Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 3d 14h 17m

Bezárás

Hogyan fejezzük ki a vadságot? Képzeljük el a Dakart Hogyan fejezzük ki a vadságot? Képzeljük el a Dakart

Hogyan fejezzük ki a vadságot? Képzeljük el a Dakart

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

13. 04. 2023

A gyors autók és a ragadozás az életstílusod? Akkor fejezd ki ezt olyan kiegészítőkkel, amelyek még akkor is hangsúlyozzák fékezhetetlenségedet, amikor éppen nem taposod a gázt. Bemutatjuk a Dakar márkát. A márka a híres Dakar Rally verseny szinonimája, amelynek tiszteletére létrehozták. Szóval készülj fel! Figyelem! Indulás!

Egy márka amit a fergeteges utazás inspirált

Az 1978 óta megrendezett Dakar-ralit a világ legkeményebb és legnehezebb tereprali versenyének tartják. A versenyzőknek több ezer kilométernyi nehéz terepet kell megtenniük, többek között homokdűnéket, sziklás hegyvonulatokat és barátságtalan sivatagokat. A Dakar divatmárka pedig a legjobb főszereplője. Az 1963-ban Olaszországban alapított cég a szabadtéri tevékenységekhez, például hegymászáshoz, túrázáshoz, utazáshoz, valamint az alkalmi viselethez készült termékeiről ismert. Termékei mindenekelőtt magas minőségükkel, fesztelen és "régi pénz" stílusukkal tűnnek ki.

Tehát ha olyan márkák rajongója vagy mint a  Greenwood vagy a  Mustang és szeretnéd folytatni ezt a vonalat, akkor a Dakar a kézenfekvő választás.

A féktelen és ökológiai Dakar

A márka sajátossága abban rejlik, hogy a féktelen, valamint a megbízható berendezéseket előnyben részesítő ügyfelek számára gyártja a berendezéseket. Ezért a valódi minőségi gyártásra helyezi a hangsúlyt. Például a Gore-Tex, a PrimaLoft vagy a Cordura az alapvető gyártási anyagaik közé tartozik. Ezek ugyanis ellenállnak a víznek, a szélnek, a kopásnak és más külső hatásoknak.

Egy másik különlegesség a tapasztalt sportolókkal és kalandorokkal való együttműködés. Ők nemcsak képviselik, hanem mindenekelőtt tesztelik a termékeket extrém körülmények között, és segítenek a fejlesztésükben is. Ez biztosítja, hogy a Dakar megfeleljen az igényes követelményeknek és maximális kényelmet nyújtson. Matthias Walkner például, a Dakar-rali ötszörös győztese a motorkerékpár kategóriában, évek óta együttműködik a márkával. Akárcsak a kétszeres világbajnok Carlos Sainz és a labdarúgó Sadio Mané.

A Dakar márka emellett arra törekszik, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb és legteljesebb társadalmi felelősséggel járjon el, és a lehető legkisebbre csökkentse a környezetre gyakorolt hatását. Röviden: szorosan kapcsolódik a valós, zord világhoz és a természethez.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.