Itt a BAGDAYS! És velük 15% kedvezmény mindenre! Írja be a kosárba a kedvezmény kódját BAGDAYS A rendezvény végéig 19h 32m

Bezárás

Nagy útmutató a kézitáskákhoz a Burkely-val Nagy útmutató a kézitáskákhoz a Burkely-val

Nagy útmutató a kézitáskákhoz a Burkely-val

Dóra Csintalan

12. 11. 2023

A holland Burkely márka az egyik legnagyobb kedvencünk, és egy olyan márka, amely folyamatosan meglepetést okoz dizájnjával és elegáns kivitelezésével. Jellemzői a nőiesség és a kecsesség hangsúlyozása, valamint a bőrcímkék formájában megjelenő kiegészítő elemek minden egyes kollekcióján. De ez nem minden, ami ezeket a szépségeket kiemeli, ezért beszéljünk róluk bővebben. És talán még meg is rendelünk egyet.

A kézitáska valószínűleg minden nő legfontosabb kiegészítője. Nemcsak a személyes holmik tárolásának praktikus célját szolgálja, hanem a személyes stílus és a divat ízlés kifejezésére is. Ezért a kiválasztásakor fontos, hogy elmondjuk magunknak, milyen elvárásaink vannak vele szemben, és azt is, hogy milyen paramétereknek kell megfelelnie, mind a praktikus, mind a dizájnos paramétereknek. A Burkely márka arra összpontosít, hogy talán mindenféle kézitáskát megalkosson, nagyon ízléses, kecses és nőies stílusban. Ha tehát ez a divat hozzád is közel áll, akkor itt biztosan megtalálod magad. Legyen szó klasszikus kézitáskákról vagy válltáskákról, sportosabb crossbody táskákról, mini pénztárca típusú táskákról vagy esetleg valami egészen másról.

A Burkely női kézitáskák típusai

Kis női táskák kézbe 

A Burkely kis elegáns kézitáskák széles választékával rendelkezik. Ezek praktikátlannak tűnhetnek, de ennek éppen az ellenkezője igaz. Valójában nagyon szép belső elrendezést kínál, amibe szinte bármi "belefér". És a praktikum mellett a márka kétféle kivitelben kínálja ezt a fajta kézitáskát, mégpedig üzleti és elegáns kivitelben. Tehát ha a tökéletes, mégis sokoldalú kézitáskát keresed a megbeszélésekre. Egy gyengéd szépséget a randi estékhez, vagy egyszerűen csak szereted az előkelő stílust, fogadj erre a táskatípusra.

Velký průvodce kabelkami Burkely 4

Elegáns női táskák munkába

A minőségi kézitáska kiválasztása a munkához igazi kihívás lehet. Nem csak arról van szó, hogy egy újabb kézitáskát kell vásárolni, amelybe a pénztárcát, a kulcsokat és egy kis kozmetikai táskát kell beletenni, hanem egy olyan társtáskát is, amelybe kisebb bevásárlások vagy a laptop és a munkaügyi dokumentumok is elférnek. Tehát legyen strapabíróbb, minőségi cipzárakkal és egyéb kiegészítőkkel, miközben nem szabad megfeledkezni az elegáns dizájnról sem. És Burkely erről biztosan nem feledkezik meg. Minden elvárásnak megfelel. És egy tipp mindenkinek? A Porte bőr kézitáska.

Velký průvodce kabelkami Burkely 1

B mint Burkely táska

A Burkely divatkiegészítők a jellegzetes címkéken kívül még egy elemről ismertek, a táskák elején található jellegzetes B betűről. Első pillantásra ez könnyen eltéveszthetőnek tűnhet, de a Burkely pontosan tudja, mennyire jellegzetes elemek, ezért ezek a betűk is egyedi benyomást keltenek. Ha pedig a túl sok közvetlenségtől tartasz a karcsú kézitáskák és a kecses betűk kombinációjával, választhatod például a Meghane-t, amelynek elején szintén egy B betű szerepel, de sportosabb crossbody stílusban szabott.

Velký průvodce kabelkami Burkely 3

A kézitáskák atipikus fornái és szerkezete

A klasszikus minták mellett Burkely időről időre nagyon eredeti és újszerű megoldásokkal is előáll. Ilyen például a Katia vagy az Evelles kézitáska. A Katia nagyon szokatlan hatszög alakú. Az Evelles táska elején viszont bőrből készült anyagok egymásba fonódó struktúrája található. De mindkettő mégis magas elvárásokat támaszt a praktikum és az elegancia tekintetében.

Velký průvodce kabelkami Burkely

Női Burkely kézitáskák viselése stílus szerint

Mi a Kabelečky-nél hiszünk az egyszerűség erejében, ezért a kézitáskákat, amelyek közül választhat, négy alaptípusra osztjuk: válltáskák, kézitáskák, crossbody és kis kézitáskák mobiltelefonok és dokumentumok számára. Pontosan ezek azok a típusok, amelyeket egyetlen nő sem nélkülözhet, és amelyekből az összes többi formájú és méretű kézitáska származik. És úgy tűnik, Burkely is így gondolja.