontosabbá váljon.
  • Az 1980-as években egy olyan kampányt vezetett be, amelynek arca a 15 éves színésznő, Brooke Shields volt. Ez több mint ellentmondásos volt a kritikusok szemében. De CK biztosította helyét a rivaldafényben.
  • 1995-ben újabb provokatív kampányt készített, ezúttal Kate Moss modellel. Nagyon népszerű lett, és azonnal növelte a fehérnemű eladásokat és a márka értékét.
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 1
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 4
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 3
Pánská jízda podle značky Calvin Klein 2

Hogyan keltsük mindenki csodálatára a CK-t?

A Calvin Klein egy óriási előnnyel rendelkezik, ez pedig a minimalizmusa. Gyakorlatilag bármivel könnyen kombinálható, nem sért, nem provokál, ugyanakkor "tisztaságával" felhívja magára a figyelmet. Vegyünk csak egy texturált pólót, és egészítsük ki egy CK hátizsákkal, és meglátjuk, hogy "tervezett" egyszerűsége azonnal feltűnik. Ugyanígy egy élesebb formájú laptoptáska is gyönyörűen ki tud tűnni egy mintás öltönyből. És vannak más tippjeink is.