Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 4d 1h 34m

Bezárás

Hogyan használd a táskádat Hogyan használd a táskádat

Hogyan használd a táskádat

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 01. 2023

Minden nő számára a kézitáska valami mást fejez ki. Néhányan azért hordjuk őket, hogy minden (nem)cuccunkat belezsúfoljuk. Mások a táskánkat szemetesnek használják, ahová blokkokat, zsebkendőket, cukorkapapapírokat dobálnak, és aztán nem találnak benne semmit. Megint mások "rejtélyes dobozként" használják a táskájukat, megtöltik mindenféle dologgal, aztán elfelejtik, és amikor újra megtalálják, örülnek, hogy van valami "új". Fogadok, hogy a legtöbben már megnézték valamelyiket (vagy talán mindegyiket).

Bármilyen célt is szolgáljon a kézitáska, egyértelmű, hogy a nők számára általában nagyon fontos. Funkciói és tartalma miatt. Egy másik paraméter, amit mi, nők gyakran nézünk, természetesen a design. Mert lássuk be, ha nem érdekelne minket, hogyan néz ki a táskánk, akkor mindannyian műanyag zacskókkal járkálnánk, amelyeken az üzletek neve áll, ahol a legtöbbet vásárolunk.

Szerencsére ez nem így van, ezért a piacon számos stílusú, színű, anyagú és szabású táskát találunk, amelyek közül kiválaszthatjuk a megfelelőt (vagy akár többet is).

Így a táskát tökéletesen használhatja kiegészítőként. Akár egy gyönyörű meleg sállal, akár magas szárú cipővel kombinálod,  hogy tökéletes öltözéked kiegészítse.

Nem csak ez, a táskák, mint a ruhatárunk más darabjai, a személyiségünket is tükrözhetik. Még olyan felmérések is léteznek, amelyek "felfedik" a személyiségedet az alapján, hogy milyen táskád van. Az extrovertált típusok állítólag excentrikusabb, színesebb és extravagánsabb táskákat hordanak, míg az introvertáltak a klasszikus stílusokat választják.

Azt is lehetővé teszik, hogy kifejezd a hangulatodat vagy érzéseidet, akár tervezted, akár nem. Hideg, sötét őszi nap van odakint, és te egy fényes táskával sétálgatsz, hogy feldobd a napodat, még akkor is, ha az időjárás kicsit borús. Vagy épp ellenkezőleg, az őszi hullámmal együtt lovagolsz a hullámon, és sötét színekbe burkolózol egy fekete táskával.

Mi a helyzet veled? Mennyire fontos számodra a táskád? Aszerint hordod, hogy éppen mit viselsz, vagy van egy univerzális? A hangulatodnak megfelelően változtatod?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.