Hogyan válasszunk övet? Hogyan válasszunk övet?

Hogyan válasszunk övet?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

27. 02. 2023

A férfi öv, köznyelvben övként is ismert, minden férfi ruhatárának szerves része. Nagyon férfiasan és stílusosan néz ki, és az a fontosabb funkciója is megvan, hogy a nadrágot a megfelelő magasságban tartsa. Kínálatunkban ezt a nagyon népszerű kiegészítőt találod, és a választék igazán széles, nézz szét! És egyáltalán tudod, hogy milyen méretű vagy? Összeállítottunk egy egyszerű útmutatót, hogyan mérd meg az öved hosszát, hogy úgy passzoljon rád, mint a kesztyű.

1. Először is, tisztázza, hogy egy formálisabb vagy egy alkalmi darabot keres.
2.Vegye fel a nadrágját (lehetőleg azt, amelyikhez az övet viselni fogja), húzzon át egy mérőszalagot a hurkokon, és mérje meg a kerületét.
3.A mért hossz megfelel az öv végleges hosszának. Pontosabban, ez lesz az öv csatjától az öv középső lyukáig tartó hossz. A valóságban az öv körülbelül 15 cm-rel hosszabb lesz, és az első hurok mögé szépen beilleszti.

Bőr övek

Az öltönyökhöz, farmerekhez és nadrágokhoz mindenhová tartozik egy öv, lehetőleg bőrből. Igen, persze, öveket bármelyik üzletben lehet kapni néhány forintért, de számunkra az öv az a kiegészítő, amibe igazán érdemes befektetni. Az igazi bőrszíjak örökké tartanak, és legyünk őszinték, egy megfelelő öv minden öltözéknek egy csipetnyi klasszist kölcsönöz. Ha tehát egy elegáns, prémium minőségű bőrből készült övet keresel, akkor bőrszíj-kínálatunkkal a mennyországban leszel.

Kožený opasek Calvin Klein Vitel

A kiváló minőségű és nagyon elegáns övek nagyszerű példája ez a Calvin Klein Vitel férfi öv. Ráadásul a fekete dizájn minden nadrághoz passzol.

  • Fekete bőr férfi öv Calvin Klein Vitel
  • Fekete bőr férfi öv Calvin Klein Vitel
  • Fekete bőr férfi öv Calvin Klein Vitel

Szabadidős övek

Olyan stílusos övet keres, amely nem túl hivatalos, és mindennapi viseletre is alkalmas? Akkor a Lerros nejlonövek, amelyek több színben kaphatók, megfelelnek Önnek. Ezeknek az öveknek köszönhetően nem is fogja érezni, hogy övet visel, mégis betölti a funkcióját.

Milyen színű övet válasszunk?

Egy igazi úriembernek és lovagnak különösen 2 színű övnek kell lennie a szekrényében. Egy fekete, amit fekete csizmához viselhet, és egy barna, ami a barna és a bordó csizmához passzol.

Fekete bőr férfi öv Pierre Cardin Gerard

Ez a fekete öv egy nagyon sokoldalú darab, amely biztosan megmarad a szekrényedben. Minden elképzelhető alkalomra alkalmas. Szóval válasszon bátran. Rengeteg más dizájnnal is rendelkezünk.

Barna férfi bőr öv Pierre Cardin Benn

A barna bőrszíjak mostanában nagy sláger. Az urak szívesen kombinálják őket például csokornyakkendővel és nadrágtartóval. Természetesen a barna övhöz a legjobb párosítás az azonos vagy nagyon hasonló árnyalatú barna cipő.

Még mindig nem tudja, hogyan válasszon övet? Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen adunk tanácsot.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.