Ismerkedj meg a francia Hexagona márkával Ismerkedj meg a francia Hexagona márkával

Ismerkedj meg a francia Hexagona márkával

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

24. 03. 2023

A Hexagona egy francia márka, amely nem újonc a piacon. Már több mint 20 éve gyárt bőrárukat, és számos nő és férfi szívét elnyerte. Széles kínálatában kézitáskák, férfi táskák, hátizsákok,  aktatáskák és rengeteg pénztárca található. Nem véletlenül szeretted meg ennek a márkának a termékeit. Mindennapi viseletre alkalmasak, minőségi anyagokból készültek, megfizethetőek és mindig a legújabb trendeknek megfelelőek. És ezt érdemes megemlíteni. Nézzük meg közelebbről ezt a népszerű márkát.

Történelem

Minden 1984-ben kezdődött egy párizsi lakásban, ahol a testvérek, Anthony és David naponta akár 80 terméket is elő tudtak állítani. Ezeket a termékeket már a leghíresebb párizsi márkának kínálták. Szenvedélyük, szorgalmuk és gondosságuk minden egyes darabból, amit készítettek, és a divatmárkák vásárlói ezt értékelni tudták. De aztán jött egy meglehetősen váratlan lépés. A testvérek úgy döntöttek, hogy saját márkanév alatt kínálják termékeiket, ami teljes függetlenséget adott nekik, és lehetőséget arra, hogy a saját módszereik szerint állítsák elő a termékeket. Így 1996-ban megalakult a Hexagona.

Hexagona ma

A Hexagona márka nem csak Franciaországban az egyik legrangosabb és legnépszerűbb márka. Mi is büszkén kínáljuk e márka minőségi áruit, és vásárlóink nem győzik csodálni őket. A termékek az aktuális trendeket, a precizitást és a mögöttük állók kemény munkáját tükrözik. Az innovációra is nagy erőfeszítéseket fordítanak.

Értékek

Figyeljen: a Hexagon márka gyártása nem egy zárt folyamat. Mindig nyitott az új lehetőségekre és az ügyfelek javaslataira.

Tisztelet és odafigyelés: A Hexagon termékei megfelelnek az összes európai gyártási szabványnak (ISO 9001), de a vállalat nem közömbös az alkalmazottai iránt sem, és folyamatosan azon dolgozik, hogy biztosítsa a munkakörnyezetük minőségét és kellemességét. A forgalmazókkal való kapcsolat is fontos, hiszen ők időben és gondosan szállítják a megrendelt árut.

Minőség: 1984-es alapítása óta a márka büszke az anyagok minőségére és a precíz kivitelezésre.

Hogyan csinálják?

A Hexagona márka sikere nem véletlen. Több éves munka és tapasztalat eredménye. A márka azonban még most sem pihen a babérjain. A siker sok ember folyamatos munkájának eredménye, ami nem csak maguknak a termékeknek a gyártásában rejlik. Képviselőik folyamatosan képzik magukat, stylistok terveznek újabb és újabb modelleket, varrónők varrnak milliméteres pontossággal és még sokan, sokan mások. Minden terméket először magában Párizsban mutatnak be, ami, ahogy azt el lehet képzelni, tűzpróbának számít.

Tetszik a Hexagona márkatörténete? Nézze meg a termékeiket, és el lesz ragadtatva.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.