Legjobb strand kézitáskák 2023 Legjobb strand kézitáskák 2023

Legjobb strand kézitáskák 2023

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

18. 05. 2023

Ha a nyarat a tengerparton vagy a medencénél tervezi tölteni, ne feledkezzen meg egy fontos kellékről: a strandtáskáról. Ez egy nagyon praktikus társ, és megfelelő színt adhat az öltözékednek. Nézzük tehát, hogyan válasszuk ki a megfelelőt, valamint néhány tippet a 2023-as márkákról.

A 2023-as év az elegancia és a hagyomány jegyében

Az idei divatkollekció strandtáskák sokaságát kínálja a legkülönbözőbb színekben, méretekben és formákban. A divattervezők azonban úgy döntöttek, hogy visszatérnek a gyökerekhez, és elsősorban a nőies eleganciára, valamint a hagyományos anyagokra és szabásokra támaszkodnak. Elvégre a strandtáskát nem csak a napozóágyhoz és a napozóágyról fogod hordani. Hűséges társad lesz a strandbárban vagy a városok és nyári üdülőhelyek forró utcáin való átkelés közben is. Mivel a strandtáska is egy olyan darab, amelyet sokat használnak a nyári vakáció alatt, a legjobb, ha nem fukarkodik vele, és egy igazán jót szerez be. Természetesen a magasabb ár nem jelent automatikusan minőségi darabot. Ha azonban olyan strandtáskát keresel, amit több szezonon keresztül is használhatsz egymás után, semmiképpen ne félj egy kis pluszt fizetni. Mi a fontos még?

  • Méret és kapacitás: mielőtt egy adott strandtáska mellett döntenél, vedd figyelembe, hogy hány dologra lesz szükséged a strandon. Ha csak egy könyvért és naptejért nyúlsz, egy kisebb, egy fő rekesszel rendelkező kézitáska is megteszi. Ha azonban azt tervezi, hogy az egész napot a strandon tölti, és törölközőt, fürdőruhát, ruhákat és egyéb apróságokat is magával kell vinnie, válasszon tágasabb kézitáskát, amely több zsebbel és rekesszel rendelkezik a rendszerezés érdekében.
  • Anyag: A strandtáska mindenképpen tartós anyagból készüljön, amely könnyebben ellenáll a homoknak, a víznek és a napfénynek. Emellett könnyen moshatónak is kell lennie, hogy könnyebb legyen eltávolítani belőle a naptejet vagy a homokfoltokat.
  • Tervezés és stílus: A strandtáskák számos különböző stílusban és kivitelben kaphatók, ezért válasszon egyet, amelyik megfelel az Ön személyes ízlésének és stílusának. A színes és mintás táskáktól a karcsú és minimalista opciókig, itt biztosan nem kell korlátozni magad. Gondoljon olyan praktikus tulajdonságokra is, mint a cipzárak, zsebek a kisebb tárgyak számára vagy vízálló belső anyagok.

Táska nem csak a vízhez

Ha jól választod meg a strandtáskádat, akkor az biztosan nem csak egy divatos kiegészítő lesz a vízparton. Nyáron és a városban vagy kirándulásokon is viselheted. Ez egyszerűen egy kétéltű. Ráadásul, ha olyan táskát választasz, amelyiknek van cipzárja, nem kell aggódnod az elveszett érmék vagy szájfény formájában bekövetkező balesetek miatt. A nagyméretű strandtáska is nagyon praktikus. Nem kell többé törölközőt és vizes palackot cipelned a kezedben, vagy kulcsot és telefont a zsebedben. Ebbe a táskába tényleg minden felszerelésedet belegyömöszölheted, és trendi nyári megjelenést varázsolhatsz vele. Például a monokróm, vagyis a tónusos. Kombinálj egy világosabb strandtáskát egy nude ruhával és szandállal. Ha arany vagy natúr kiegészítőkkel egészíted ki az outfitet, tökéletes lesz a megjelenésed. Ha viszont "vadabb" hangulatban vagy, viseld a strandtáskádat szakadt farmer rövidnadrággal és egy merész narancssárga vagy más ragyogó színű felsővel vagy fürdőruhafelsővel. Adj hozzá szandált, és máris indulhatsz nyaralni!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.