Hogyan válasszunk pénztárcát férfiaknak? Hogyan válasszunk pénztárcát férfiaknak?

Hogyan válasszunk pénztárcát férfiaknak?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

20. 02. 2023

A pénztárca, az egyik legfontosabb kiegészítő, amely - akár akarják az urak, akár nem - sokat elárul róluk. Ezért nem egyszerű kiegészítő, hanem minden férfi személyiségének része. Valójában a pénztárca azon kevés dolgok egyike, amelyet a férfiak mindig maguknál hordanak, és szinte soha nem hagyják el a házat nélküle. Ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a kiválasztására. Olyan sokféle igényt támasztunk a pénztárcánkkal szemben, hogy lehetetlennek tűnhet megtalálni a megfelelőt. Egy pénztárcának elegánsnak, stílusosnak, jó minőségűnek, tágasnak, éppen megfelelő méretűnek kell lennie, és így tovább és így tovább. Ezért írtunk néhány hasznos tippet, amelyek jól jöhetnek a pénztárca kiválasztásakor.

Méret

A pénztárca kiválasztásának egyik legfontosabb kritériuma a méret. Először is meg kell válaszolnia a kérdést: "Mit hordok a tárcámban?" majd egy második, talán kicsit nehezebb kérdésre: "Tényleg mindenre szükségem van a tárcámban?". Miután feltette ezeket a kérdéseket, könnyen előfordulhat, hogy arra a következtetésre jut, hogy valójában nincs is szüksége olyan sok mindenre a tárcájában, és hogy valójában csak a nyugtákra, hitelkártyákra, bankjegyekre, néhány érmére és néhány hűségkártyára van szüksége a tárcájában. Ebben az esetben Ön nyert. Rengeteg férfi pénztárca közül választhatsz, amelyekben könnyedén elférnek a fentiek, és nem fogod érezni a "dudorodást" a nadrágodon vagy a kabátodon.

Szín

A pénztárca színe kétségtelenül mindannyiuk ízlésének kérdése. Ugyanakkor nem árt, ha a pénztárca kiválasztásakor néhány részletet figyelembe veszünk. A pénztárca talán az egyetlen olyan divatkiegészítő, amelyet minden férfi szinte mindig magánál hord. Ezért a tárca kiválasztásakor célszerű odafigyelni magára a színére is. A pénztárcának színben illeszkednie kell a többi kiegészítőhöz, és inkább tompa árnyalatúnak kell lennie. Ezért javasoljuk, hogy a fekete, barna, szürke, zöld vagy sötétkék színeket válassza. Hiszen a Kabelečky.cz oldalon található tárcák többsége ezekben a színekben kapható.

Anyag

Amikor azt mondjuk, hogy "minőségi pénztárca", valószínűleg egy bőrtárcára gondolunk. És ez igaz is, a bőr valóban a legjobb minőségű és legmegfelelőbb anyagnak számít a pénztárcákhoz. A bőrtárcák nagy tartóssággal büszkélkedhetnek, és nagyon elegánsan néznek ki

  • Férfi bőrtárca Bugatti Kurt - fekete
  • Férfi bőrtárca Bugatti Kurt - fekete
  • Férfi bőrtárca Bugatti Kurt - fekete
  • Férfi bőrtárca Bugatti Kurt - fekete

Záródás

A legnépszerűbb és leggyakrabban használt zárási módok közé tartozik a mágneses csatt, a csat vagy a cipzár. Mindegyik zárási módnak megvannak az előnyei és hátrányai, és mindenkinek magától függ, melyiket részesíti előnyben. A cipzáras zárást tartják a legbiztonságosabbnak. Ez a zárási mód azonban nem tűnik túl esztétikusnak, ezért sok férfi inkább az úgynevezett csattal való zárást választja, amely biztosítja a pénztárca biztonságos és könnyű használatát, és emellett nagyon elegánsan is néz ki.

Inspirálja a gyönyörű Diviley Loris pénztárca. Két bankjegyrekeszt, 8 kártyafoglalatot, egy személyazonossági rekeszt, egy cipzáras zsebet és egy kis érmezsákot találsz benne.

  • Férfi bőr pénztárca Diviley Loris - barna
  • Férfi bőr pénztárca Diviley Loris - barna
  • Férfi bőr pénztárca Diviley Loris - barna
  • Férfi bőr pénztárca Diviley Loris - barna

Nálunk számtalan gyönyörű pénztárcát talál, és mindenki számára van választék. Népszerű márkák közé tartozik a Bugatti, Diviley, Lagen, Piere Cardin, Sendi Design. Ezeknek a márkáknak a darabjaival nem fogsz tévedni.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.