Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 4d 1h 32m

Bezárás

Minőség nagyszerű áron, ez a Tamaris Minőség nagyszerű áron, ez a Tamaris

Minőség nagyszerű áron, ez a Tamaris

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 01. 2023

A Tamaris egy olyan márka, amely minden bizonnyal megfelel a nők divatelvárásainak, akik megfizethető áron magas minőségű termékekre vágynak. Minden modern nő számára, aki mindig stílusos, ápolt és a minőségre törekszik, ez a márka a megfelelő. A Tamaris egyik régi ígérete, amelyet rendszeresen közvetít a hűséges vásárlók felé, hogy fenntartja termékeinek kiváló minőségét, kivételes ár/teljesítmény arány mellett.

A Tamaris-t valószínűleg cipőmárkaként ismeri. De ez nem minden, amit ez a közkedvelt márka kínál. A cipők után nem tétovázott, hogy kínálatát táskákra, pénztárcákra, sálakra és egyéb kiegészítőkre is kiterjessze. És többek között ezen változások alapján az egyik legnépszerűbb márka közé tartozik. Hogy nagyon népszerű márkáról van szó, azt bizonyítja, hogy Európa egyik legismertebb márkájává vált, és a világ több mint 70 országában arat sikert. Az is hihetetlen eredmény, hogy a "legjobb növekvő márka" kategóriában a 3. helyet szerezte meg. Csak olyan óriások maradtak le, mint az Apple és az LG. Egy másik hatalmas siker volt a neves BEST BRANDS tanulmányban elért nagyszerű helyezés is.

És hogyan kezdődött ez az egész?

Az eredet 1967-re nyúlik vissza, amikor Horst Wortmann megalapította a ma már nagyhatalmú Wortmann Gruppe holdingot, amely jelenleg a cipőipar egyik legsikeresebb vállalata, és a már említett Tamaris márka mellett olyan kaliberű márkákkal büszkélkedhet, mint az S. Oliver, a Caprice vagy a Marco Tozii. Ma már elmondhatjuk, hogy Európa egyik legnagyobb cipőgyártója. És a Cseh Köztársaságban is nagy hírnévnek örvend.

A 2005-ös év volt az az év, amikor az első üzlet megnyílt Berlinben, Németországban. Mára azonban a gazdaság sokkal nagyobbra nőtt. Csak a Wortmann Gruppe 820 embert foglalkoztat, és több mint 30 000 embert foglalkoztat a termelésben. Bár nagyrészt női lábbelikről van szó, a Tamaris márka kézitáskák és táskák gyönyörű választékával is büszkélkedhet.

Tamaris a kabeleckyn

Itt lehetősége van gyönyörű és kiváló minőségű Tamaris termékeket vásárolni. Ha olyan kézitáskát keresel a munkába, amelybe mindent bele tudsz pakolni, amire szükséged van, és mégis jól nézel ki, próbáld ki a válltáskákat, amelyekkel nem fogsz tévedni. A crossbody kézitáskák is nagyon szépek, hiszen tökéletes kiegészítő a városba vagy a kávézáshoz.

Bálba, esküvőre vagy partira mész? Akkor nem szabad kihagyni az alkalmi táskákat sem. A Tamaris táskák gyönyörű formatervezésükről, minőségi anyagukról és nagyon jó kivitelezésükről ismertek.

Mit szólnál egy hátizsákhoz? Ezek most is divatosak, és kár lenne, ha nem lenne egy ilyen otthon. Tamaris hátizsákjainkat minden öltözékhez viselheti.

Pénztárcát keres, de még mindig nem találja a megfelelőt? Próbálja ki a Tamaris pénztárcákat! Ezekkel a gyönyörű műbőr darabokkal nem fogsz tévedni. Ráadásul nagyon praktikusak, és tele vannak mindenféle rekeszekkel és zsebekkel, amelyeket minden nő értékelni fog.

Bár a Tamaris eredetileg német márka, Ön is közelebb kerülhet hozzá. Próbálja ki a brnói STYL és KABO vásáron, ahol a Tamaris rendszeresen bemutatja a legújabb lábbelik és divatos kiegészítők legújabb darabjait. Vagy nincs is könnyebb, mint végigböngészni a kézitáskák és pénztárcák széles választékát itt, a Kabelečkyben.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Az írás kislánykora óta nagy szenvedélye. Hivatásszerűen azonban 2017 óta ír. Különösen a divathoz és az életmódhoz kapcsolódó témák érdeklik. Nemcsak a cikkírás, hanem a weboldal- szövegírás és az e-mail marketing is a fő profilja. Arra törekszik, hogy cikkei és szövegei egyszerre legyenek magával ragadóak, hasznosak és szórakoztatóak.