Meghívjuk egy esküvőre! Illeszkedjen a kiegészítőkhöz! Meghívjuk egy esküvőre! Illeszkedjen a kiegészítőkhöz!

Meghívjuk egy esküvőre! Illeszkedjen a kiegészítőkhöz!

Dóra Csintalan

28. 06. 2023

Megérkezett a nyár, a meleg, napos idő, és vele együtt az esküvők szezonja. Idén meghívást kapott valamelyikre, és szeretne megfelelő öltözködési módot választani magának és kedvesének? Mi szívesen segítünk ebben. És ne feledje! A dress code nem csak a ruhát vagy az öltönyt foglalja magában, hanem a kiegészítőket is.

Az esküvő ünnepi alkalom, ezért igazán átgondolt öltözéket érdemel. És ezt nemcsak az ifjú pártól, hanem a jelenlévő vendégektől is elvárják. Ha meghívást kapott egy esküvőre, a párjával együtt, mindenképpen öltözzön ennek megfelelően. Hiszen az egymáshoz illő stílus fontos szempont a harmonikus megjelenés megteremtéséhez. Azonban valahol ez a feladat igazi kihívás, és az egymáshoz illő ruhák szinte lehetetlenek lehetnek. De mindenképpen van egy másik lehetőség is, mégpedig az, hogy csak a divatos kiegészítők illeszkednek egymáshoz. És hogy hogyan kell ezt csinálni?

  • Kezdje azzal, hogy megbeszéli a partnerével, milyen stílust szeretne az esküvőre vinni. Gondoljátok át azt is, hogy milyen színek dominálnak majd az esküvőn, és döntsétek el, hogy szeretnétek-e illeszkedni a palettájukhoz.
  • Ha mindketten ugyanolyan színű kiegészítőket viselnek, válasszon olyan árnyalatot, amely illik az öltönyhöz és a ruhához is. Választhatsz egy fő színt, és azt használhatod a különböző kiegészítőkön.
  • Vegye figyelembe az esküvő dress code-ját, hogy elkerülje a félreértéseket. Ha csak a formális megengedett, válasszon elegáns és kifinomult kiegészítőket. Ha az esküvő alkalmi, akkor a személyes stílusára összpontosíthat.
  • Válasszon egymásba illő kiegészítőket. Például, ha a partnere virágos fűzőt visel, választhat egy virágos zsebkendőt, amely illik a fűzőhöz. Ez egy olyan vizuális elemet hoz létre, amely a koordinációt közvetíti.
  • Ne feledje, hogy a kevesebb néha több. Válasszon tehát csak néhány kulcsfontosságú kiegészítőt, amelyek tetszenek Önnek, és amelyek kiegészítik egymást.
  • Próbálja fel a ruhákat a párjával az esküvő előtt.
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte!
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 4
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 3