Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 4h 5m

Bezárás

Francia elegancia a Katana által Francia elegancia a Katana által

Francia elegancia a Katana által

Dóra Csintalan

22. 07. 2023

Sokan közülünk a lazább női táskákat, crossbody vagy férfi hátizsákokat választják. De vannak olyanok is, akiket nem zavar a karcsú és Old Money stílus. A franciák pedig remekül értenek hozzájuk. A Katana márka például pontosan tudja, hogyan kell ezt csinálni. Nézzük hát az új kollekciójukat, amelyből áradnak az old school elemek és a kifinomultság.

A formálisabb, bőrből készült divatkiegészítők viselése nyáron a praktikum és a megfelelőség figyelembevételét igényli. Fontos, hogy kényelmesen és magabiztosan érezzük magunkat, még akkor is, amikor körülöttünk mindenki teljesen máshogyan lesz divatosan "hangolva". De ha ez sikerül, akkor nyert ügyed van. És a francia eleganciád mindenkit lefegyverz." Mielőtt azonban végigböngésznéd az új kollekciót és kiválasztanád a konkrét darabokat, íme néhány tipp, amit érdemes megfogadni a választás során.

  • Anyag: A nyár a könnyű anyagok jegyében telik. De ha nem vagy oda a bőrért, válassz olyat, ami eléggé lélegző.
  • Szín: Az elegáns kiegészítőknek nem csak feketének és barnának kell lenniük. Fontolja meg, hogy pasztellszínekben vagy olyan színekben, mint a homok, a smaragd vagy a tégla, hordjon aktatáskákat vagy kézitáskákat. Ezek energikusabbá varázsolnak bármilyen öltözéket.
  • Méret: válasszon olyan darabokat, amelyek elég tágasak ahhoz, hogy mindent magával vihessen, amire szüksége van, de ugyanakkor kompaktak is.
  • Alak: válasszon tiszta vonalakkal és egyszerű formákkal rendelkező kiegészítőket, amelyek eleganciát és hangulatot kölcsönöznek az öltözékének.
  • Funkcionalitás: Végül, de nem utolsósorban ne feledje, hogy a táskáknak nemcsak szépnek, hanem funkcionálisnak is kell lenniük. Vegye figyelembe a tárolóhelyigényt, a zsebek elrendezését és így tovább.
Francouzská elegance podle značky Katana 1
Francouzská elegance podle značky Katana 3

Francia báj

A francia divat a kifinomult eleganciáról szól, amely kiemeli az egyéni stílust és személyiséget. Egyszerű, mégis időtlen és mindig ellenállhatatlanul elegáns stílus.

Ezért viselésekor összpontosítson az alapdarabokra, amelyeket kiegészíthet különleges kiegészítőkkel. Nyáron választhatod például kedvenc csíkos ingeidet vászonnadrággal, vagy választhatsz egy tengerészkék színű ruhát. Mindkét esetben azután egy bőr aktatáskával vagy kézitáskával egészítheti ki az öltözéket. Ha a lágyabb vagy úriasabb stílust kedveli, próbálja ki a csipkegallérral ellátott blúzt vagy ruhát. A férfiak választhatnak egy lazább zakót vagy pólót, bokáig feltűrt nadrággal. A megjelenés itt is szépen kombinálható egy letisztult vonalvezetésű bőr laptop-táskával, kézitáskával vagy válltáskával.

Egy táska mindenkinek

Ha egy hétvégét tervezel elutazni otthonról, vagy üzleti útra készülsz, akkor egy bőr utazótáskával indulhatsz útnak. Ez az utóbbi években nagyon népszerű poggyásszá vált, nemcsak az urak, hanem az elegáns stílust kedvelő nők körében is. A bőr utazótáskák előnye, hogy minőségi anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak és elbírják a nagyobb terheket is. Egy ilyen táska tehát nagyszerű befektetés, amely évekig szolgálja Önt, és minden utazás alkalmával boldoggá teszi. A Katana márka ebben az esetben a marhabőrre, a fémes elemekre és az időtlen stílusra tett fogadást. Mi pedig a Katanára fogadunk.

  • Katana Trev utazó bőrtáska - barna
  • Katana Trev utazó bőrtáska - barna
  • Katana Trev utazó bőrtáska - barna
  • Katana Trev utazó bőrtáska - barna