Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 20h 4m

Bezárás

Kézitáskák és férfi táskák a karácsony utáni kiárusításban Kézitáskák és férfi táskák a karácsony utáni kiárusításban

Kézitáskák és férfi táskák a karácsony utáni kiárusításban

Dóra Csintalan

05. 01. 2024

A szentestét közös pillanatok, nagy várakozások és az ajándékok izgalma jellemezte. És lehet, hogy a sok kemény és puha doboz között találtál egy borítékot, amiből valami szépet választhattál, pontosan a te ízlésednek megfelelően. És mi az a nélkülözhetetlen divatkellék, ami nélkül egyikünk sem tud meglenni, és ami ideális esetben több változatban is otthon van? Egy nő ruhatárában ez a kézitáska, egy férfiéban pedig a táska. Nézzük hát ezeket a top darabokat, ráadásul most akciósan.

Háromféle kézitáska, mint a női ruhatár alapdarabjai

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

A táskák nemcsak praktikus kiegészítők, hanem a személyes stílus és elegancia kifejezői is lehetnek. És amikor kiválasztjuk őket, fontos, hogy olyan modellekre gondoljunk, amelyek különböző alkalmakra alkalmasak. Tehát először is összpontosítson az alaptípusokra, amelyeknek minden nőnek a szekrényében kell lenniük. Íme három kulcsfontosságú tipp, amelyek mindig stílusosak és naprakészek lesznek.

  • Klasszikus alkalmi táskák: Ez a fajta kézitáska az elegáns és sokoldalú kiegészítő nagyszerű képviselője. A pénztárca vagy a kis lánccal ellátott kézitáska ideális társ bálokra, partikra és egyéb társasági eseményekre vagy hivatalos alkalmakra. Tökéletesen kiegészítik bármely koktélruhát, valamint egy nagyszerű estélyi ruhát. A kompakt kialakítás kifinomult és fényűző megjelenést kölcsönöz, a benne lévő hely pedig lehetővé teszi az olyan alapvető dolgok tárolását, mint a mobiltelefon, a rúzs vagy a kis pénztárca.
  • Bőr válltáskák: A mindennapi használathoz nélkülözhetetlen egy kiváló minőségű válltáska. Ez a fajta kézitáska kényelmes, praktikus és abszolút időtálló. A vállon hordozhatósága miatt a mindennapi tevékenységekhez, például vásárláshoz, munkához vagy a városban való sétáláshoz is ideális. Rengeteg hely van benne, és egyszerre kölcsönöz alkalmi és elegáns megjelenést az öltözékének.
  • Shopper táska avagy tote bag: Egy tágas kézitáska a vásárláshoz vagy nagyobb tárgyak szállítására szintén érdemes beruházás. Ez a fajta kézitáska alkalmas a munkahelyi megbízásoktól és a bevásárlástól kezdve a hétvégi kiruccanásokig mindenféle alkalomra. A masszívabb konstrukció tartósságot és funkcionalitást biztosít, míg az egyszerű és letisztult dizájnnak köszönhetően könnyen kombinálható a legkülönfélébb öltözetekkel.

Háromféle táska, mint a férfi ruhatárának alapdarabjai

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

A megfelelő táskák hozzáadása a ruhatárához nem csupán praktikum kérdése, hanem a férfias stílus és elegancia kifejezője is. Számos kulcsfontosságú táskatípus létezik, amelyek ideálisak a különböző helyzetekhez és öltözködési kombinációkhoz. Íme három alapvető táskatípus, amelyeknek minden modern férfi számára alapdarabnak kell lenniük.

  • Bőr aktatáska vagy laptop táskák: A munkához, megbeszélésekhez és előadásokhoz nélkülözhetetlen a bőr aktatáska vagy a laptop táska. Ez a táskatípus tökéletes a mindennapi ügyintézéshez, miközben professzionálisnak tűnik. A minőségi bőrszerkezet tartósságot és eleganciát biztosít, míg a laptop, a dokumentumok és egyéb szükséges dolgok számára biztosított bőséges tárolóhely praktikumot és stílust biztosít egyben.
  • Messenger bag: A mindennapi használatra a kisebb méretű futártáska praktikus és stílusos választás. Alkalmas szabadidős tevékenységekhez, barátokkal való találkozáshoz és a városba járáshoz. A vállon vagy a testen átvetve való hordozás lehetősége nagyon kényelmessé teszi, az egyszerű és modern dizájn pedig alkalmi megjelenést kölcsönöz az öltözéknek.
  • Hétvégi táska: Az úgynevezett weekender nem egy klasszikus táska, de semmiképpen sem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából sem. Rövid utazásokhoz és hosszabb repülőutakhoz, beszálláshoz remek társ, rengeteg helyet biztosít, ráadásul stílusos darab, amely az elmúlt években világszerte népszerűvé vált a férfiak körében. Egyszóval egy nélkülözhetetlen darab.

Top táska márkák leárazásban

Az új évvel közeledik kedvenc divatmárkáink új kollekcióinak és kampányainak időszaka. De előtte még be kell fejezniük a régebbi darabokat. Ha tehát már egy ideje gondolkodsz például egy kézitáskán vagy egy férfi táskán, itt az ideje, hogy dönts. Nagy plusz lehet manapság az akciós ár.