Modern férfi az Enrico Benetti által Modern férfi az Enrico Benetti által

Modern férfi az Enrico Benetti által

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

27. 05. 2023

Enrico Benetti stílusát mindenekelőtt a modernizmus jellemzi. A márka a modern életstílus igényeinek megfelelő, praktikus és tartós bőröndök, táskák, hátizsákok és divatkiegészítők megalkotására összpontosít. Termékeik gyakran egyszerű és letisztult vonalakat kínálnak, amelyeket modern elemek és részletek egészítenek ki. A márka arra összpontosít, hogy elegáns és stílusos termékeket hozzon létre, amelyek alkalmasak mindennapi használatra és utazásra.

A márka története

Az Enrico Benetti márka története 1946-ban kezdődött a hollandiai Helmondban. A márka a kezdetektől fogva a minőségi és funkcionális poggyászok gyártására összpontosított, hangsúlyt fektetve a modern dizájnra és a nagyközönség számára való hozzáférhetőségre. Az évek során azonban az Enrico Benetti tovább nőtt és nemzetközileg is ismertté vált. Ma már a minőség, a dizájn és a praktikum ötvözésére összpontosít termékeiben, és széles termékválasztékot kínál különböző célokra, beleértve az utazást, a mindennapi viseletet és a sporttevékenységeket. Az Enrico Benetti népszerűségre tett szert a részletekre való odafigyelés, az anyagok tartóssága és a termékek funkcionalitása miatt. A márka arra is törekszik, hogy kövesse az aktuális divattrendeket, és megfizethető termékeket kínál a vásárlók széles köre számára.

Moderní muž podle značky Enrico Benetti 2

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2016-ban kezdte az írást, a divat iránti szeretete pedig már gyerekkorában megmutatkozott, amikor már bojkottálni akart minden kilencvenes évekbeli divatot. Elsősorban cikkeket ír, de esettanulmányokat és e-könyveket is készít. Legnagyobb inspirációt számára Franciaország és Skandinávia jelenti.