Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 4d 17h 50m

Bezárás

Ismerkedjen meg a holland Burkely márkával Ismerkedjen meg a holland Burkely márkával

Ismerkedjen meg a holland Burkely márkával

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. 03. 2023

Felfedezte már az idei forró híreinket? A holland Burkely márkáról van szó, amelyet az úriemberek azonnal lerohantak, amint az első férfidarabokat raktárra vitték. A kiváló minőségű bőr férfi táskák, hátizsákok, pénztárcák és most már női bőr Burkely táskák is nagyon fognak tetszeni. Ahogy nekünk is. Precíz kivitelezés, minimalista design és praktikum egyben. Ezt szeretjük ebben a holland márkában. Ebben a cikkben pedig egy kicsit többet tudunk meg a Burkelyről.

Történelem

A Burkely márka nem újonc a piacon. 1988-ban alapította az anyavállalat, a Horsten Leather Fashion, amely még régebb óta, egészen pontosan 1944 óta létezik. A hollandiai Waalwijkban alapította A. Horsten, akinek köszönhetően ez a bőrlovaglás elkezdődött.

Horsten úr ezzel jó alapot teremtett a ma is virágzó vállalat számára. Néhány évvel később, amikor egyik fia, Cees Horsten elérte a 16. életévét, és úgy döntött, hogy nem megy iskolába, apja ösztönzésére be kellett lépnie a cégbe. Utólag visszatekintve ez nagyon jó döntés volt. Cees Horsten még mindig a vállalat tulajdonosa, és több mint 50 éve osztja meg szakértelmét alkalmazottaival. Tudását átadta fiának, Preben Horstennek is, aki jelenleg a vállalat ifjabb vezetője.

Identitás

Burkely számára a termékeik nem csak hétköznapi áruk. Minden egyes kiegészítőnek története van, és fő célja, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegye a tulajdonosa életét. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek által készített és tervezett, kiváló minőségű táskák arra készültek, hogy a mindennapokban az Ön társai legyenek.

A márka logója magáért beszél: Burkely - minden nap.

Gyártás

A Burkely bőrgyár azon kevesek egyike volt, amely közvetlenül Hollandiában gyártotta termékeit. De 1993-ban a gyártás keletre, Indiába költözött. A Burkely termékek formatervezése azonban továbbra is a hollandiai Goirle városából származik. A Burkely régóta szoros kapcsolatokat ápol partnereivel. Kollekcióit a legapróbb részletekig finomhangolta, ami elsősorban a gyakori kommunikációnak és az indiai gyárakba tett látogatásoknak köszönhető. Ezeknek a kapcsolatoknak köszönhető, hogy a Burkely végleges szezonális kollekciója mindig lélegzetelállító.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.