Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 2d 18h 51m

Bezárás

Ismerkedjen meg a Sparwell márkával Ismerkedjen meg a Sparwell márkával

Ismerkedjen meg a Sparwell márkával

Dóra Csintalan

11. 07. 2023

Sparwell viszonylag fiatal és ismeretlen a piacunkon. Pedig már most kezd nyomot hagyni a vásárlókban, mint olyan márka, amely törődik a minőséggel, az átgondolt tervezéssel és a környezetvédelemmel. Beszéljünk hát róla bővebben. Vagy győződjön meg a saját szemével tulajdonságairól webáruházunkban, ahová most felvettük a Sparwell-t.

"Nem a cél számít, hanem az út, amelyet választasz."

Ez a szlogenje a Sparwellnek, egy német márkának, amely a vintage stílust és a kortárs dizájnt ötvöző bőrből készült divatkiegészítőkre összpontosít. Lehetetlen kombinációnak hangzik? Épp ellenkezőleg. A Sparwell megtalálta az utat, a retro elemekkel és kiegészítőkkel kiegészített modern szabásokon keresztül, és sikerült teljesen új potenciált lehelni a klasszikus divatdarabokba. A Sparwell viselői azt mondják: "Igen, az egyszerűséget kedvelem, de nem félek kilépni a sorból". A márka tehát mindazokat képviseli, akik magabiztosak és merészek. Nekik nem kell bizonygatniuk senkinek semmit. Szeretik magukat és kiállnak a stílusuk mellett. Az élet szeretete, az utazás és a saját határaink felfedezése szintén a Sparwell alappillérei. És ezek tükröződnek az egyes modellek kialakításában is. Legyen szó női vagy férfi utazótáskákról, aktatáskákról vagy például övtáskáról.

Seznamte se: značka Sparwell 1
Seznamte se: značka Sparwell 2

A márka története

A márkát 2019-ben alapította Zaid Akhtar. Egy családi vállalkozásban kezdte, amely saját bőrárukat gyártott és szállított Európa-szerte. Mialatt ott dolgozott, rájött, hogy az áruk választékát csak a nagy kiskereskedelmi láncok határozzák meg, és egy olyan korban, amikor a divat nagyon gyorsan változik, a vásárlók rugalmasabb lehetőségeket várnak el. Így jött az ötlet, hogy létrehozza a Sparwell-t, hogy kiváló minőségű és időtálló stílusú árukat kínáljon. És ez minden bizonnyal sikerült is. A márka a kezdetek óta a divatos bőr kiegészítőkre összpontosít, amelyeket a legmagasabb minőségben és a legújabb trendeket szem előtt tartva varrnak. A termékeket utazásra és mindennapi viseletre egyaránt tervezték. Ezért a tervezésük is elsősorban a sokoldalúságra irányult, amely egyszerre funkcionális és stílusos. Ma a Sparwell a német piacon népszerű márka, és lassan új célpontok, például a Cseh Köztársaság felé is utat tör magának. És miért is ne? Hiszen ez a márka az utazás és az új helyek felfedezésének szeretetét hirdeti.

Seznamte se: značka Sparwell 3
Seznamte se: značka Sparwell 4

A márka értékei

  • Minőség: A Sparwell termékek kézzel válogatott anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb vevői elvárásoknak. Mivel a márka kínálatában a bőr a leggyakrabban használt anyag, igazi gondossággal választják ki, hogy az elvárt autentikus megjelenést és funkcionalitást biztosítsa.
  • Kézzel készített: A márka a kézzel készítettet részesíti előnyben a gépi készítéssel szemben. Megérti, hogy a kézzel készített kiegészítők több időt vesznek igénybe, de jobb minőségűek is, a legapróbb részletekig. A bőrtermékek szebb megjelenést is kapnak. Az emberi érintés és a precizitás egyedi jelleget kölcsönöz.
  • Fenntarthatóság: A Sparwell a termelés egészséges, felelősségteljes megközelítésére is összpontosít. Úgy véli, hogy a fenntarthatóság nemcsak a terméknél áll meg, hanem a teljes jövőkép részét kell képeznie. Végül is a divatipar a második legszennyezőbb iparág, így minden márkán múlik, hogyan közelíti meg a kérdést. A Sparwell pedig nagyon jól tudja ezt, és példát mutat.
Seznamte se: značka Sparwell 6
Seznamte se: značka Sparwell 5