Ismerjük meg: kézitáskák, hátizsákok és táskák The Trend Ismerjük meg: kézitáskák, hátizsákok és táskák The Trend

Ismerjük meg: kézitáskák, hátizsákok és táskák The Trend

Dóra Csintalan

03. 03. 2024

Februártól ikonikus olasz divatdarabokat vásárolhat. The Trend márkával bővítettük kínálatunkat, amely bővelkedik a dizájner női kézitáskákban, hátizsákokban, valamint elegáns férfi táskákban. És még sok minden mást is. A The Trend a klasszikus olasz stílus és a modern dizájn fúziója, így termékei teljesen új szemléletet és nézőpontot adnak a divatnak.

Azon gondolkodik, hogy valami új és szokatlan dologgal újítja fel a stílusát? Akkor nézze meg a The trend márkát, amely mostantól szerepel a kínálatunkban. A minőségi bőr anyagokra, de az egyes darabok eredeti koncepcióira is támaszkodik. És ez olasz. És mit is mondhatnánk. Nem sok olyan nemzet van, amelyik annyira ragaszkodik a divathoz, és annyit tud róla, mint az Appennini-félszigetről származók.

Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Érdekességek a The Trend márkáról

A The Trend márka az olaszországi Moglianóban "született", a hagyományos olasz stílus és a modern design ötvözéseként, olyan termékeket létrehozva, amelyek eredetiséget sugároznak. Kollekcióik között női hátizsákok és kézitáskák, valamint férfi táskák és pénztárcák szerepelnek. Mindegyik gondosan, prémium minőségű anyagokból és modern technikákkal készül. Így a márkát bárki megtalálhatja, aki értékeli a termékek minőségét és tartósságát, valamint az olasz stílust és a kortárs dizájnt.

  • Termékminőség: válogatott és tartós bőr és minőségi kivitelezés. Ez jellemzi ezeket a kiegészítőket.
  • Olasz stílusban: kozmopolita és sokoldalú stílus. Ideális azok számára, akik nem a kompromisszumokat, hanem az igazi ideált keresik.
  • Kortárs design: a Trend olyan stílust képvisel, amely nem ismer trendeket, mert időtlen és mindig aktuális.
Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Hogyan viseljük a kézitáskákat és hátizsákokat olasz stílusban

Az olasz stílus az eleganciáról és a minőségről szól. Az olasz divat jellemzője a nőiesség és a férfiasság kiemelésére való törekvés. Ezt a divatvilágot tehát a csábítás és az erő uralja, és a színek, a légies anyagok, az elegáns szabások és a kiegészítők dominálnak, amelyek minden öltözékben elengedhetetlenek és csak  hab a tortán. Az olaszok szó szerint mesterei a kiegészítők használatának. Képesek egy egyszerű sállal, kendővel, sapkával vagy szemüveggel játszani. Mondhatni, hogy a kiegészítők legalább olyan fontosak számukra, mint maguk a ruhák. De a legnagyobb figyelmet a kézitáskák, a táskák és az aktatáskák kapják.

  • Minőség: Az olasz stílus a minőséget részesíti előnyben a mennyiséggel szemben. Ahelyett, hogy több ezer olcsó modellt tartanának otthon, az olaszok inkább néhány minőségi kiegészítőbe fektetnek be, amelyek sokáig tartanak és jól kombinálhatók.
  • Tradíció: A hagyományos formájú és alapszínű divatkiegészítők az alfa és az omega. Ha tehát te is klasszikus formájú és semleges színű, például fekete, barna, szürke vagy bézs színű kézitáskákat vagy táskákat választasz, olyan darabot viszel haza, amely a legtöbb öltözékedben megállja a helyét.
  • Divatos: De természetesen Olaszország is nyitott a jövőre, és barátságos az olyan divatirányzatokkal szemben, mint a hátizsákok. Évszázadok óta ismerjük őket, de elegáns kiegészítőként csak az utóbbi néhány évben tekintünk rájuk. Az olasz stílusban a nők viselhetnek hátizsákot például rövidebb ruhával és bőrdzsekivel. A férfiak viszont könnyedén kombinálhatják őket alkalmi stílusban, például egy alap pólóval, kabáttal és félvállas nadrággal.
  • Részletek: Az olasz divat nagyon is a részletekről szól, amire a The Trend márka is támaszkodik. A kézitáskák rojtjai, a fémcsatok vagy a merész márkalogók. Ezek a részletek egy kis luxust kölcsönöznek az öltözékednek.
  • Személyiség:És a legfontosabb dolog a végén. Bármilyen darabot, ruhát vagy stílust választasz, viseld magabiztosan, büszkén és szeretettel. Mert az olasz stílus nem csak arról szól, hogy mit viselsz, hanem arról is, hogy hogyan viseled. Légy tehát büszke az öltözékedre, és hagyd, hogy a személyiséged átragyogjon.

Top kézitáskák és hátizsákok a The Trend márkától

A The Trend egy olasz divatmárka, amely exkluzív női és férfi divatkiegészítőkre specializálódott. A hagyományos olasz stílust ötvözi a modern dizájnnal, olyan termékeket hozva létre, amelyek eredetiséget sugároznak. Nézze meg tehát táska- és hátizsákkollekcióikat, és adjon teljesen egyedi színt mindennapi öltözékéhez.