Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 20h 34m

Bezárás

Ismerkedjen meg a Bellicci márkával Ismerkedjen meg a Bellicci márkával

Ismerkedjen meg a Bellicci márkával

Dóra Csintalan

15. 08. 2023

A Bellicci márka visszaviszi Önt az időben, de teljesen új és eredeti módon. Megszólítja fiatalos lelkedet, és felébreszti a vintage stílus iránti szeretetedet. És még sok minden mást is. Meggyőzi Önt arról, hogy a hagyományos anyagok és az eredeti design kéz a kézben járhatnak, és hogy a gyártás minőségét nem években mérik, hanem a benne rejlő erőfeszítésben és szeretetben. Csak nézze meg a kínálatukat, vagy olvassa el cikkünket.

Ez a tradicionális német márka a női vintage divatra összpontosít, és a fiatalabb generációt szólítja meg, amely kapcsolatban áll az elfeledett divattal. A divatkiegészítők színeit halvány árnyalatokkal kezelik, amelyek beleolvadnak a minimalista mintákba. Bellicci a klasszikusok szerelmese, és magukból az alapítók értékeiből merít, amelyeket a divaton keresztül fejez ki. A termékek 100%-ban természetes bőrből készülnek, és minden egyes darabot kézzel, nagy gondossággal készítenek.

Seznamte se:značka Bellicci 1
Seznamte se:značka Bellicci 2
Seznamte se:značka Bellicci 3
Seznamte se:značka Bellicci 4

A márka története

A Bellicci-t, akárcsak a Sparwell márkát, 2019-ben alapította Zaid Akhtar. A családi vállalkozásban kezdte, ahol egyedi bőrkellékeket készített. Az ottani munka során fedezte fel, hogy az áruválasztékot csak a nagy kiskereskedelmi láncok határozzák meg, és egy olyan időszakban, amikor a divat gyorsan változik, a vásárlók rugalmasabb lehetőségeket várnak el. Itt határozta el, hogy saját márkát alapít Bellicci néven, amely az időtlen stílusra összpontosít, modern csavarral. És ezt meg is tette. A márka egyedi kollekcióit úgy szabták meg, hogy a minimalista dizájnba illeszkedjenek. A Bellicci olyan személyiségeket bátorít, akik ragaszkodnak az értékeikhez és a hagyományokhoz, hogy a divaton keresztül fejezzék ki magukat. A márka, akárcsak az egyedi árnyalatú pillangó logója, érzelmeket és értékeket közvetít a kommunikáción keresztül. Minden termék 100%-ban természetes bőrből és kézzel készül.

"A Belliccinél a kézi munkát a gépi munkával szemben értékeljük. Különösen a bőrtermékek szebbek, ha kézzel készülnek, mert minden egyes érintés egyedi jelleget kölcsönöz nekik. És ez az, amiről mi szólunk" - mondja az alapító.

A márka értékei

  • Fenntarthatóság: a kézi munka kevesebb energiát fogyaszt, mint a futószalagon történő tömegtermelés, és környezetbarátabb is. A Bellicci ezt nagyon jól tudja, úgy véli, hogy a vásárlók ezt értékelni fogják, és ezért olyan termékeket hoz forgalomba, amelyeket ilyen módon állítanak elő.
  • Lehetőség: a márka hozzáállása új munkahelyeket is teremt. A cél tehát a közösség erősítése is, ahol a tehetség és az erőfeszítés generációról generációra öröklődik.
  • Egyedülálló: A Bellicci divatkiegészítők nem kereskedelmi termékek. A kézzel készített limitált kiadások egyediek, és csak néhány darab készül belőlük. Ezért olyan egyedi termékek, mint az Ön élete és tapasztalatai. Minden egyes termék egy-egy műalkotásnak is tekinthető, amelyet öltésről öltésre gondosan megterveznek.