Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 1d 9h 51m

Bezárás

Le kell adnod néhány kilót? Segíts magadon egy táskával!

Dóra Csintalan

14. 10. 2022

Hölgyeim, a testalkatuknak megfelelően választják ki a táskájukat? Nem igaz? De ez nagyon rossz! Hiszen a ruhaválasztáskor is azt nézzük, hogy milyen szabás illik hozzánk. Akkor miért ne lenne ez így a kézitáskákkal is? Mindannyian különbözőek vagyunk, van, aki magas, van, aki alacsony, van, aki vékony, van, aki pufók. És valószínűleg egyikünk sem teljesen elégedett az alakjával. Akkor miért ne segíthetnénk ezen a megfelelő kézitáskával.

Tehát nem csak arról van szó, hogy kiválasztjuk a nekünk legjobban tetsző táskát, hanem arról is, hogy hogyan fog kinézni a testünkön. Mindannyian különbözőek vagyunk, és nincs olyan egyméretű kézitáska, amelyik sztárrá tesz minket. De a megfelelő illeszkedés csodákat tehet az alakunkkal. Tarts velünk néhány tippért, hogy a következő új táskád úgy illeszkedjen rád, mint egy kesztyű.

Alacsony nők

Hölgyeim, ha az Úristen nem adta meg önöknek a lábukat a mennybe, ne essenek kétségbe. Magasságukat egy hosszabb fogantyúval ellátott kézitáskával igazíthatják, ami optikailag meghosszabbítja önöket. De vigyázzatok, hogy a táska ne legyen túl hosszú, mert az nem mutat jól. Ha méretről van szó, mindig válassz kisebb darabokat. Nem akarsz egy óriási kézitáska mögé bújni, bármennyire is szép.

Amit azonban kerülni kell, azok a hátizsákok. A legtöbb hátizsák eltakarná a vékony tulajdonosuk hátát, és ez semmiképpen sem kívánatos. Csak a mini hátizsákok a jó választás, mivel ezek puhák és aranyosak. A vékony nők imádni fogják a gyönyörű Sammao hátizsákjainkat.

Magas nők

A magasabb termetű nőknek viszont saját érdekükben meg kell próbálniuk, hogy ne hosszabbítsák meg feleslegesen az alakjukat. Hölgyeim, próbálják meg elkerülni a válltáskákat. A manapság oly népszerű hátizsákok viszont megfelelő választásnak bizonyulnak. Ezek semmilyen módon nem hosszabbítják meg az alakodat, ráadásul nagyon kényelmesek és in. Hátizsákok sokaságát kínáljuk, amelyek közül biztosan ki fogod választani a megfelelőt. Egy másik lehetőség a kézitáskák. De vigyázz a méretükre. A magasabb nőknek nagyobb méretű kézitáskákhoz kell nyúlniuk. Egy apró kézitáska egy magas nő kezében kissé komikusan nézhet ki.

Teltebb alkatú nők

Hölgyeim, ne essetek kétségbe az alakotok miatt, inkább élvezzétek a hatalmas előnyt, amit nyújt nektek. Nevezetesen, hogy megengedhetik maguknak azokat a masszív és terjedelmes kézitáskákat, amelyekben minden elfér. Például egy shopper táska vagy egy atipikus kialakítású strandtáska, amely eltereli a figyelmet a teltebb idomokról, ideális az Ön számára.

Másrészt próbáld meg elkerülni a kis kézitáskákat, amelyek feleslegesen tágítanának, és válassz inkább nagyobbakat. A szélesebb pántok vagy láncok a kézitáskákon optikailag is segíthetnek. Mi a helyzet a kereszttáskákkal? A feneked fölé teszed őket, és ez így rendben lesz? Egyáltalán nem! Egy crossbody táska, amivel megpróbálod "eltakarni" a fenekedet, felhívja rá a figyelmet. Ebben az esetben jobb, ha a csípődön viseled.

Az alapokkal már foglalkoztunk, de nem lennénk nők, ha nem tennénk még nehezebbé az álomkézitáska kiválasztását. Hiszen nem csak attól függ, hogy magas vagy alacsony vagy-e, hanem a testalkattól is. Márpedig abból többféle is van. Nézzük hát meg őket közelebbről.

Alma típusú karakter
Valószínűleg mindannyian hallottunk már az alma típusú karakterről. Ezek a nők gyönyörű karcsú lábakkal, de vastagabb derékkal büszkélkedhetnek. De van valami, amit tehetünk ellene. Sőt, vannak olyan táskák, amelyek elterelik a figyelmet a vastagabb derékról, és felhívják a figyelmet a karcsú lábakra és a gyönyörű fenékre. Ezek közé tartoznak a crossbody kézitáskák. Egy másik lehetőség a kézitáskák vagy aktatáskák, amelyeket szintén a test alsó felének magasságában hordunk, így elterelve a figyelmet a felső feléről. A teltebb nőknek kerülniük kell a hátizsákokat, amelyek még inkább a felsőtest felére irányítják a figyelmet.

Körte típusú karakter
Ez a fajta alak nagyon hasonlít az imént említett gyümölcshöz. A hölgyeknek nagyon keskeny a dereka, de jellegtelenül szélesebb a csípője. Ha ez rád is igaz, akkor tudd, hogy a szélesebb fenekedet nem igazán tudod elrejteni egy kereszttáska mögé. Ellenkezőleg, hagyd lazán, és próbáld meg a táskáddal "kiegyensúlyozni" a keskeny derekadat. A válltáskák vagy a kézitáskák jó választásnak bizonyulnak. Ideálisak a hátizsákok is, amelyek a felsőtestre irányítják a figyelmet, és "kiegyensúlyozzák" ennek a testalkatnak az aszimmetriáját.

Téglalap típusú karakter
Nem voltak olyan "fiús" karakterek. Az ilyen típusú alakú nőkből hiányoznak a tipikus női ívek. Hiányzik a keskeny derék vagy a szélesebb csípő. De hölgyeim, ez egyrészt nem előny? Nem kell elrejteniük a feneküket, a csípőjüket vagy a hasukat. És mi ebben a nagyszerű? Az ilyen testalkatú nők gyakorlatilag bármilyen kézitáskát megengedhetnek maguknak, nagyobbat és kisebbet egyaránt.

Végezetül

Hölgyeim, legközelebb próbáljanak meg többet gondolkodni a táska kiválasztásakor. A táskája évekig fog tartani, minden nap viseli, és nem utolsósorban nem akar pénzt pazarolni olyasmire, ami egyáltalán nem hízeleg az alakjának. De persze a tanácsainknak nem kell mindig igaznak lenniük. A legfontosabb még mindig az, hogy tetszik a táska, megfelel az igényeidnek, és hogy önmagad vagy vele. És egyébként is, egy jó öreg, tükör előtti vásárlás vagy egy barátnő tanácsa is garancia a sikerre. Ne feledd, hogy a táskád a személyiséged része, ezért fordíts kellő figyelmet a kiválasztására.