Milyen táskát vigyünk a repülőre? Fogadj a shopperekre! Milyen táskát vigyünk a repülőre? Fogadj a shopperekre!

Milyen táskát vigyünk a repülőre? Fogadj a shopperekre!

Dóra Csintalan

20. 05. 2024

A légiközlekedési iparágban 100 év alatt sok minden változott, de egy dolog megmaradt: a divatos és praktikus utazási kiegészítő elengedhetetlen. És hogy melyik az, amelyik évek óta a földön és a levegőben is a kedvencünk? Nos, a női shopper táska. Olvass tovább, hogy megtudd, miért pont ez a modell tökéletes "fedélzeti" kézitáska, és nézd meg, milyen tökéletes beszállótársakat találsz a Kabeleckyn.

Egy hosszú hétvégére vágysz valamelyik európai fővárosban, vagy egyenesen az óceánon túlra tartasz, és több mint nyolc órát leszel repülőgépen? Nyugodj meg! A Kabelecky csapata már repült egy keveset, ezért pontosan tudjuk, hogy milyen táskába tegyél mindent, amire szükséged lesz egy repülőúton.

Így akár nyakpárnát, akár pulóvert, könyvet tervezel vinni , ebbe a darabba minden belefér. Olyan, mint "Hermione feneketlen táskája". Csak sokkal stílusosabb.

Jakou kabelku si vzít do letadla? Vsaďte na shopperku!

Milyen legyen a kézitáska a repülőre

Legyünk őszinték. A táska vagy kézitáska elengedhetetlen kellék, még repülés közben is. És amikor hosszú repülőutakról van szó, a megfelelő választás elengedhetetlenül fontos. Hiszen a választása kényelmessé teszi az utazást, és ugyanakkor kifejezi a jellegzetes stílusát, még egy olyan kényes esemény során is, mint az utazás. Mert a funkcionális megjelenés és a mindig stílusos koncepció ötvözése néha igazi kihívást jelenthet. De ha ezeket a kritériumokat szem előtt tartod, sokkal könnyebb lesz a repülőgépes táska kiválasztása.

  • Méret: Ideális esetben a repülőgépre szánt táska tágasabb, hogy az utazás során minden lényeges dolog elférjen benne, például telefon, kozmetikumok, de akár egy hálópárna vagy a gyerekek játéka is. Ugyanakkor ne vidd túlzásba a kézitáska méretét. Ne feledd, hogy még a repülőgépre szánt kézipoggyásznak is van egy maximális mérete.
  • Súly: Tekintettel arra, hogy a táskát valószínűleg egy ideig viselni fogod, fontos, hogy ne legyen túl nehéz. Tehát minél könyebb anyagból készült, annál jobb. Ilyen például a nejlon vagy a poliészter.
  • Elrendezés:Egy repülőgépes kézitáska esetében is összpontosíts az igazán jó belső elrendezésre. Ez lehetővé teszi a lényeges tárgyakhoz való könnyű hozzáférést anélkül, hogy azok elvesznének a táska mélyén. És legyünk őszinték: Ki tartja közülünk kéznél az összes fémtárgyat vagy például egy töltőt a biztonsági ellenőrzés előtt?
  • Biztonság: Az olyan biztonsági tényezők, mint az RFID-blokkolás, a GPS-követés vagy a lopásgátló pántok elengedhetetlenek utazáskor. Ezek megléte nemcsak akkor nyújt biztonságot, ha a táska tartalmát ellopják, hanem azt is biztosítja, hogy nyomon lehessen követni, ha az egész táskát ellopják.
  • Könnyű karbantartás: Az anyagnak, amelyből a táska készült, tartósnak és könnyen tisztíthatónak kell lennie. Ez biztosítja, hogy a kézitáska többszöri használatot is kibírjon, és ne szenvedjen könnyen foltokat vagy sérüléseket. Végül is, mit mondjunk, a repülőgépek és a repülőterek környezete kávés „balesetekre”, szendvicses „támadásokra” és egyéb kiszámíthatatlan helyzetekre van kitalálva.
  • Stílusos design: A funkcionalitás ellenére a repülőgépes kézitáskának stílusos dizájnnal is rendelkeznie kell, amely illeszkedik mind az utazási kiegészítőkhöz, mind az általános stílusához. A semleges színek vagy a klasszikus minták választása gyakran a legjobb, mivel ezeket könnyű kombinálni és összeilleszteni.
  • Mobilitás: Végül a legfontosabb dolog. A táskának kényelmesnek kell lennie, és állítható pántokkal kell rendelkeznie, hogy könnyen lehessen a vállon, vagy a testen átvetve hordani. Ez minden olyan utazásnál jól jön, ahol egyszerűen jó, ha szabad a kezed.

Legjobb táskák a repülőre a Kabelecky szerint

Ha ez az információ még nem jutott el hozzád,, egy elegáns táska minden repülőtéri öltözék alapdarabja. Kabát és sapka nélkül is boldogulhatsz, de ez sosem fog működni egy olyan hely nélkül, ahol mindent tárolhatsz, amire szükséged van. Tehát ahelyett, hogy több ruhába fektetsz be, inkább fektess be egybe. Ez aztán az utazásod részévé válhat. Mert egy nagyobb táska az első dolog, amire mindenki más szemei fókuszálni fognak.

Lássuk be, a repülés nem éppen pihentető a bőröd, a hajad vagy a tested számára. Ezért gyakran nem csak útlevélre és jegyre van szükségünk odafent, hanem vízre, melegebb pulóverre vagy melegítőre, és gyakran takaróra is. És hogy hová tegyük mindezt? A táskádban. És ideális esetben egy Burkely, Calvin Klein vagy Tommy Hilfiger táskában.