Gérard Henon és a bőrdivat temploma Gérard Henon és a bőrdivat temploma

Gérard Henon és a bőrdivat temploma

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 01. 2023

A hagyomány olyasvalami, amivel a mai világban nem sokat játszanak. Értékeljük tehát azokat a divatcégeket, amelyek valóban nagy hagyományokkal büszkélkedhetnek. Ezek egyike a francia Gérard Henon márka.

Az 1940-es évek óta van forgalomban. Hírneve nem meteorszerű, hanem fokozatos volt. A Gérard Henon jó emberei évről évre fejlesztették eljárásaikat, terveiket és az anyaggal való munkájukat. A márka azonban csak az 1990-es években vált igazán népszerűvé a vásárlók körében. Ma pedig az egyik legismertebb francia márka itthon és külföldön egyaránt.

A 90-es években azonban még mindig tisztán férfi márka volt. A Gérard Henon csak az új évezreddel lépett be a piacra első női kollekciójával és újjáépített vállalati stratégiával. Azóta megállja a helyét a világ legnépszerűbb divatmárkái között, 2014 óta pedig saját bőráru-templommal rendelkezik Párizs szívében.

Nálunk beszerezheti saját Gérard Henon táskáját vagy kézitáskáját. Biztos lehet benne, hogy csak egy márka büszkélkedhet ilyen kiváló minőségű anyaggal. Ráadásul a Gérard Henon az egyszerű és időtlen dizájnra támaszkodik, amely minden termékét kortalan klasszikussá teszi. Van olyan, amelyik megragadja a figyelmét?

Férfi válltáska Gérard Henon Oliver-fekete

Ha egy kisebb méretű válltáskát keres a városba, az Oliver az Öné. Kicsi, könnyű, minőségi bőrből készült, elfér benne minden irat és alapvető apróság.

A táska belső rekeszét egy speciális cipzáras zseb választja el a mobiltelefon számára. További cipzáras zsebek találhatók elöl és hátul. Használja ki a különálló zsebeket, és mindig elérheti, amire szüksége van.

A táska nylon és marhabőr kombinációjából készült, állítható, keresztbe húzható vállpánttal is rendelkezik. Ez egyszerre teszi kényelmessé és robosztussá. A Gérard Henon Oliver a tökéletes partner, ha könnyedén és stílusosan szeretne valahová menni.

  • Férfi válltáska Gérard Henon Oliver - fekete
  • Férfi válltáska Gérard Henon Oliver - fekete
  • Férfi válltáska Gérard Henon Oliver - fekete
  • Férfi válltáska Gérard Henon Oliver - fekete

Luxus férfi bőr aktatáska Gérard Henon Alex - barna

Ön egy modern úriember, aki értékeli a minőséget és az eleganciát? Akkor nálunk van a megfelelő darab az Ön számára. Luxus bőr aktatáska Alex. Ez az aktatáskák Rolls-Royce-ja. Minőségi marhabőr, sárgaréz színű fém fogantyúkkal.

A táska belső tere gyakorlatilag nagy, egy középső cipzáras zsebbel két részre osztva. A táska elülső felén számos praktikus zseb található a kisebb tárgyak számára. A hátsó zsebben viszont kényelmesen elfér minden A4-es dokumentum vagy akár egy 37x26 cm-es laptop is.

A hab a tortán a táska hátulján található nagy és gyorsan hozzáférhető cipzáras zseb. A táska pántja erős és kényelmes a marhabőr és a nejlon kombinációjának köszönhetően. Ezzel a táskával rengeteg klassz dolgot fogsz csinálni egy üzleti megbeszélésen és az irodában.

Ha egyszer megkóstolta a Gérard Henon táskák minőségét, soha többé nem akar másikat. A színek, típusok és méretek széles választékából minden alkalomra választhat táskát. A több éves napi használat egyáltalán nem okoz gondot a minőségi marhabőrnek.

A Gérard Henon tervezők a világ legjobb tervezői közé tartoznak, és minden kollekciójuk időtlen klasszikus. A városi elegancia ötvöződik a hagyományos kézművességgel. Az ilyen formatervezés soha nem megy ki a divatból.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.