Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 19h 32m

Bezárás

Hétvége a Tamaris márkával Hétvége a Tamaris márkával

Hétvége a Tamaris márkával

Dóra Csintalan

06. 07. 2023

Ma vagy holnap elutazik, a városba vagy a barátaihoz? Bármi legyen is az úti célja, megfelelően "fel kell készülnie" rá. A hétvége sok váratlan helyzetet és meglepetést hozhat magával. És mi mással készülhetne fel jobban, mint egy olyan táskával, amelyben minden elfér, ráadásul egy bódítóan nyárias csomagolásban?

A hétvége, ez az ígért idő. Mindannyian hétfő óta várjuk, és terveket szövögetünk, hogy hogyan használjuk ki a lehető legjobban. Igaz, hogy sokan a pihenést választják, és a szabadidejüket a tévé előtt vagy az ágyban töltik. De... Van még egy tény, ami jelenleg szerepet játszik abban, hogy hogyan használjuk ki a hétvégét, mégpedig az, hogy nyár van. Ez magával hozza a meleget, a napsütést, a jó hangulatot, és nem utolsósorban a vágyat, hogy csináljunk valamit. Másrészt minden "ismeretlenbe való barangolás" felszerelést is igényel, amelyet valahol kényelmesen, funkcionálisan és szépen kell tárolni. A Tamaris márka természetesen erre is gondolt, és éppen ezért olyan nyári kollekciót hozott létre, amely tele van világos és tágas táskákkal  amelyek biztosan megfelelnek a legigényesebb nők elvárásainak is.

Víkend se značkou Tamaris 1
Víkend se značkou Tamaris 2
Víkend se značkou Tamaris 3

Gondtalan hétvége a Tamaris által

A divatrajongók számára a hétvége lehetőséget kínál arra, hogy megmutassák egyedi stílusukat és kipróbálják az új trendeket. Ha te is közéjük tartozol, és a tökéletes kézitáskát keresed, amely egyszerre stílusos és praktikus, ne keress tovább.

A Tamaris egy olyan márka, amely minőségi és modern kézitáskák gyártására specializálódott. Termékeikben az elegáns dizájn, a kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés ötvöződik. Nyári kollekcióját az aktuális trendek, de a női igények figyelembevételével tervezték. Stílusok széles választékát kínálják, a klasszikus és a trendi dizájn között. Minden kézitáskát átgondoltan, a részletekre és a funkcionalitásra odafigyelve terveznek. A hétvégi kézitáska kiválasztásakor fontos figyelembe venni annak méretét és praktikusságát is. A Tamaris többféle méretben kínál kézitáskákat, amelyek lehetővé teszik, hogy minden lényeges dolgot magaddal vihess anélkül, hogy le kellene mondanod a stílusról. Így akár a városba, akár a természetbe indulsz, nem kell döntened aközött, hogy mit szeretnél és mire van ténylegesen szükséged. Egyszerűen mindent magaddal vihetsz. Ráadásul rengeteg zsebbel és rekesszel is rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a szervezést, és mindent a helyén tartsanak. Az anyagok tekintetében a Tamaris a minőségre támaszkodik. Valódi bőrt vagy kiváló minőségű mesterséges anyagokat használnak, amelyek egyszerre tartósak és kényelmes tapintásúak.

Ennyi tervezés mellett azonban ne feledkezzünk meg egy fontos dologról. A legjobb döntések mindig a spontán döntések. Tehát ne habozzon egy percig sem! Pakolj össze, és indulj el új élményekért. Egy hajókázás a tavon, egy kóstolómenü egy neves étteremben, vagy egy esti tetőtéri buli a barátokkal. Remek tervnek hangzik, igaz? Akkor bon voyage!