Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 11h 50m

Bezárás

Indián nyár, avagy milyen divatos kiegészítőkkel üdvözöljük az őszt Indián nyár, avagy milyen divatos kiegészítőkkel üdvözöljük az őszt

Indián nyár, avagy milyen divatos kiegészítőkkel üdvözöljük az őszt

Dóra Csintalan

10. 09. 2023

Mielőtt végleg búcsút kell vennünk a melegtől, az utolsó napsugaraktól és kabátokba, gyapjas sapkákba bújva élvezhetjük az átmeneti évszakot, amely kellemes klímájának és a közelgő ősz hangulatának köszönhetően sokunk számára a legnépszerűbb. Igen, az indián nyárról beszélünk. Nos, valójában az indián nyárhoz való divatkiegészítőkről beszélünk.

Bár a kinti hőmérséklet még mindig kellemes, és az idei indián nyár igazán jó volt, itt az ideje, hogy a kiegészítőket nyárról őszre cseréljük. Az indián nyár mindig frissességet hoz az őszi klasszikusoknak, legyen szó akár táskákról vagy akár pénztárcákról. Idén a neves márkák kollekciói színesebbé váltak, és a rusztikus elemek visszatértek a színpadra. Mindezek könnyen kombinálhatók például romantikus mintás selyemruhákkal, nadrágkosztümökkel vagy akár térdig érő bőrcsizmákkal. Mi a helyzet veled? Még nem fektettél be egy új darabba? Mire vársz még?

Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 1
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 5
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 4

Hogyan a divatos kiegészítőkkel az indiai nyár alatt

Az indián nyár az az időszak, amikor kezdünk rászorulni egy kicsit erre a praktikumra. A kézitáskák és pénztárcák pedig kulcsfontosságú kiegészítők, amelyek segíthetnek ebben. De ne feledjük, nemcsak funkcionális társak, hanem remek módja annak is, hogy kifejezzük személyes stílusunkat, és egy csipetnyi eleganciát adjunk az öltözékünkhöz.

  • Színek: az indián nyárban válasszon világos és légies árnyalatokat, mint például a fukszia, a rózsaszín vagy a menta.
  • Szerkezet: A bőr kiegészítők minden évszakban remek választásnak bizonyulnak. De ha változatosságra vágysz, akkor olyan légies anyagokra is fogadhatsz, mint a szalma, rafia. Ha maradnál a bőrnél, mindenképp válassz egy simább textúrájú darabot. A durvább felületeket pedig tartogasd őszre és télre.
  • Méret: akárcsak nyáron, az ősz elején is a kisebb és könnyedebb formákat részesítjük előnyben. Válasszunk tehát mini modelleket, amelyek könnyen viselhetőek és kompaktabbak.

Hogyan kombináljuk a divatos kiegészítőket az indiai nyár alatt

Ne feledje, a lényeg a kreativitás. A divatos kiegészítőkkel nagyszerűen hozzáadhatsz személyiséget és eleganciát a ruhádhoz. Igen, az indián nyár határozottan nem csak a praktikus flanelingekről és melegítőkről szól, hanem az eleganciáról is, amit a kellemes időjárás miatt a divat ízlésed csúcsára emelhetsz.

  • Virágminták: virágok? Romantikus divatos kiegészítőkkel? Hát nem közhelyes? Egyáltalán nem. Ne aggódj emiatt. Vess még egy utolsó pillantást a nyári ruhádra, és egészítsd ki egy rusztikus kézitáskával. És hogy megmutasd a világnak, hogy tudod, közeleg az ősz, kiegészítheted az outfitet egy bokacsizmával vagy egy velúrkabáttal.
  • Farmer: A farmer nadrágok remek választásnak számítanak, és nem csak az ősz elején. Sokféleképpen kombinálhatók, hogy lágyabb és még durvább megjelenést kölcsönözzenek az öltözékednek. Ez a laza megjelenés tökéletes a városi sétákhoz vagy a hétvégi kirándulásokhoz.
  • Szalmakalap: egy másik nyári darab, amit még kora ősszel is nyugodtan elővehetsz a szekrényből a napsütéses napokon, az a szalmakalap. Egy rusztikus kézitáskával tökéletes fiatalos és friss megjelenést eredményez, amely tökéletes lesz piknikekre és vidéki hétvégékre.
  • Fehér nadrág: és valójában nem csak a nadrágok, hanem általában a fehér ruhák. A fehér az ártatlanság és a tisztaság színe, és minden alkalomra tökéletes szín. Erről az abszolút színről már írtunk neked egy cikket, de itt mindenképpen érdemes megemlíteni a varázsát. Ha pedig félsz a fehér nadrágtól és attól, hogy milyen könnyen koszolódik, próbáld ki például egy fehér árnyalatú blúzzal vagy ékszerrel.
  • Kötött öv és maxiruha: a maxiruhák remek választásnak bizonyulnak az utolsó meleg estéken. Ha pedig például egy kötött övvel hangsúlyozod, tökéletesen kiemeled az alakodat. És hogy mit viselj hozzá? Mit szólnál egy kis crossbody-hoz csiszolt bőrből?
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 2