Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 14h 53m

Bezárás

Lagen őszi pénztárca kollekciója Lagen őszi pénztárca kollekciója

Lagen őszi pénztárca kollekciója

Dóra Csintalan

13. 09. 2023

A legtöbben az egyszerű és könnyen kombinálható kiegészítőket részesítik előnyben. De vannak olyanok is, akik a rendkívüli és a választás szabadságát részesítik előnyben. Nekik készített a Lagen egy olyan kollekciót, amely tele van szó szerint váratlan nyomatokkal és mintákkal. És nem csak nekik. Ha a többiek idén ősszel valami szokatlannal szeretnék feldobni az öltözéküket, fogadjanak rá és az állatokkal teli kollekciójára.

A pénztárca csak egy kicsi és nem túlságosan látható divatos kiegészítő, de megvannak az előnyei. Nem tűnik rikítónak, és mégis tudod, hogy van nálad valami, ami megragadhatja a tekinteteket. Egyszóval egy csendes ász az ingujjában, vagy a táskájában, aktatáskájában vagy hátizsákjában. Ennek a Lagen márka, amely 1997 óta specializálódott a kézzel készített bőrárukra, nagyon is tudatában van. Fő termékük a pénztárcák, de a kínálatban találhatók kulcstartók, övek, táskák és irattok is, amelyek mind természetes bőrből készülnek. Ez a cseh márka így minőség és kivitelezés tekintetében büszkén felveheti a versenyt a gyakran drágább külföldi márkákkal.

Hogyan válasszunk pénztárcát jellegzetes nyomattal

Ha egy mintás kiegészítőt választasz, érdemes átgondolnod. Nem jó ötlet az első darabot választani, amin éppen megakad a szemed. Mindenképpen jobb, ha a minta mond valamit rólad. Lagen azonban az évek során megszerezte a szükséges tapasztalatot, és ebben az őszi kollekcióban képes volt ötvözni a "szép dolgokat" és azt, "ami összeköt minket". Igen, mindannyian szeretjük az állatokat. Ez egy időtlen motívum, amely szinte senkit sem sért, és az egyes állatok kiválasztásával könnyedén kifejezheted a személyiségedet is. Legyen az például egy kutya, egy macska vagy egy sas. És mi másból választhatnánk még?

  • Minőség és funkcionalitás: Az első dolog, amit meg kell néznie, az a pénztárca anyaga. Válassza azt az anyagot, amely megjelenés, tartósság és ápolás szempontjából a legjobban megfelel Önnek. Egy másik fontos szempont a funkcionalitás és a méret. Ma már rengeteg méretben és belső elrendezésben vásárolhat pénztárcákat. Koncentráljon tehát arra, hogy mekkora tárcára van szüksége, és győződjön meg róla, hogy elegendő hely van benne a kártyák, a készpénz és egyéb tárgyak számára.
  • Design és esztétikai preferenciák: természetesen a mintás kiegészítők esetében a design a fő tényező. Fontolja meg tehát, hogy milyen motívum tetszik Önnek, és melyik illik a ruhatárához és az ízléséhez. Választhatsz absztrakt művészettel, természeti motívumokkal, vintage mintákkal vagy bármi mással díszített pénztárcát, ami csak rád jellemző.