Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 5d 21h 57m

Bezárás

Hexagona: női kézitáskák és férfi táskák francia bájjal Hexagona: női kézitáskák és férfi táskák francia bájjal

Hexagona: női kézitáskák és férfi táskák francia bájjal

Dóra Csintalan

07. 04. 2024

Ma egy igazi utcai különlegességgel kedveskedünk nektek. A fotókon minden szép, de a valóságban ez más lehet. A francia Hexagona márka azonban határozottan nem fél ettől, hiszen nem csak a termék látványterveit, hanem a divatos kiegészítőkről készült fotókat sem félnek közvetlenül a vásárlókkal megosztani. Te pedig megértheted és beleszerethetsz ebbe a francia márkába.

Hexagona. Ez egy családi történet, amely az 1980-as évek közepe óta íródik, és bőráruk tervezésére és gyártására szakosodott. Az 1996-ban Párizsban alapított Maison Hexagona a kezdetektől fogva magas követelményeket támaszt a bőrműves szakma ismereteivel szemben, a kreativitással és a minőséggel kombinálva. Az esztétikailag átgondolt és következetesen előállított, a legkedvezőbb áron kínált tárgyak garantálása volt tehát a cég mottója. Ma a márka minden egyes kollekcióban hangsúlyt fektet a gyártási technikák tökéletesítésére és a mindennapi igényekhez való legjobb igazítására. Ergonomikus, multifunkcionális, időtálló és divatos modellek. De mindegyik a részletekre való odafigyeléssel készült, és garanciát nyújt a tökéletes és tartós minőségre. Ez a Hexagona, ahogyan mi ismerjük, és ahogyan mindannyian szeretjük. De ott van az új és fiatalos arca is, amely a legfiatalabb generáció körében is sikeresen teret hódít, és belekóstol az igényeikbe és elvárásaikba.

Streetwear Hexagona kézitáskákkal és férfi táskákkal

Természetesen a fiatalabb generáció divatpreferenciái számos tényezőtől, például a földrajzi elhelyezkedéstől vagy a környezettől függően változnak. Van azonban néhány divatirányzat, amely ma már az egész világunkat összeköti, nevezetesen a streetwear, a vintage, a fenntarthatóság, a minimalizmus és a sportos sikk. Ezeket a szempontokat pedig a francia Hexagona márka is figyelembe veszi, amely az utóbbi néhány kollekciójában kifejezetten a fiatalabb generációk elvárásaira koncentrált. Ezek gyakran tűnhetnek túlzó elvárásoknak, de higgyük el, ha teret adunk nekik, akkor inspirálni is tudnak.

Női kézitáskák

A fotók egyértelműen beszélnek: kényelem, karcsúság és csendes luxus. Ezek az elmúlt évek trendjei, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Csak időről időre törnek át egy-egy napra vagy délutánra a csúcsra a 90-es évek divatslágerei vagy a slampos sikk, de a hosszú távú trend egyértelműen beszél. Ápoltak akarunk lenni, kifinomultan társalogni és az Old Money világában élni. Egyszóval a ma lehetőségeit akarjuk, de a tegnap értékeit. És miért is ne? Hiszen a mai lehetőségek szinte korlátlanok, a "tegnapi" értékek pedig ismét romlatlanok. És hogyan öltözzünk ebben a stílusban? Egyszerű! Ez a titok. Egyszerű, vasalt, ártatlan. És a kiegészítőknek, vagy inkább a táskáknak is ugyanígy kell kinézniük. Semmi felesleges rojt vagy gyöngy, semmi olcsó csecsebecse. Ellenkezőleg, minőségi bőr és kidolgozás, és ha ki akarom emelni a táskámat, akkor inkább csak durvább vagy textúrásabb anyagot használok. Neked tetszik?

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Férfi hétvégi táskák és hátizsákok

Idén tavasszal a férfi divat a női divathoz hasonlóan parancsoló. Vagyis a kényelem és a praktikum, de a kifinomult ízlés és az elegancia is. És itt is kitesz magáért a francia Hexagona divatkiegészítő gyártó, amely évek óta építi népszerűségét és nevét a férfiak körében. A klasszikus táskák és aktatáskák mellett férfi városi hátizsákokat vagy utazótáskákat is találhatsz a kínálatukban. Mindegyikük kiváló minőségű anyagokból készült, és elegáns fémcsatokkal és szerelvényekkel kiegészítve. És hogy mire számíthatnak még a férfiak idén tavasszal? Minden bizonnyal a mértékletességet, a minőséget a mennyiség helyett, és a pasztellszínekkel kiegészített alapszíneket. Egyszóval, talán egy kicsit férfiasabb, de még mindig tavaszias.

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

A legjobb kézitáskák, hátizsákok és táskák a Hexagona tavaszi kollekciójából

Je čas připravit svůj šatník na jarní dny! A protože následující sezónu bude trendy ženskost a jemnost, doporučujeme při rentgenování nových kampaní zaměřit se na novou kolekce klasických nebo rovnou francouzských značek, jako je právě Hexagona. Ta je totiž ztělesněním elegance, a také ideální volbou pro zvláštní příležitosti od svateb až po ostatní významné události.