Nagy 20% kedvezmény a Bellicci és Sparwell kiegészítőkre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BESP20 A rendezvény végéig 1d 11h 46m

Bezárás

Ismerkedjen meg a német Tamaris márkával Ismerkedjen meg a német Tamaris márkával

Ismerkedjen meg a német Tamaris márkával

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. 03. 2023

Biztosan hallott már a Tamaris márkáról. Valószínűleg a kiváló minőségű női cipők széles választékával kapcsolatban. De tudta, hogy a Tamaris szakemberei más kiegészítők gyártásában is hasonlóan jó munkát végeznek? Valóban! A Tamaris női kézitáskák, pénztárcák, hátizsákok és övtáskák hihetetlenek, és mindenképpen megérik a figyelmet. Nézzük meg közelebbről ezt a márkát a mai "Ismerjük meg" epizódban.

Történelem

Horst Wortmann már 1967-ben megalapította a Wortmann KG-t a németországi Detmoldban. Ahogy a vállalat fokozatosan növekedett és újabb és újabb márkákat szerzett, holdinggá alakult. Ma már Európa egyik legnagyobb cipőgyártója, és a cégcsoportjához természetesen a Tamaris márka is tartozik. Ezt a márkát alapvető vásárlói igényekre reagálva hozták létre. Minőséget akartak elfogadható áron. És ez a mai napig sikeres. De a cipők mellett számtalan női kiegészítő is megtalálható a kínálatában. A 2005-ös év kulcsfontosságú volt a Tamaris számára, amikor megnyílt az első üzlet - Berlinben. A másik nagyszerű év 2011 volt, amikor a BEST BRANDS márkatanulmányban a győztes helyet szerezte meg, és a "legjobb növekvő márka" kategóriában a 3. helyet kapta meg.

Választék

A Tamaris a hírhedt cipők mellett kiegészítők széles választékát is kínálja, melyeket kínálatunkban megtalálhat. Ezek tisztán női termékek. Minden termék kiváló minőséggel, elegáns, időtlen és nagyon jellegzetes dizájnnal büszkélkedhet. A Tamaris kiegészítők között elsősorban kézitáskákat, pénztárcákat, pénztárcákat és hátizsákokat talál. Mindezek klasszikus fekete, szürke és bézs árnyalatokban, valamint gyönyörű tavaszi vagy nyári árnyalatokban.

Mottó

"Mindig időtlen". És ez az, amit a Tamaris valóban elér. Minden kiegészítője lenyűgözően időtlen. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan kiegészítőt szerez be, ami nem lesz "IN" a következő szezonban. Egy másik elv, amelyet biztosan értékelni fog, a "minőséget elfogadható áron". A Tamaris tehát kézenfekvő választás azon hölgyek számára, akik minőségi kiegészítőket keresnek megfelelő áron.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.