Ismerkedj meg a Swissbrand bőröndmárkával Ismerkedj meg a Swissbrand bőröndmárkával

Ismerkedj meg a Swissbrand bőröndmárkával

Dóra Csintalan

23. 05. 2024

Az utazás életünk szerves részét képezi. Ezért folyamatosan bővítjük a minőségi utazási poggyászokra összpontosító márkák kínálatát. A Swissbrand is egy ilyen márka. Ezek kizárólag kiváló minőségű és erős anyagokból, például polipropilénből vagy ABS-ből készülnek, és minden nyaralásra alkalmasak. Emellett a méretek és színek széles választékánk köszönhetően még a legigényesebb utazók is biztosan elégedettek lesznek.

Mindannyiunknak megvannak a kedvenc gyártóik, amelyekhez rendszeresen visszatérünk. De eljön az idő, amikor egyszerűen eldöntjük hogy váltani szeretnénk. És akkor mi lesz? Akkor találni kell egy új gyártót, aki megfelel az elvárásainknak. És legyünk őszinték, ha kiegészítőkről, különösen utazótáskáról van szó, a márkaválasztás igazán fontos. Hiszen egy bőröndnek sokat kell kibírnia, és közben jól is kell kinéznie. Ilyen esetekben ideális, ha olyan gyártóra fogadunk, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik, és amelynek termékei a hagyományos gyártást ötvözik a modern eljárásokkal, anyagokkal és formákkal. Ez pedig a svájci Swissbrand márka.

Seznamte se: značka cestovních kufrů Swissbrand

A Swissbrand márka története

A Swissbrand, amely eredetileg a világ leghíresebb csokoládégyártói számára készült csomagolások készítésére szolgált, végül az utazók számára tartós, magas presztízsű termékeket gyártó márkává fejlődött, amely a bőröndöktől a hátizsákokon át a lábbelikig és a sportfelszerelésekig minden igényt kielégít. Ma az utazási kiegészítők gyártása mellett a Swissbrand márkát az határozza meg, hogy licencelt árucikkekkel látja el az e-kereskedőket világszerte.

Seznamte se: značka cestovních kufrů Swissbrand

Swissbrand márka kínálata

A Swissbrand egy életmódmárka, amelyet azért hoztak létre, hogy innovatív megoldásokat kínáljon a mindennapi élethez. A Swissbrand LUGGAGE kollekció egyben a márka legprezentatívabb termékcsaládja. Sokéves technológiai fejlesztés eredménye, amelyet mindenki igényeinek kielégítésére hoztak létre. A márka így az utazási poggyászok egyik legelismertebb gyártójaként szilárdult meg. Elősegíti a személyes fejlődést, az utazásokon keresztül történő önmagunk keresését és a világ saját szemszögéből történő értelmezésének képességét.

  • Utazó bőröndök Marko: A Marko rengeteg helyet kínál mindannak a tárolására, amire szükség van a rövid utazásokhoz és a hosszú nyaralásokhoz. A bőrönd extra erős ABS anyagból készült, a belseje pedig szövetbéléssel van kibélelve. Nagyon tartós és ideális még a legigényesebb utazásokhoz is. Nég 360 fokos elforgatásra képes kerékkel, teleszkópos foganytúval és TSA kombinációs zárral rendelkezik. A bőrönd belseje nagyon praktikus, és két cipzáras zsebbel, valamint a tartalmát rögzítő pántokkal rendelkezik.
  • Utazó bőröndök Lucel: Ez a modell egy kiváló minőségű nagyméretű poggyász, amelynek térfogata cipzárral tovább bővíthető, így növelve a méretét. A Lucel - akárcsak a Marko - extra erős ABS anyagból készült, belseje pedig szövetbéléssel van kibélelve. Rendelkezik 4 db 360 fokos elforgatásra alkalmas kerékkel, teleszkópos fogantyúval és TSA kombinációs zárral. A bőrönd belseje nagyon praktikus, két cipzáras zsebet és pántokat kínál a tartalom rögzítésére, hogy a dolgok ne csak úgy összekeveredjenek a bőröndben.