Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 7h 15m

Bezárás

Hogyan viseljünk egy barna táskát télen Hogyan viseljünk egy barna táskát télen

Hogyan viseljünk egy barna táskát télen

Dóra Csintalan

06. 01. 2024

A barna táskák minden évszakhoz tartoznak, tavasztól őszig. De hogyan viseljük őket télen? Egy olyan időszakban, amely meglehetősen komor? Dobja fel őket egy színesebb öltözékkel! És használjon ehhez olyan színeket, mint a kék, a lila, a tégla vagy a krém. Igen, pontosan ez az a fajta öltözék, amely még a legszürkébb napot is feldobhatja, és feldobhatja az általános személyiségkifejezését. Szóval dobjuk fel együtt az új év kezdetét!

Szeretsz barna táskát hordani? Nagyszerű választás! A barna egy gyönyörű árnyalat, és meleg, elegáns hatást kölcsönöz, ami nem olyan ütős, mint mondjuk a fekete. Más semleges színekkel, például szürkével, fehérrel vagy bézzsel is remekül működik. Olyan kiegészítőkön is kifinomultan mutat, mint a sálak és kesztyűk, valamint a téli hónapokra jellemző durvább textúrák. Néha azonban a barna unalmasnak tűnhet, különösen más sötét színekkel együtt. Hogyan lehet tehát feldobni őket?

Hogyan kombináljunk egy barna táskát egy világos ruhával?

Jak nosit v zimě hnědou kabelku
Jak nosit v zimě hnědou kabelku
Jak nosit v zimě hnědou kabelku

Egyes színeket nehezebb lehet kombinálni, de ezek is remek kombinációkat alkothatnak egy olyan téli öltözékhez, amely egyensúlyt teremt a földszínű és a vidámabb vagy élénkebb árnyalatok között. Hogyan kell csinálni? Csak igazítson a választékon, és kísérletezzen egy kicsit.

  • Pasztellkék és barna: Hozzon létre kontrasztot a világos kék árnyalatok és egy sötétbarna táska kombinálásával. Például kombináljon egy világoskék pulóvert olyan kiegészítőkkel, mint a kézitáska, a cipő vagy egy sötét csokoládé színű öv.
  • Lila és barna: A közepes lila és a mogyoróbarna egy másik nagyszerű kombináció. Válasszon olyan elemeket, mint egy lila sál vagy szaténblúz, amelyet egy középbarna táska egészít ki. Így stílusos és visszafogott megjelenés jön létre. ha nagyobb darabokat mer választani a lila árnyalataiban, próbáljon ki egy kabátot, amelyhez nemcsak barna táskát, hanem téli bokacsizmát is viselhet.
  • Tégla és barna: A tégla egy merész szín, amely egyedi melegebb kombinációt alkot a világosbarna vagy bézs színnel. Például egy térdig érő ruha, amelyet bézs blézerrel vagy kabáttal és egy kis bézs színű kézitáskával párosít, remekül mutat a téglaszínben.
  • Krém és barna: Krém, pezsgő árnyalat vagy egyenesen fehér és barna. Ez egy nagyszerű duó a téli stílushoz. Kombináljon egy krémszínű pulóvert egy középbarna szaténszoknyával és kézitáskával, vagy egy fehér télikabátot egy kis barna táskával és bőrkesztyűvel, és higgye el, hogy nemcsak másokat, hanem magát is elvarázsolja.

Milyen anyagú táskát hordjunk télen

Jak nosit v zimě hnědou kabelku

Amikor a téli barna táskákon gondolkodunk, fontos, hogy ne csak a stílust, hanem a hidegebb évszakra való anyagot is figyelembe vegyük. Ezért a választás során összpontosítson az anyagok funkcionalitására, tulajdonságaira és viselkedésére, és válasszon olyat, amely nemcsak a stílusához illeszkedik, hanem praktikus is.

  • Bőr: A bőr kézitáska a legtartósabb választás. Télen elegáns elemet ad az öltözékéhez, és mindenekelőtt jól bírja a fagyot, a nedvességet és a havat. De ne felejtse el ápolni és rendszeresen impregnálni. Ez elengedhetetlen az eredeti megjelenés megőrzéséhez.
  • Velúr: A velúr kézitáska egyszerű és elegáns textúrát kölcsönöz, és sajátos varázsa van. Különösen a hideg téli hónapokban meleg, kényelmes és barátságos érzés lesz a rövid szőrmének köszönhetően. De vigyázzon a velúrbőrrel télen! Nem szereti a vizet és általában a nedvességet.
  • Polyuretan: Télen a szintetikus anyagokból készült, durvább textúrájú vagy mintázatú, például kígyóbőr vagy krokodilmintás táskákra is fogadhat. Ezek eredetiséget kölcsönöznek az öltözéknek. Ezek például poliuretánból is jól fognak mutatni.

Legjobb barna táskák a télre

Egy jó kézitáska nem csak tökéletes benyomást kelthet, hanem biztosítja a szükséges tárolóhelyet, ellenáll a szélsőséges időjárásnak és kényelmes belső elrendezéssel rendelkezik. Ezekkel a tulajdonságokkal pedig olyan márkák is rendelkeznek, mint a Burkely, a Katana, az Italia vagy a Facebag, amelyek a bőrből készült divatkiegészítőkre összpontosítanak.