Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 13h 24m

Bezárás

Határozza meg ruhatárát a megfelelő kézitáskával Határozza meg ruhatárát a megfelelő kézitáskával

Határozza meg ruhatárát a megfelelő kézitáskával

Dóra Csintalan

18. 09. 2023

Egy sokoldalú kézitáska otthon elengedhetetlen. Öröm, ha van otthon egy kedvenc. De olyan kézitáskát tartani otthon, amely meghatározza a divat ízlését, elengedhetetlen. Elvégre ez az, ami elárulja, hogy ki vagy, mit szeretsz, és milyen értékeket vallasz. Egyszóval egy olyan divatkiegészítő, amely mindent elmond.

Ma már nem a forma, a méret, a típus vagy a szín a kérdés. Nem, ma arról van szó, hogy ki vagy, és egy kicsit arról is, hogyan öltözködsz. És ha most jöttél rá, hogy nincs otthon egy ilyen táskád ,itt az ideje, hogy ezt helyrehozd. A mi útmutatónkkal.

Hogyan válasszunk kézitáskát a személyiség szerint

  • Ha művészi beállítottságú vagy, és ki akarod fejezni a kreativitásodat, akkor egy merész mintákkal, színekkel és szokatlan formákkal ellátott táska ideális lehet számodra. Egy festményekkel, nyomatokkal vagy egyedi részletekkel díszített kézitáska biztosan illik kreatív természetedhez.
  • Ha az előkelőséget és az eleganciát kedveli, válasszon egy letisztult vonalvezetésű, minimalista kialakítású kézitáskát. A bőr kézitáskák vagy az egyszerű fém részletekkel ellátott modellek tökéletesek az Ön számára. Az olyan semleges színek, mint a fekete, a barna vagy a sötétkék pedig kifinomult színt kölcsönöznek az öltözékének.
  • Az aktív életmódot kedvelő nők számára a crossbody táskák a megfelelőek. Fogadj a funkcionális anyagokra és a praktikus zsebekre, amelyekbe mindent elhelyezhetsz, amire szükséged van. Akár fitneszterembe járáskor, akár utazáshoz vagy alkalmi viselethez használod leginkább.
  • Ha fontos számodra a fenntarthatóság és a környezetbarátság, fontold meg az újrahasznosított vagy környezetbarát anyagokból készült táskát. Rengeteg olyan márka van, amely a fenntartható gyártásra szakosodott, így biztosan sok közül választhatsz.
    A retró stílus és a vintage szintén nagyon népszerű az utóbbi években. Ha pedig te is rajongsz érte, válassz ilyen stílusú kézitáskát. A retró mintákkal, old school elemekkel vagy a 60-as és 70-es évek árnyalataiban pompázó táskák remek választásnak bizonyulnak.
  • Ha az egyszerűséget és a minimalizmust kedveled a stílusodban, keress olyan táskákat, amelyek tiszta vonalvezetésűek, és nincsenek felesleges részleteik. A monokróm színek, például a fekete, a szürke és a fehér, valamint a minimalista minták ideálisak ebben az esetben.
  • A romantikus stílust kedvelők számára a csipkével, virágmintákkal vagy lágy pasztellszínekkel díszített táskák megfelelőek. Egy vintage hangulatú kézitáska is passzolhat ehhez a stílushoz.
Definujte váš šatník pomocí správné kabelky 3

Hogyan válasszunk kézitáskát a divat ízlése szerint

A ruhatárunk személyiségünk és stílusunk tükre. És kétségtelen, hogy az egyik legfontosabb kiegészítő, amellyel kifejezhetjük egyéniségünket, a táskánk. Egy jól megválasztott kézitáska az egész öltözéket magasabb szintre emelheti, és a figyelem középpontjába kerülhet. De hogyan határozhatod meg ruhatáradat a megfelelő kézitáskával?

  • Az első lépés az, hogy olyan táskát válassz, amely megfelel a leggyakrabban látogatott alkalmakhoz. Ha a munka a mindened, akkor a karcsúbb kézitáskákra vagy válltáskákra összpontosíts. Ha viszont a szabadidős tevékenységeket kedveled, próbálj meg keresztbe tett táskákhoz nyúlni. Ha pedig a partik vagy a kétszemélyes vacsorák szerelmese vagy, akkor egy kisebb kézitáska vagy alkalmi táska a kézenfekvő választás.
  • Ezután összpontosíts magára a ruhatárra. A romantikus és szelíd stílus , az egyenes és egyszerű minimalizmus vagy a retro elemek dominálnak a ruhatáradban? Tedd világossá, hogy melyik divatirányzat felé hajlasz, és melyik darabok dominálnak. A "személyes" kézitáskádnak minden, vagy legalábbis majdnem minden ruhádhoz illeszkednie kell.
  • Fontos figyelembe venni a lábbeliket és más divatos kiegészítőket is. Válassz például a leggyakrabban viselt barett és a cipő, vagy a sapka, sál és kesztyű között. Egy ilyen táskát aztán könnyebben kombinálhatsz más dolgokkal.
  • Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy jól érezd magad a táskádban. Meg kell felelnie a személyes stílusodnak, és egyértelmű, praktikus választásnak kell lennie számodra. Röviden, minden kézitáskának nemcsak divatos kiegészítőnek kell lennie, hanem a mindennapok funkcionális elemének is.
Definujte váš šatník pomocí správné kabelky 2
Definujte váš šatník pomocí správné kabelky 1

Hogyan válasszunk kézitáskát márka alapján

A táskamárkák esetében ne feledd, hogy nem feltétlenül kell mindegyiknek a luxustervezőktől származnia. Számos megfizethető márka kínál minőségi kézitáskákat gyönyörű dizájnban. És persze, ha bőrből készült modellek közül választasz, magasabb árcédulával kell számolni. Másrészt hidd el, hogy egy minőségi anyagból készült kiegészítő sokkal tovább tart.